Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Film versus realita. Diváci mají jasno. Nejvíc je vytáčí tyto nesmysly
    Téma25. 10. 2020
    Film versus realita. Diváci mají jasno. Nejvíc je vytáčí tyto nesmysly

    Ve filmech se může stát cokoli. Kluk z chudinského slumu se stane milionářem, jiný se na lodi skamarádí s tygrem, aniž by ho lítá šelma hlady sežrala a Rambo vystřílí půlku amerického městečka i se šerifem.

  2. Thor 4: Chris Hemsworth nebude jediný, kdo se v připravované marvelovce chopí mocného Mjolniru
    Filmy21. 10. 2020
    Thor 4: Chris Hemsworth nebude jediný, kdo se v připravované marvelovce chopí mocného Mjolniru

    Thor 4 zamíří do kin pod názvem Thor: Love and Thunder a vedle Chrise Hemswortha se držitelkou mocného Mjolniru stane i Natalie Portman jako Jane Fosterová - další člověk, který je toho po Thorovi a kapitánovi Amerikovi hoden.

  3. Star Wars: Těšme se na další galaktické příběhy. Seriál Mandalorian jde do třetího kola
    Seriály21. 10. 2020
    Star Wars: Těšme se na další galaktické příběhy. Seriál Mandalorian jde do třetího kola

    Do premiéry očekávané druhé série seriálu Mandalorian zbývá pouhých 14 dní a diváci se již nyní těší na to, až se s Darem a Dítětem vydají na další cestu Galaxií a odhalování jejich osudu. Síla bude jistojistě s nimi, stejně jako jejich věrní spojenci.

  4. Herečka Anne Hathaway se pochlubila svou čarodějnou krásou
    Filmy21. 10. 2020
    Herečka Anne Hathaway se pochlubila svou čarodějnou krásou

    Na Anne Hathaway každého asi jako první zaujmou její velké oči. Jsou stejně uhrančivé jako kdysi mívala Audrey Hepburn. Anne Hathaway ale kromě toho vládne neuvěřitelně krásným a širokým způsobem, který je nyní ještě daleko větší.

  5. Hugh Jackman slavil narozky a Ryan Reynolds mu je samozřejmě opět zničil
    Téma20. 10. 2020
    Hugh Jackman slavil narozky a Ryan Reynolds mu je samozřejmě opět zničil

    Minulý týden oslavil Hugh Jackman 52. narozeniny a jeho nejlepší přítel i nepřítel v jedné osobě Ryan Reynolds to samozřejmě nemohl nechat bez odezvy.

  6. Lední hokej, ohavný čin a tajemství jedné skandinávské komunity. Na HBO míří mrazivý seriál Medvědín
    Seriály17. 10. 2020
    Lední hokej, ohavný čin a tajemství jedné skandinávské komunity. Na HBO míří mrazivý seriál Medvědín

    Naši hokejovou sezónu jsme si nyní museli s ohledem na vládní nařízení na pár týdnů odpustit. To ale neznamená, že se v televizi nějakého toho hokeje přeci jen nedočkáme.

  7. Nejpodivnější zaměstnání u filmu: Koordinátor sexuálních scén nebo manažer zeleně
    Téma17. 10. 2020
    Nejpodivnější zaměstnání u filmu: Koordinátor sexuálních scén nebo manažer zeleně

    Klapka, osvětlovač, ruchař, scénárista, kameraman... to jsou většinou povolání, o kterých už jsme někdy u filmu slyšeli. Stejně jako režisér, herec, catering nebo střihač. Už jste ale někdy slyšeli o manažerovi zeleně nebo koordinátorovi intimních scén?

  8. Uzrál čas na seriálového Green Lanterna. Kdo se do něj pustí?
    Seriály16. 10. 2020
    Uzrál čas na seriálového Green Lanterna. Kdo se do něj pustí?

