Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Red Notice je snahou o modernějšího Indiana Jonese. Tvůrci ale šetřili na tricích, že i starý Old Shatterhand vypadá lépe
    Recenze14. 11. 2021
    Red Notice je snahou o modernějšího Indiana Jonese. Tvůrci ale šetřili na tricích, že i starý Old Shatterhand vypadá lépe

    Red Notice je označení, které Interpol připojuje k mezinárodním zatykačům na nejhledanější zločince světa. A přesně o chytání těch nejžádanějších zlodějů umění je i nejnovější akční komedie společnosti Netflix s triem Dwayne Johnson, Ryan Reynolds a Gal Gadot v hlavních rolích.

  2. Marvel si připravil další seriálovou nálož. První pohledy na She-Hulk, Moon Knighta nebo Ms. Marvel jsou venku!
    VOD14. 11. 2021
    Marvel si připravil další seriálovou nálož. První pohledy na She-Hulk, Moon Knighta nebo Ms. Marvel jsou venku!

    Oslava narozenin služby Disney+ je vždy spojená s datem 12. listopadu. Pro její předplatitele to znamená exkluzivní program na tento den. A pro ty, kteří tuto službu nevlastní, je tu seznam plánovaných projektů všech dceřiných studií společnosti Walt Disney, které mají za úkol zajistit, aby si ji pořídili i ostatní.

  3. Panství Downton – nová éra na nových fotkách
    Filmy12. 11. 2021
    Panství Downton – nová éra na nových fotkách

    Je tu první pohled na druhý film rozšiřující příběh oblíbeného dobového seriálu Panství Downton. Jmenuje se Downton Abbey: A New Era a jak název napovídá, členy rodiny Crowleyových čekají nové časy.

  4. Trailer: Křídový kemp přichází se čtvrtou řadou a novým ostrovem plným pravěkých obyvatel
    Seriály11. 11. 2021
    Trailer: Křídový kemp přichází se čtvrtou řadou a novým ostrovem plným pravěkých obyvatel

    Jurský svět pro děti se vrací, a ačkoli se mohlo na konci třetí série zdát, že by se děti konečně dostaly do bezpečí, nestalo se tak. Darius, Yasmina, Brooklynn, Kenji, Sammy a Ben se domů jen tak nedostanou.

  5. Česká televize spouští novou formu iVysílání. Bude natáčet pořady určené jen pro web
    VOD11. 11. 2021
    Česká televize spouští novou formu iVysílání. Bude natáčet pořady určené jen pro web

    Stream, tedy vysílání přes internet, vládne světu. Tomuto fenoménu dnešní doby nahrála do karet i celosvětová situace kolem pandemie koronaviru. Mnoho studií i televizních stanic bylo nuceno reagovat a přizpůsobit se změnám. Je dobře, že stranou nestojí ani Česká televize.

  6. Trailer: Keiru Knightley čekají hororové Vánoce
    Filmy11. 11. 2021
    Trailer: Keiru Knightley čekají hororové Vánoce

    Máte chuť na poněkud netypický vánoční film? Možná vám přijde k duhu nová hororově laděná komedie Silent Night s Keirou Knightley a Matthewem Goodem v hlavních rolích.

  7. Letošní filmové Vánoce budou chudší, ale svých tradičních pohádek se dočkáme
    Filmy10. 11. 2021
    Letošní filmové Vánoce budou chudší, ale svých tradičních pohádek se dočkáme

    Vánoční svátky se blíží a s nimi i tradiční sváteční televizní program plný pohádek, rodinných filmů a klasik, bez kterých si většina z nás neumí toto období představit.

  8. Cynický kocour Garfield to zkusí s dalším filmovým dobrodružstvím
    Filmy4. 11. 2021
    Cynický kocour Garfield to zkusí s dalším filmovým dobrodružstvím

    Nejtlustší, nejžravější a nejcyničtější kocour na světě, který nesnáší pondělí a miluje lasagne, se dočká nového filmového zpracování.

