Byk_15

Tomas Cernik

Komentáře 46

Od nejnovějších
  1. Dívka ve vlaku
    Dívka ve vlaku (2016)
    4
    Kniha zajímavá, ale pro toho, kdo knihu nečetl, tak film musel být strašný chaos, ve kterém se lehce ztratil. Jedna hvězda za snahu a druhá za ženské herecké výkony.
  2. Infiltrátor
    Infiltrátor (2016)
    10
    Wow, tleskám tvůrcům. V podstatě jsem nechtěl, aby ten film skončil a kdyby měl o hodinu víc, tak by to vůbec nevadilo. Ze začátku jsem měl obavy, aby to nebyla další slátanina jak se policajt chce dostat do gagngu. Ale tento snímek nabyl úplně jiného rozměru!
  3. Slíbená princezna
    Slíbená princezna (2016)
    0
    Nejsem si jistý co mělo v tomto počinu připomínat pohádku?! Obsazení by spíše vydalo na panoptikum hrůzy; kostýmy "princezen" zase odpovídaly spíše prvorepublikovým kurtizánám..... a proč do české pohádky cpou moře a nějaké rádobypiráty??!! Neskutečná sračka, žádná pohádka!
  4. Polednice
    Polednice (2016)
    2
    Docela ztráta času, čekal jsem co se z toho vyvine a ono nic! Symbolická hvězda za hudbu a zajímavou kameru.
  5. MasterChef (2012)
    0
    Nechápu, co za skupinu lidí se na takový pořad může dívat?! Kravina bez špetky fantazie! Korunu tomu dávaji 3 "porotci" a jejich neskutečně trapné dialogy, které si nejspíš píšou a schvalují sami! Měli raději zůstat u sporáku ( pokud to jsou vůbec kuchaři)....!
  6. Deadpool
    Deadpool (2016)
    8
    Já teda komiksovky úplně moc nemusím a tak po pár doporučeních jsem se na to koukl a můžu říct, že jsem byl příjemně překvapen. Fanatasticky zábavné a Ryan Reynolds aka Deadpool - skvělá volba! Připadá mi to spíš jako parodie na marvelovky.... takže za mě zasloužené 4*
  7. Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
    4
    No...., co takhle dodat. Ben Afleck zahrál Batmana docela presvědčivě a sedlo mu to. Superman neslaný nemastný, Wonder Woman, ok hezká docela je, ale kdyby tam nebyla, tak se vůbec nic nemění; jen to protáhlo film o špatných 20 min. Kdo mě ale bavil nejvíce, byl Lex Luthor! Jesse Eisenberg si myslím, že si docela mákl a zahrál to skvěle! Takže jedna⭐️za něj a druhá⭐️za hudbu od Zimmera, jinak nic.... P.S. Slo-mo v kukuřičném poli..., mrtvá rodina...., řekl bych -trochu vybrakovaný Gladiátor
  8. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    2
    z celého tohoto počinu, který trval nesmyslné dvě hodiny vyvstává jediná otázka.... PROČ?! Scénář musel být napsaný maximálně na dvě A4, dialogy asi taky, jelikož tam není ani kapka vkusu. Maliny byly uděleny zaslouženě!
  9. Pojedeme k moři
    Pojedeme k moři (2014)
    8
    Jako režijní debut Jiřího Mádla to je velice povedený snímek... Natočit svět pohledem 11 letého kluka a zohlednit v něm radosti a strasti dnešní doby, naštěstí úsměvných momentů bylo daleko víc než těch smutných. Překvapil mne i neobyčejný závěr filmu. Dobrá práce Jirko! :)
  10. jOBS
    jOBS (2013)
    4
    Nevím no, dávat 4* jen proto, že to je film o Jobsovi.... Mně osobně se to teda vůbec nelíbilo, ad 1) herecký výkon Ashtona, pokud by byl jOBS opravdu jak Ashton v tom filmu, tak ještě teď prodávají v garáži maximálně kalkulačky. ad 2) pokud chce někdo natočit životopis o zakladateli nejbohatší společnosti na světě, tak ať ho do p*dele natočí celý a nevytrhuje z kontextu "to podle něj nejdůležitější!" Vůbec to nejde srovnat s filmem na podobné téma http://www.csfd.cz/film/262711-the-social-network/, takhle se to má točit, nebo v poslední době velice dobře udělaný životopisný film (na rozdíl od tohoto) http://www.csfd.cz/film/315862-komornik/. Toť vše.
