Třetí řada Ivety se blíží. Dojemný trailer odhalil Rychtáře, Macuru i datum premiéry

Třetí řada Ivety se blíží. Dojemný trailer odhalil Rychtáře, Macuru i datum premiéry
Iveta - 3. série, Anna Fialová | Voyo
Jak se totiž dalo očekávat, televizní premiéra prvních dvou sérií Ivety měla fungovat i jako lákadlo na tu nadcházející třetí, která se objeví opět už jen exkluzivně na platformě Voyo. A diváci na ni naštěstí nebudou muset čekat vůbec dlouho. První díl třetí řady totiž bude k dispozici již v pátek 10. května. Streamovací služba pak k této příležitosti konečně zveřejnila také napjatě očekávaný trailer, který každému ihned napoví, že nás čeká řada poslední, v níž vše směřuje ke smutnému a tragickému konci.
Iveta
Iveta
  • Voyo
66%
Po 80. letech, kdy jsme sledovali Ivetin vztah s Petrem Sepešim, a devadesátkách, v nichž se tvůrci věnovali zejména partnerství s Ladislavem Štaidlem, nás tedy čeká přesun do nového tisíciletí, kdy zpěvačka bojuje se stále většími psychickými problémy a je terčem bulváru, který ji sleduje na každém kroku. Uvidíme také její vztah s dospívajícím synem Arturem či partnerem Josefem Rychtářem, jehož ztvárnil David Prachař. V traileru však můžete vidět i další kontroverzní osobu z jejího života, Zdeňka Macuru v podání Richarda Krajča, či herce Filipa Rajmonta v kůži bývalého bulvárního novináře Pavla Novotného.
Iveta: trailer na 3. sérii | Voyo
Seriál se tedy ve své třetí sérii bude zabývat jejím nesmutnějším úsekem života, který si z křiklavých novinových titulků a různých událostí již pamatují asi všichni. Hranice mezi citlivým či důstojným zobrazením závěru jejího života a přílišným sklonem k bulvarizaci tedy bude v případě finální řady velmi tenká. První upoutávka ovšem dává naději, že do oné druhé škatulky se seriál nepřehoupne a zatím se hraje na správně melodramatickou a emocionální notu. Již z pouhých střípků se dá očekávat, že zejména pro zpěvaččiny fanoušky by se mohlo jednat o silný zážitek, u něhož jedno oko nezůstane suché. Jestli se opravdu tvůrcům podaří ukončit seriál Iveta na vrcholu, se dozvíme tedy už velmi brzy.
Seriál Iveta: Co bylo ve skutečnosti jinak?
Podívejte se také na žebříček nejlepších seriálů, které jsou dostupné na platformě Voyo.
Zdroj: Voyo, TV Nova