Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Expendables 3 na stylových plakátech představují sebe i svůj arzenál
    Filmy3. 4. 2014
    Expendables 3 na stylových plakátech představují sebe i svůj arzenál

    Barney Ross a jeho banda jsou zpět! Expendables 3 pomalu, ale jistě míří do kin a spolu s nimi i několik nováčků, kteří jejich řady rozšířili (a někteří i omladili). Na celou sestavu se nyní můžeme podívat na plakátech.

  2. Nováčci v řadách Avengers mají už první bitvu za sebou! Máme video a fotky z placu.
    Filmy28. 3. 2014
    Nováčci v řadách Avengers mají už první bitvu za sebou! Máme video a fotky z placu.

    Natáčení snímku Avengers 2 se přesunulo do Itálie, kde se pod taktovkou Josse Whedona po place prohánějí nováčci Scarlet Witch a její bratr Quicksilver a aby se mládí neztratilo, mají i chůvu v podobě známého Hawkeye. Premiéra druhých Avengers nás čeká již příští rok a všichni fanoušci, díky kterým Avengers vydělali přes miliardu dolarů, ji netrpělivě vyhlížejí.

  3. V DreamWorks na to jdou jinak: Místo traileru lákají na nový animák krátkým vtipným filmem. Podívejte se na něj!
    Filmy19. 3. 2014
    V DreamWorks na to jdou jinak: Místo traileru lákají na nový animák krátkým vtipným filmem. Podívejte se na něj!

    Nový krátký čtyřminutový snímek studia DreamWorks s názvem Almost Home nás má navnadit na jejich celovečerní animovanou komedii Home. Hlavní roli otravně optimistického mimozemšťana namluvil Jim Parsons známý jako Sheldon z populárního seriálu Teorie velkého třesku. Jelikož je ale Home určeno pro děti, půjde snímek do českých kin s největší pravděpodobností s dabingem.

  4. Dočkáme se konečně přímého souboje Marvel versus DC Comics?
    Filmy19. 3. 2014
    Dočkáme se konečně přímého souboje Marvel versus DC Comics?

    Avengers mají ve světě komiksu a nyní i filmu své nezaměnitelné místo. A důvod je velmi prostý - milovaní hrdinové na jednom plátně, v jednom příběhu. Marvel se do toho pustil jako první a své filmové projekty rozjel s takovou silou a vervou, že v této oblasti v současnosti prostě nemá konkurenci a je si toho vědom. Ovšem ani tak neusíná na vavřínech a ani by neměl. Konec konců nemá práva na všechny komiksy světa a krom Avengers jsou tu ještě Wonder Woman, Superman nebo Batman. A právě tato trojice se sejde v zatím nepojmenované snímku Zacka Syndera označovaném jako Batman vs. Superman.

  5. Oblíbení hrdinové Pixaru krysák Remy a úžasná rodinka Parrových se dočkají 3D verzí
    Filmy18. 3. 2014
    Oblíbení hrdinové Pixaru krysák Remy a úžasná rodinka Parrových se dočkají 3D verzí

    Pokrok jde nezadržitelně kupředu a kromě 3D kin už se stávají běžnou součástí domácností i 3D televize. Já jsem této technologii nepropadla a když jsem tuhle viděla v krámu i 3D bazén pro děti s 3D plaveckými brýlemi, aby pod vodou viděly nějaké prostorové pidižvíky, jen jsem nechápavě kroutila hlavou (tedy jen do té doby, než mi doma manžel oznámil, že to by se asi líbilo i jemu). :-) Našim dětem už to asi vadit nebude a jejich oči tomu možná přivyknou. 3D vládne a je jen otázkou času, kdy bude nahrazeno něčím ještě lepším a slibujícím větší zážitky.

  6. Dávka falešných trailerů Jimmyho Kimmela: Thor vs. Bitman, Jobs s novou inspirací a Kevin Spacey hrající kočku!
    Téma9. 3. 2014
    Dávka falešných trailerů Jimmyho Kimmela: Thor vs. Bitman, Jobs s novou inspirací a Kevin Spacey hrající kočku!

    Letošní předávání Oscarů se extrémně vyvedlo a předávání zlatých sošek bylo jedním z nejsledovanějších přenosů. Přesněji šlo o nejsledovanější televizní pořad od roku 2004 s číslem 43 milionů diváků! Stanice ABC si může (navzdory některým chladnějším ohlasům) gratulovat. Většina nominovaných navíc neodolala a byla hostem i jejich dalšího pořadu - populární talkshow Jimmy Kimmel Live!

  7. Amazon zachránil rozparovače! Ripper Street čeká třetí série
    Seriály4. 3. 2014
    Amazon zachránil rozparovače! Ripper Street čeká třetí série

    Seriály BBC jsou mezi diváky neuvěřitelně oblíbené a na jejich premiérové řady čekají diváci z celého světa nadšeně i několik let. Fenoménem minulých let se stal seriál Sherlock, velmi slušného ohlasu ale dosáhla i dobovka Ripper Street.