  11. Až vyjde měsíc
    Až vyjde měsíc (2012)
    8
    Pro mě osobně, překvapení roku 2012! Jak se píše v obsahu, opravdu svérázná komedie s občas hlubšími party, které do sebe ladně zapadají. Perfektní kamera a skvělé obsazení! Opravdu jsem se dobře bavil....
  12. Šťastný smolař
    Šťastný smolař (2012)
    8
    Role vyloženě psaná pro Trojana, exclentní výkon. Jde vidět, že se tohoto žánru Strach nebojí :) a to je dobře, protože jsem se opravdu dobře bavil a tak to má o svátcích být...
  13. Twilight sága: Zatmění
    Twilight sága: Zatmění (2010)
    4
    S donucením jsem viděl zatím první až třetí část, ale ani po té třetí části jsem jaksi vůbec nepochopil o co vůbec v tom příběhu jde.... Nevím, nechápu. Zbytečná ztráta času, ikdyž jak už tady pár lidí píše: Zatmění je nejlepší film ubohé ságy. Pattinson s neustále přiblblým výrazem, indián, který nemá na košili a Stewart, která vlastně neví co chce tomu opravdu moc nepřidají! Jedinné pozitivum je Dakota Fanning a její role!
  14. Signál
    Signál (2012)
    2
    Doslova jsem to protrpěl! Herecké obsazení jak na 2 Oscary, a tahle to pos*at....?!! Se divím, že do toho vůbec šli Roden s Menzlem, vždyť ten scénář musel být napsaný za jeden večer a film byl určitě natočen za dva večery, jinak nevím.... O hereckém umění Dyka s Hádkem v tomto snímku ani nemluvě!
  15. Senna
    Senna (2010)
    10
    Tleskám tvůrcům tohoto filmu, či dokumentu o fenomenálním jezdci F1. Strhující podívaná od začátku až do konce, autentické záběry a komentáře, dokonale sestřihané a navazující na sebe.
  16. Babicovy dobroty (2008)
    0
    jojo, tak tohle je opravdu zábavný pořad, na to že to má být pořad o vaření.... :D Mít doma partnerku, která vaří podle jeho receptů, tak to raději zůstanu sám! :)
  17. Simon Birch
    Simon Birch (1998)
    8
    Narazil jsem na ten film úplně náhodou a nějak jsem se od něj nemohl odtrhnout. Velice silný a poutavý příběh....
  18. Rodina je základ státu
    Rodina je základ státu (2011)
    6
    Když jsem viděl Igora Chmelu v hlavní roli, tak jsem se toho celkem obával, jelikož Chmela mi přijde svým vzezřením poněkud nudný a unikátními hereckými výkony zrovna neoplývá, ale můžu říct, že role mu perfektně sedla a film mě hodně bavil. Konečně film, který pojednává o novodobých problémech aniž by byl nějakým způsobem přitažený za vlasy (bez jediné mrtvoly a milióny vystřílených nábojů)!
  19. Hotel Paradise (2012)
    0
    "Zeck" mi mluví z duše.... Chtělo se mi blít po prvních 15ti minutách, inteligence všech zúčastněných včetně Gavriely je na bodu nula, větší pí*ovinu jsem snad ještě neviděl a doufám, že už ani neuvidím!
  20. Vítejte doma!
    Vítejte doma! (2004)
    2
    Americká propaganda až se mi chce zvracet, umělá hysterie jak na pohřbu Kim Čong Ila a do toho nic jiného než vyvolávání boha!! Tento pořad nepatří na Cool ale na TV NOE! Jedna hvězda pouze za to, že se snaží pomoci nějakým způsobem "postiženým" rodinám; no i když pojďme si o tom popovídat....
