TV sledovanost: Kriminálka Vedlejší produkt dominuje. Ivetu porazil i její vlastní dokument

TV sledovanost: Kriminálka Vedlejší produkt dominuje. Ivetu porazil i její vlastní dokument
Vedlejší produkt | Česká televize
Uplynulý týden se obešel bez větších novinek, tudíž i bez výrazného zemětřesení v pořadí. Nadcházející týden ovšem bude z tohoto hlediska zajímavější. V neděli se totiž s diváky rozloučila Iveta, na jejíž místo nastoupí úspěšná detektivka Odznak Vysočina. Včera svou televizní pouť předčasně ukončil seriál Vytoč mého agenta, jehož slot nahradí Prima českými filmy. Jelikož se primácký propadák podruhé v řadě nedostal do žebříčku nejsledovanějších pořadů večera, jedná se nejspíš o správný krok.
Vedlejší produkt
Vedlejší produkt
Vedlejší produkt
  • iVysílání
74%
Minulý týden bylo vítězství Vedlejšího produktu nad sledovanou Ivetou menším překvapením a očekávalo se, zda po prvním dílu neutečou kriminálce Petera Bebjaka diváci. To se ovšem nestalo a je jasné, že Česká televize má na kontě další úspěšnou minisérii. I druhý díl totiž sledovalo přes milion diváků, konkrétně 1, 066 milionu. Série tak zůstala oproti minulému týdnu takřka na svém, což značí diváckou spokojenost a také očekávání překonání milionové hranice i během nadcházející finálové epizody. Bude zajímavé sledovat, jak si seriál povede proti premiéře zmiňovaného Odznaku Vysočina, v němž jednu z hlavních rolí vyšetřovatele hraje taktéž Martin Hofmann.
Vedlejší produkt: trailer | Česká televize
Iveta
Iveta
Iveta
  • Voyo
66%
Kralování Vedlejšího produktu mělo za následek, že seriálová Iveta se během svého televizního finále a konce druhé řady nezmohla na odpor. Několikatýdenní miláček diváků, který dokonce v minulosti překonal milionovou diváckou metu, na drsnou kriminálku ani podruhé nestačil a klesl pod 800 tisíc sledujících. 792 tisíc duší ale není na seriál, co už je rok dostupný na streamovací platformě Voyo pořád špatný výsledek. Paradoxně více pozornosti ale přilákal novácký pořád, který běžel jak po Ivetě, tak po skončení Vedlejšího produktu – třídílná dokumentární série Málo mě znáš.
Seriál Iveta: Co bylo ve skutečnosti jinak?
Málo mě znáš
Málo mě znáš
Málo mě znáš
AI
72%
Projekt o fenoménu Ivety Bartošové a fungování českého showbyznysu diváky zaujal, na první díl se koukalo 877 tisíc zvědavců a i následné dvě epizody si vzhledem k pozdějšímu vysílacímu času nevedly špatně. Druhý díl vidělo 511 tisíc a třetí 449 tisíc diváků. Což je vzhledem k tomu, že poslední díl byl vysílaný až před půlnocí, velmi hezké číslo. Nova zkrátka včera vytěžila Ivetu na maximum a ani vítězství Vedlejšího produktu ji moc trápit nemusí.
Málo mě znáš
Málo mě znáš | Voyo
Stíny v mlze
Stíny v mlze
Stíny v mlze
  • iVysílání
58%
Také druhý těsný týdenní souboj se ustálil, Stíny v mlze zvítězily nad Specialisty už počtvrté v řadě. Specialisté tentokrát klesli pod milion diváků, zatímco kriminálce z dílny České televize dalo přednost 1,19 milionu fanoušků. Tady už se o těsném souboji tedy moc mluvit nedá, náskok Stínů se naopak navyšuje a zdá se, že Specialisté už na konkurenci jen tak recept nenajdou. Novácká trvalka se však nemá za co stydět, 970 tisíc diváků je stále velmi pěkné číslo a pořád se drží takřka na svém. Co by konkurenční Prima s propadákem Lež na pláži, který poprvé klesl pod hranici 200 tisíc diváků, za tato čísla dala.
Stíny v mlze: teaser trailer na 2. sérii
Díváte se na minisérii Vedlejší produkt? Nezapomeňte ji ohodnotit na Kinoboxu!
Zdroj: MediaGuru