  8. John Travolta a Salma Hayek projdou krutým testem manželství v dramatu A Three Dog Life
    Filmy15. 2. 2014
    John Travolta a Salma Hayek projdou krutým testem manželství v dramatu A Three Dog Life

    A žili šťastně až na věky. Být spolu v dobrém i zlém. To jsou asi nejčastější věty související s manželstvím. Co když se ale v životě stane něco, co vás o vaši milovanou osobu téměř připraví nebo ji to tak moc poznamená, že už to ani není ona? Jak je pak možné slib dodržet a věřit ve šťastný konec? Na to se pokusí odpovědět filmová adaptace pamětí od Abigail Thomas A Three Dog Life.

  9. Na plátna kin míří i nejoblíbenější animovaný zpěvák a tanečník současnosti - Gummy Bear
    Filmy14. 2. 2014
    Na plátna kin míří i nejoblíbenější animovaný zpěvák a tanečník současnosti - Gummy Bear

    Ještě před několika lety vládl Crazy Frog, jehož brmbrm měl tehdy na telefonu snad každý. Geniálně jednoduchý nápad, který bavil davy. Tento počítačově vytvořený umělec není ale jediný, kdo dosáhl slávy. Ohromné množství fanoušků má i tzv. Gummy Bear nebo Gummibar - gumový medvěd jedovatě zelené barvy.

  10. The Two Faces of January: Trailer + první plakát - Viggo Mortensen utíká před vraždou do Turecka
    Filmy13. 2. 2014
    The Two Faces of January: Trailer + první plakát - Viggo Mortensen utíká před vraždou do Turecka

    Nikdo není, kým se zdá. Za velkým bohatstvím, luxusem a perfektním vzhledem se může skrývat odporné tajemství, které může změnit život mnoha lidem okolo... I to by se dalo říci o novém snímku Vigga Mortensena The Two Faces of January.

  11. Po finančním vlkovi bude Martin Scorsese natáčet Ticho na Taiwanu
    Filmy12. 2. 2014
    Po finančním vlkovi bude Martin Scorsese natáčet Ticho na Taiwanu

    Poprvé se zpráva o tom, že se Martin Scorsese ujme režie filmové adaptace románu Shusakua Endy s názvem Silence, objevila již v roce 2006. Pak bylo dlouho ticho. Martin pracoval na jiných projektech, což završil neuvěřitelně úspěšným Vlkem z Wall Street, který má velmi dobře zaděláno i na Oscary. Je tudíž ideální doba vrhnout se na vysněný projekt (neboť bude vzhledem k Vlkovu úspěchu v kinech snazší sehnat potřebné finance).

  12. 300: Vzestup říše - video z natáčení
    Filmy8. 2. 2014
    300: Vzestup říše - video z natáčení

    300: Vzestup říše se blíží. Už jsme se mohli podívat na trailer, řadu filmových plakátů a několik obrázků, ale do zákulisí nás filmaři berou až teď!

  13. Loki se podle všeho přestěhuje do věžáku a vyhlásí válku všem sousedům
    Filmy7. 2. 2014
    Loki se podle všeho přestěhuje do věžáku a vyhlásí válku všem sousedům

    Tom Hiddleston je jednou z nejoblíbenějších filmových tváří současnosti a jeho Loki si získal davy fanoušků. Ačkoli je to záporák, tak ho prostě musíte v Tomově podání milovat. Všechno má ale i svou rubovou stranu a pro Toma je více než jisté, že Lokiho už se asi nikdy nezbaví... Na druhou stranu je to hozená rukavice a bude jen na Tomovi, jak se se svým úspěšným "stínem" popere.

  14. Bryan Singer se rozhovořil o svých mutantech a nadhodil pár pěkně šťavnatých soust!
    Filmy2. 2. 2014
    Bryan Singer se rozhovořil o svých mutantech a nadhodil pár pěkně šťavnatých soust!

    Od Bryanova oficiálního prohlášení, že dalším dílem bude snímek X-Men: Apocalypse, strhla se informační smršť, snažící se zjistit alespoň to, v jakém období se film bude odvíjet a jaké bude herecké složení... Tuto hádanku nakonec odtajnil sám Bryan s tím, že Apocalypsa se bude týkat hereckého týmu z První třídy a že s herci "původních" X-Menů nepočítá.

  15. Marvel se plánů nebojí: Prvního Avengera i Thora čekají další filmová dobrodružství
    Filmy31. 1. 2014
    Marvel se plánů nebojí: Prvního Avengera i Thora čekají další filmová dobrodružství

    Po nějaké době jsou tu opět žhavé zprávy z tábora Marvelu a pokud máte rádi Thora a Kapitána Ameriku, tak jsou to pro vás zprávy více než dobré. Oba hrdinové se dočkají dalších sólovek.