  21. TRON: Legacy 3D
    TRON: Legacy 3D (2010)
    6
    Lituji toho, že jsem na to nešel do kina ve 3D, to musela být pecka, teď jsem to viděl na HBO, bohužel bez těch 3D efektů to nemá tu správnou šťávu... Akce dobrá, příběh zajímavý a sndtrck skvělý = výsledek 3* Vidět to v kině asi by to bylo za víc hvězd.
  22. Transformers
    Transformers (2007)
    4
    Dlouho jsem se k tomuto filmu odhodlával, takže jsem ho viděl až teď v TV a udělal jsem dobře. Co se týká efektů - OK, může být, ale tak stupidní dialogy už jsem dlouho neslyšel. Tento film měl zůstat jen a pouze animákem, tam by se dialogy ztratily....
  23. Všemocný
    Všemocný (2011)
    6
    Každopádně zajímavý nápad, pilulka která nabudí váš mozek na 100% hmmm :) Nicméně jsem od toho asi čekal víc, ale jako oddychovka dobrý....
  24. Muži v naději
    Muži v naději (2011)
    8
    Nevím jak někdo může tady tomu filmu jen "1 hvězdu" nebo dokonce "odpad". Po Ženách v pokušení další špicovní Vejdělkova komedie, která musí pobavit i úplného odpůrce českých filmů či komedií...
  25. Sniper: Inside the Crosshairs
    Sniper: Inside the Crosshairs (2009)
    10
    Obdivuji práci SNIPERů, není to jen střílet z obrovské pušky s obrovskou ráží, ale počítat odchylky, rychlost větru, tlak nadmořskou výšku apod. Nejvíc z tohoto dokumentu, mě asi zaujalo jak zastřelit jednou ranou na vzdálenost 1,6km tři nepřátele za betonovou zdí, ano taky jsem nevěřil.....
  26. Hanebný pancharti
    Hanebný pancharti (2009)
    10
    Celkem jsem se obával jak se Brad Pitt popere s rolí poručíka Alda a jakmile vstoupil do děje, tak jsem byl přímo unešen, klobouk dolu Brade a samozřejmě pocta Tarantinovi, že opět předvedl své umění a natočil další kultovní film.
  27. Báječná léta
    Báječná léta (1988)
    10
    Je to vlatně první seriál, který jsem nějak začal vnímat, jelikož jsem byl přibližně ve stejném věku jako hlavní představitelé, tak mi nemohl uniknout ani jeden díl. Fandil jsem Kevinovi, byl zamilovaný do krásné Winnie.... velmi dobře natočený seriál o dospívání.
  28. Auta
    Auta (2006)
    8
    Jeden z nejlepších animáků posledních let, super grafika, hlášky i příběh.... Dokonce i český dabing se povedl. Pit Stop! :D
  29. Nikdy neříkej nikdy (2009)
    8
    Myslím, že to je povedený slovenský seriál, zajímavé zápletky a herecký výběr se taky vydařil. Takže mohu jen doporučit. je to konečně něco jiného, než Cesty domů a podobné sračky na motivy argentinckých telenovel.... Děkuji za druhou sérii :)
  30. Auta 2
    Auta 2 (2011)
    4
    Než jsem šel do kina na "dvojku" četl jsem si komentáře a celkem jsem se toho obával a bohužel obavy se potvrdily. Jediné + je skvělá grafika od Pixaru, ale zbytek byl úplně mínusový. Na to, že animák byl dělán hlavně pro děti, tak už si nemohli vymyslet složitější příběh, pochybuji že 5-ti leté děti vědí něco o ropě a alternativních palivech.....
  31. Ztraceno v překladu
    Ztraceno v překladu (2003)
    10
    Luxusní a poměrně náročný film, který se na první pohled zdá utahaný a nudný, nic méně vyvarovaný všech klasických amerických klišé "o dvou kteří se potkali...." To z toho dělá výmečný snímek, klobouk dolů před Sofii Coppola! Fenomenální herecký výkon Billa Muraye a Scarlett Johansson.