Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Slavný herec Jamie Foxx ztrapňoval svou dceru tak, že z toho vznikne seriál!
    Seriály5. 9. 2020
    Slavný herec Jamie Foxx ztrapňoval svou dceru tak, že z toho vznikne seriál!

    Jamie Foxx se pokusí navázat na tradici amerických rodinných sitcomů a ujme se hlavní role v novém plánovaném pořadu společnosti Netflix s názvem Dad Stop Embarrassing Me. Jak název napovídá, ujme se role otce dospívající dcery, která to s ním rozhodně nemá lehké a dost často se díky němu cítí trapně.

  2. Čínský sci-fi thriller v rukách autorů Hry o trůny. Netflix má nové seriálové želízko v ohni
    Seriály3. 9. 2020
    Čínský sci-fi thriller v rukách autorů Hry o trůny. Netflix má nové seriálové želízko v ohni

    Není malých cílů. To by se dalo říci o zcela novém projektu, do kterého se pustili autoři úspěšného seriálu Hra o trůny David Benioff a D. B. Weiss. Rozhodli se totiž že jejich novým seriálovým počinem se stane adaptace knižní trilogie Vzpomínka na Zemi od čínského spisovatele Liou Cch'-sina.

  3. Krásná Američanka u "žabožroutů". Herečka Lily Collins si v novém seriálu užívá krásy Paříže, výborné jídlo a přítomnost šarmantních mužů
    Seriály2. 9. 2020
    Krásná Američanka u "žabožroutů". Herečka Lily Collins si v novém seriálu užívá krásy Paříže, výborné jídlo a přítomnost šarmantních mužů

    Seznamte se s mladou Američankou Emily. Pochází z Chicaga, je jí něco kolem dvaceti a právě zahájila úspěšnou kariéru marketingové manažerky. Její dobrodružství navíc získá ještě větší šťávu, když ji její firma pošle pracovat do Paříže.

  4. Recenze 2. řady seriálu Smrt nás spojí. Dámská jízda na vlně zločinu, alkoholu a absurdity pokračuje
    Recenze1. 9. 2020
    Recenze 2. řady seriálu Smrt nás spojí. Dámská jízda na vlně zločinu, alkoholu a absurdity pokračuje

    Když se loni v květnu hrdinky Jen a Judy sešly na terapeutickém sezení, asi nikdo nečekal, jak divoká emoční jízda obě dámy čeká. Odkroutily si na Netflixu první sezónu a nyní sbírají ohlasy na tu druhou s tím, že třetí je již ve výrobě.

  5. Ryan Reynolds bude rozdávat rodičovské rady pro každodenní situace v boji s příšerami
    Filmy30. 8. 2020
    Ryan Reynolds bude rozdávat rodičovské rady pro každodenní situace v boji s příšerami

    O tom, že byl Ryan Reynolds během karantény ochotný sníst i vlastní děti, jsme vás již informovali. Stejně jako o všech jeho rodičovských radách, které svým fanouškům s takovou chutí předával a předává. To je navíc asi i jeden z důvodů, proč se rozhodl, že se do tohoto tématu ponoří hlouběji a natočí snímek s názvem Everyday Parenting Tips.

  6. Co kdyby hrdinové Disneyho pohádek hráli v Titanicu? Takhle by to vypadalo
    Téma29. 8. 2020
    Co kdyby hrdinové Disneyho pohádek hráli v Titanicu? Takhle by to vypadalo

    Animátor Isaiah Stephen velmi rád a často spolupracuje s časopisem Cosmopolitan, pro který pomáhá vytvořit různé kresby podle rozdílných nápadů a námětů.

  7. Natáčení filmů není žádná romantika. Stojí za tím hodně lidské práce, snahy, nervů, ale i legrace
    Téma29. 8. 2020
    Natáčení filmů není žádná romantika. Stojí za tím hodně lidské práce, snahy, nervů, ale i legrace

    To, že natáčení filmů je jeden velký podvod a otročina, všichni víme. Milujeme filmy a milujeme se na ně dívat, otázkou ale je, zda by se nám líbily tolik i poté, kdybychom byli svědky toho, jak takový film vzniká. Všechny ty kostýmy, žádná romantika a všude ohromný štáb sledující každý váš krok, mikrofony ve všech koutech, vedro od světel...