  9. Milovníci trilogie Všem klukům... se mohou radovat. Netflix natáčí spin-off
    Seriály4. 11. 2021
    Milovníci trilogie Všem klukům... se mohou radovat. Netflix natáčí spin-off

    Série tří romantických komedií "Všem klukům, které jsem milovala", "Všem klukům: P.S. Stále tě miluju" a "Navždy s láskou, Lara Jean", vycházejících ze stejnojmenné knižní trilogie Jenny Hanové patří na Netflixu k velmi oblíbeným pořadům. A tak není divu, že se z toho platforma rozhodla vytěžit ještě víc a přišla s nápadem komediálního seriálu o sestře hlavní hrdinky Kitty.

  10. Toto je úžasný kocour Terryho Pratchetta. První pohled na animák The Amazing Maurice
    Filmy3. 11. 2021
    Toto je úžasný kocour Terryho Pratchetta. První pohled na animák The Amazing Maurice

    Příští rok uběhne dvacet let od vydání knihy Terryho Pratchetta Úžasný Mauric a jeho vzdělaní hlodavci, dvacátého osmého románu ze světa Úžasné Zeměplochy. Při této příležitosti by měl mít premiéru snímek společnosti Sky The Amazing Maurice, který z tohoto románu vychází.

  11. Marvel odstartoval novou fázi svého filmového světa a s ní přichází i nová generace superhrdinů
    Téma2. 11. 2021
    Marvel odstartoval novou fázi svého filmového světa a s ní přichází i nová generace superhrdinů

    Koncept studia Marvel stál na relativně jednoduchém principu – rozdělit plány do jednotlivých, vzájemně propojených fází, na jejichž základě vznikne ucelený filmový vesmír. Příběhy jednotlivých hrdinů na sebe navazovaly, prolínaly se a mohly vzniknout týmovky, k nimž vše směřovalo.

  12. Trailer: Boba Fett se vrací a láká na svůj vlastní seriál!
    Seriály2. 11. 2021
    Trailer: Boba Fett se vrací a láká na svůj vlastní seriál!

    Před premiérou další řady Mandaloriana se do světa Star Wars krátce po pádu Impéria vrátíme, a to díky zcela novému seriálu s názvem The Book of Boba Fett, který se představuje v prvním traileru. Premiéru bude mít na konci letošního roku.

  13. Addamsovu rodinu 2 drží nad vodou jen postava jedinečné Wednesday
    Recenze31. 10. 2021
    Addamsovu rodinu 2 drží nad vodou jen postava jedinečné Wednesday

    Je tu letošní Halloween a k oslavám rozhodně patří nějaký ten strašidelný příběh s oblíbenými příšerkami nebo filmovými postavičkami. Asi těžko bychom hledali slavnější potrhlou rodinu, která se tolik vyžívá v morbidních věcech, než jsou Addamsovi. V roce 2019 jsme se dočkali jejich prvního celovečerního animovaného filmu, a jelikož si nevedl tak špatně, dočkali jsme se letos pokračování. Otázkou je, jak moc se povedl.

  14. Druhá řada Zaklínače v prvním plnohodnotném traileru. Plus nová várka fotek
    Seriály30. 10. 2021
    Druhá řada Zaklínače v prvním plnohodnotném traileru. Plus nová várka fotek

    Druhá řada Zaklínače bude mít na Netflixu premiéru 17. prosince letošního roku. Několik prvních záběrů jsme již měli možnost vidět, ale první plnohodnotný trailer představil Netflix až nyní.

  15. Filmový Halloween – ty nejlepší strašidelné příběhy pro děti od nejmenších až po odrostlé
    Téma29. 10. 2021
    Filmový Halloween – ty nejlepší strašidelné příběhy pro děti od nejmenších až po odrostlé

    Blíží se konec měsíce, a to znamená, že se blíží oslava Halloweenu, ke které bezpochyby patří nejen vyřezávané dýně a strašidelná výzdoba bytu, ale filmový večer plný duchů a strachu. Pokud ale máte malé děti nebo pokud nemáte na horory žaludek, a přesto byste si chtěli nějaký ten tematický příběh pustit, jsme tu pro vás s výběrem snímků, u kterých se zaručeně pobaví celá rodina.