    Green Lantern by měl opět pozvednout svou lucernu a posvítit si na veškerý neřád na Zemi i ve vesmíru. Svět to potřebuje a tak se u HBO Max rozhodli, že je nejvyšší čas na nový seriál.

  9. Jurský svět: Křídový kemp se vrací s prvním klipem!
    Seriály14. 10. 2020
    Jurský svět: Křídový kemp se vrací s prvním klipem!

    Od premiéry první série pořadu Jurský svět: Křídový kemp neuběhl ani měsíc, a Netflix nejen že potvrdil, že se diváci dočkají druhé řady, ale vydal i první krátký klip!

  10. Zaklínač: Po Geraltovi se na prvních fotkách z druhé řady seriálu představují i dvě ženy jeho života
    Seriály14. 10. 2020
    Zaklínač: Po Geraltovi se na prvních fotkách z druhé řady seriálu představují i dvě ženy jeho života

    Novou zbroj Geralta z Rivie, kterou bude oblékat v druhé řadě Zaklínače, jsme měli již možnost vidět minulý týden. Nyní nám Netflix připravil další podívanou ve formě nových fotech i dalších dvou ústředních postav seriálu.

  11. Dr. House vyměnil sarkasmus a lékařský plášť za nelítostnou politiku
    Seriály11. 10. 2020
    Dr. House vyměnil sarkasmus a lékařský plášť za nelítostnou politiku

    Postavu doktora House už mu asi nikdo úplně neodpáře, stejně jako přirozený smysl pro sarkasmus, kterým se blýskl i ve sci-fi komedii Avenue 5. Nyní ale míří Hugh Laurie do úplně jiných vod.

  12. Svět filmu se jednou provždy mění. Zvykejte si na černošskou mořskou pannu, vílu Zvonilku i další přepisy pohádek, legend a dějin
    Téma10. 10. 2020
    Svět filmu se jednou provždy mění. Zvykejte si na černošskou mořskou pannu, vílu Zvonilku i další přepisy pohádek, legend a dějin

    To, že se filmový průmysl navždy změní, jsme asi všichni tušili, ostatně v posledních letech se potýkal s úbytkem diváků, stále složitějším sháněním potřebných financí a řadou dalších těžkostí.

  13. Slavný 94letý přírodovědec David Attenborough bije na poplach! Jeho nový dokumentární film by měli vidět všichni politici světa i každý z nás
    Filmy9. 10. 2020
    Slavný 94letý přírodovědec David Attenborough bije na poplach! Jeho nový dokumentární film by měli vidět všichni politici světa i každý z nás

    Sir David Attenborough bude již navždy spojen s přírodními krásami našeho světa. On a jeho hlas provázely generace televizních diváků těmi nejkrásnějšími a nejúchvatnějšími záběry přírody, které si kdy filmaři pro nás připravili. Nyní je tu jeho nejnovější počin.

  14. Netflix pro seriálového Zaklínače s velkou pravděpodobností plánuje celé universum
    Seriály9. 10. 2020
    Netflix pro seriálového Zaklínače s velkou pravděpodobností plánuje celé universum

    Natáčení druhé série Zaklínače je v plném proudu. Netflix si je dobře vědom, co drží v rukách a že pokud se Zaklínači bude dařit, má skutečné eso v rukávu. Nenechává tedy nic náhodě. Pravidelně zásobuje diváky zprávami a fotkami z natáčení. Stejně jako zajímavostmi v podobě několika dokumentů ze zákulisí.

  15. Trailer: Prohlédněte si nejkrásnější a nejvražednější špiónky světa
    Filmy7. 10. 2020
    Trailer: Prohlédněte si nejkrásnější a nejvražednější špiónky světa

    Girl Power ve své čisté podobě je tu! :-) I když v tomto případě spíše women power, jelikož všechny hrdinky nového akčního thrilleru jsou rozhodně dospělé a pěkně drsné ženy.