Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Hugh Grant i potřetí Bridget Jonesovou odkopne. Tentokrát ale nadobro.
    Filmy14. 10. 2014
    Hugh Grant i potřetí Bridget Jonesovou odkopne. Tentokrát ale nadobro.

    S třetím filmovým dílem o smolařce Bridget Jonesové jo to nahnuté již delší dobu. Pro filmaře nebylo snadné najít režiséra, scénář se stále upravuje a projekt tak provází nekonečné průtahy. Není tedy divu, že Bridget Jonesová 3 ztratila jednu z jejích hlavních hvězd. Hugh Grant se rozhodl, že snímek natáčet vůbec nebude.

  2. Britský sitcom Dad's Army se dočká nového hávu
    Seriály12. 10. 2014
    Britský sitcom Dad's Army se dočká nového hávu

    Nová podoba britského válečného sitcomu Dad’s Army se začne natáčet ještě tento měsíc v Yorkshiru v režii Olivera Parkera. Filmaři mají navíc k dispozici poměrně zajímavé herecké obsazení.

  3. James Bond se ještě před novým filmem vrátí jako hrdina komiksové série
    Filmy11. 10. 2014
    James Bond se ještě před novým filmem vrátí jako hrdina komiksové série

    Komu přijde čekání na nový zatím nepojmenovaný snímek o Jamesi Bondovi příliš dlouhé (premiéra je v plánu až na podzim příštího roku), máme pro něj dobrou zprávu. Společnost Dynamite Entertainment oznámila, že se jí podařilo získat licenci na komiksové adaptace existujících příběhů i nových dobrodružství.

  4. Záhadná sci-fi Tomorrowland má první fotky, český název a datum premiéry
    Filmy9. 10. 2014
    Záhadná sci-fi Tomorrowland má první fotky, český název a datum premiéry

    Natáčení nového dobrodružného sci-fi snímku z dílny studia Walt Disney Pictures jménem Tomorrowland začalo loni na konci prázdnin. Od té doby jsme o projektu příliš neslyšeli, neboť filmaři drželi vše pod pokličkou. Premiéra snímku byla nyní stanovena na květen roku 2015 a tak se filmaři rozhodli odtajnit několik informací, včetně prvních oficiálních obrázků z filmu.

  5. Novou Pobřežní hlídku povede Dwayne Johnson!
    Filmy4. 10. 2014
    Novou Pobřežní hlídku povede Dwayne Johnson!

    Studio Paramount obsadilo do hlavní role filmové verze seriálu Pobřežní hlídka herce Dwayna Johnsona! Režírovat budou Sean Anders a John Morris.

  6. Pokud vám 5 snímků Twilight nestačilo, dočkáte se dalších dílů
    Filmy3. 10. 2014
    Pokud vám 5 snímků Twilight nestačilo, dočkáte se dalších dílů

    Studio Lionsgate přišlo s oznámením, že spojilo síly s Facebookem, organizací Women In Film, platformou Tongal a autorkou oblíbených románů Twilight ságy Stephenie Meyerovou. Společným cílem je vytvořit a zorganizovat kampaň na sociálním médiu, jejíž výsledkem bude vytvořit a produkovat sérii krátkých filmů ze světa Twilight, přičemž režise se chopí začínající filmařky.

  7. Nové akční figurky ze Star Wars vypadají jako živé
    Téma30. 9. 2014
    Nové akční figurky ze Star Wars vypadají jako živé

    Mezi výrobci akčních figurek má již mnoho let výjimečné a výsadní místo společnost Hot Toys, která vyrábí ty nejkvalitnější a nejlepší figurky ze všech. Ne náhodou má proto licenci na výrobu většiny hollywoodských trháků včetně Avataru, filmů studia Marvel a přirozeně i Star Wars.

  8. Liam Neeson zabil na plátně možná méně lidí, než si myslíte
    Téma30. 9. 2014
    Liam Neeson zabil na plátně možná méně lidí, než si myslíte

    Liam Neeson je v poslední době jedním z nejžádanějších akčních herců. Jeho hrdinové jsou tvrdí, charakterní, naštvaní a zůstávají za nimi mrtvoly. Ovšem ačkoli by se mohlo zdát, že je těch mrtvol požehnaně, není tomu tak. Herec Liam Neeson ve filmech zabil méně lidí, než se na první pohled zdá.

