Recenze filmu Austin Powers: Špionátor

64%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
7
První je vždycky nejlepší. V tomto případě to platí 100%. Mike Myers se konečně v nějakém filmu našel a spolu s Roachem vytvořili kultovní postavu. Austin Powers je šeredný dement,kterému padají ženy bůh ví z jakého důvodu k nohám. Film nabízí celou plejádu zábavných scén,které jsou originální a neokoukané. Film má navíc ještě jedno eso v rukávu a to sexy Elizabeth Hurley.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
6
Chch, parádní ujetá parodie - dělá si to prdel ze všech trapáren, chyb a klišé bondovskejch filmů, ale k tomu je tohle ještě retro a hodně ujety. Postava Austina Danger Powerse je vychytaná a ty jeho ksichty, tanečky, pohyby, sexuální sex-appeal, hlášky a dokonalost (kromě zubů), jsou fakt originální a často fakt vtipny. Taky hlavní padouch Dr. Evil se mu moc povedl. Taky ty předěly mezi různejma scénama, kdy Austin Powers v retro studiu dělá různy ksichty, jsou super. Někdy to ale je už moc a vtipnost se ztratí. Ale zas tak moč to nevadi...
Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
6
Toto nemá obdoby.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
0
Humus..hnus...blivajz..fujtajbl odpad!
Zoltan
Zoltan
4 057 bodů
6
První jsem viděl dvojku, ale že by jednička byla lepší se říct nedá. Je totiž úplně stejná. Stejně ujetá, vtipná i trapná zároveň. Dvojka má avšak přece jen něco navíc, a to Heather Graham. Ne že by byla Elizabeth Hurley nějak špatná, to ani náhodou, ale Heather je prostě Heather :) 5/10
Chmelda16
Chmelda16
3 306 bodů
8
Myslím že je to film naprosto k popukání, a při některých vtípcích sem myslel že umřu smíchy! Styl humoru je trochu jiný takže to asi není film pro všechny, ale já sem spokojen na 80%.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Celkem dobrá komedie.Je docela zábavná.Dávám 60 procent.
Renfield
Renfield
2 914 bodů
6
Určitě není tahle kýčovitá a pestrobarevná šílenost pro každého, ale mně se to jako parodie na bondovky líbilo. Mike Myers si obě své role užívá, já ho mám radši jako šíleného dr. Zloducha. Je tu spousta scén, které se nezapomínají, především couvání, nebo vztah dr. Zloducha a Scotta.