  8. Expendables jako parta dinosaurů a nepovedené lety Toma Hankse. Co vše mají filmy společného?
    Téma29. 8. 2020
    Expendables jako parta dinosaurů a nepovedené lety Toma Hankse. Co vše mají filmy společného?

    Existuje řada filmů, u kterých si divák řekne, neviděl jsem tohle už někde? Inu i u hudby se často stává, že nám nějaké tóny a nápěvky připadají stejné. Není se čemu divit, co také stále vymýšlet nového, že? Troufám si ale říci, že tyto filmy byste si asi nikdy nespojili.

  9. Kate Winslet a zakázaná láska mezi zkamenělinami. První trailer k dobovému dramatu Ammonite
    Filmy28. 8. 2020
    Kate Winslet a zakázaná láska mezi zkamenělinami. První trailer k dobovému dramatu Ammonite

    Příští měsíc by se měl v Torontu uskutečnit mezinárodní filmový festival a jedním ze snímků, který v rámci něj bude mít premiéru, je i nové dobové drama Ammonite s Kate Winslet a Saoirse Ronan v hlavních rolích.

  10. Zaklínač: Pojďte se podívat do zákulisí natáčení
    Filmy28. 8. 2020
    Zaklínač: Pojďte se podívat do zákulisí natáčení

    Seriál Zaklínač patří bez pochyby k tomu nejlepšímu ze světa fantasy, co si v poslední době Netflix pro své diváky připravil. Nyní se rozhodl, že jim zpříjemní čekání na druhou sezónu a zavede je do zákulisí natáčení, abychom se mohli všichni podívat, jak vlastně Zaklínač ožívá.

  11. Ani ve filmové branži si člověk rodinu nevybírá. Věděli jste, že jsou příbuzní?
    Téma26. 8. 2020
    Ani ve filmové branži si člověk rodinu nevybírá. Věděli jste, že jsou příbuzní?

    Rodinu si člověk nevybírá, občas to ale může být docela dobrý základ pro budoucí úspěch. Ve filmové branži se pohybuje mnoho rodinných klanů, které v ní působí již po několik generací. Někdy se ale talent projeví až o mnoho let později a třeba v úplně jiném oboru.

  12. Co se s nimi stalo? Kdysi slavné dětské hvězdy
    Téma26. 8. 2020
    Co se s nimi stalo? Kdysi slavné dětské hvězdy

    O těžkém osudu dětský hvězd se ví již léta. Jen velmi málo z těch, kteří stáli před kamerou jako děti, dokázalo úspěšně pokračovat v kariéře a nezničit si život drogami, alkoholem, poruchami chování či jinými výstřelky, které bohužel většinu mladých v této branži postihne. Pojďme se podívat po stopách bývalých dětský hvězd, které si nezvolily dobrou cestu. Co dnes dělají a jak vypadají?

  13. Rachel Weisz si zahraje femme fatale v seriálové verzi tajuplného thrilleru o dvou gynekolozích a ženě s neobvyklými zdravotními problémy
    Seriály25. 8. 2020
    Rachel Weisz si zahraje femme fatale v seriálové verzi tajuplného thrilleru o dvou gynekolozích a ženě s neobvyklými zdravotními problémy

    Rachel Weisz se stane hlavní ženou nového dramatického seriálu určeného pro Amazon. Atraktivní Britka v něm ale nebude pouze hrát femme fatale celého příběhu, ujme se i postu producentky celého projektu.

  14. Herecké štěstí i prokletí. Tuhle roli už jim nikdo neodpáře
    Téma23. 8. 2020
    Herecké štěstí i prokletí. Tuhle roli už jim nikdo neodpáře

    K hereckému osudu už to jednoduše patří, jakmile máte úspěch a stanete se slavným díky nějaké určité roli, nikdo už vás nikdy s touto postavou nepřestane spojovat. Je to štěstí i prokletí zároveň.

  15. Jeptišku se superschopnostmi si diváci zamilovali. Netflix chystá druhou řadu seriálu
    Seriály23. 8. 2020
    Jeptišku se superschopnostmi si diváci zamilovali. Netflix chystá druhou řadu seriálu

    Od premiéry nového akčního fantasy seriálu Válečná jeptiška ještě neuplynul ani měsíc a Netflix už oznámil, že dal zelenou pro vznik jeho druhé série.