  9. Tarantino začne Osm hrozných natáčet už v prosinci
    Filmy29. 9. 2014
    Tarantino začne Osm hrozných natáčet už v prosinci

    Na začátku letošního prosince se Quentin Tarantino a jeho štáb přesunou do Colorada, kde začne natáčení nového westernu The Hateful Eight. Kulisy vzniknou na místním ranči a podle zástupců státu se budou v Coloradu natáčet jak exteriérové, tak interiérové scény snímku.

  10. Chris Hemsworth z tohoto světa živý neodejde
    Filmy19. 9. 2014
    Chris Hemsworth z tohoto světa živý neodejde

    Tom Hiddleston a Chris Hemsworth si nejspíše padli do noty i hudebně. Jejich Thor a Loki si sice nic nedarují, ale Chris s Tomem mají viditelně podobný hudební i filmový vkus. Tom se představí ve snímku I Saw the Light jako country legenda Hank Williams, zatímco Chris hodlá natočit snímek o jeho doktorovi.

  11. Marvel stanovil premiéru Doctor Strange na léto 2016
    Filmy19. 9. 2014
    Marvel stanovil premiéru Doctor Strange na léto 2016

    V červnu jsme se dozvěděli, že filmovou adaptaci komiksu Doctor Strang bude režírovat Scott Derrickson. Uběhly 3 měsíce a už známe i to, kdy přesně se tajemný doktor ovládající temné síly a magii podívá do kin.

  12. Sandra Bullock a Billy Bob Thornton se vrhnou do prezidentských voleb v Bolívii
    Filmy18. 9. 2014
    Sandra Bullock a Billy Bob Thornton se vrhnou do prezidentských voleb v Bolívii

    Víte, co je to spin doctor? Ne? Nic si z toho nedělejte, já také ne, ovšem v Americe se bez nich ve skutečnosti neobejdou žádné politické volby. Spin doktoři jsou mistry klamu a politických manipulací, vždy dokážou zařídit, aby vše šlo podle připravovaného a žádaného plánu a to oni vytváří pouto mezi politikem a jeho lidmi. Jinými slovy, oni nám něco naservírují a my jim to beze zbytku sežereme bez toho, aniž bychom o "tahání za nitky" vůbec věděli.

  13. Ledové království bude pokračovat v tradici kraťasů. Po svatbě Lociky a Evžena nás čeká nový příběh Anny a Elsy.
    Filmy15. 9. 2014
    Ledové království bude pokračovat v tradici kraťasů. Po svatbě Lociky a Evžena nás čeká nový příběh Anny a Elsy.

    Vše to začalo výletem animátorů do Norska a skončilo Oscarem za nejlepší animovaný snímek roku. I tak by se dal shrnout úspěch animovaného filmu studia Disney Ledové království.

  14. Hunger Games: Síla vzdoru má své bojovníky i šedé myšky v pozadí
    Filmy13. 9. 2014
    Hunger Games: Síla vzdoru má své bojovníky i šedé myšky v pozadí

    Rebélie v zemi Panem zavládla a prezident Snow se oprávněně obává, kam až povstalci dojdou tentokrát. Má sice na Katniss páku, ale všichni víme, že strach není někdo, s kým by se tato dívka příliš kamarádíčkovala. Snow to bude mít velmi, velmi těžké. Katniss je totiž jen tváří něčeho velkého.

  15. Robert De Niro si střihne chlípného dědečka pod vedením scenáristy Borata
    Filmy9. 9. 2014
    Robert De Niro si střihne chlípného dědečka pod vedením scenáristy Borata

    Minulý rok už jsme tu měli mizerného dědečka (jako pokračování série Jackass) a ten příští se asi dočkáme ještě ulítlejšího seniora v podání Roberta De Nira. Ten se totiž upsal studiu Universal Pictures a v jejich nové chlípné komedii Dirty Grandpa ztvární jednu z hlavních rolí.