Profilový obrázek

katewatso

Kateřina Gal

Komentáře 170

Od nejnovějších
  1. Dvě nevěsty a jedna svatba
    Dvě nevěsty a jedna svatba (2018)
    6
    Myslím, že jediné co zachraňuje tenhle film je charisma Polívkové, tzv cringe jsem si užila hned několikrát během sledování a ten konec byla pakárna, nebudeme si nic nalhávat.
  2. Aréna
    Aréna (2011)
    2
    Myslím, že verbal to shrnul dobře. V životě jsem neviděla SLJ v takhle špatném filmu. Za mě to není dobré ani na tu oddechovku na večer, rovnou to přeskočte.
  3. Ice
    Ice (2011)
    2
    Plná optimismu jsem po prvním dílu dala filmu dvě hvězdy. Bylo mi jasné už když jsem na film narazila, že to žádná sláva nebude, avšak co si připravil druhý díl mě veškerého optimismu zbavilo. To je prostě splácanina bez děje, s tragickými hereckými výkony, kterou nemá smysl si pouštět ani na pozadí, když se věnujete něčemu jinému.
  4. Noe
    Noe (2014)
    6
    Noe má skvělé herecké obsazení, nejenže hvězdné, ale také kvalitní. Samotný film ale za moc nestojí. Musím mu ponechat status vcelku dobrého filmu, který nemusíte moc vnímat. Bohužel, pokud hledáte kvalitní snímek, tak tento to rozhodně nebude. Tři hvězdy ode mě dostal jen za skvělé herecké výkony, kde bych zmínila obzvlášť Emmu Watson ve scéně téměř na konci. To bylo dechberoucí. S jiným hereckým obsazením by ode mě film nedostal víc jak dvě hvězdy.
  5. [REC] 4: Apocalipsis
    [REC] 4: Apocalipsis (2014)
    8
    Série tímto snímkem ztratila naprosto na děsivosti, oblíbené jumpscares z jedničky jsou fuč, nicméně se odprostila od stupidní dvojky a vcelku chytře(vzhledem k odpadu, jakým dvojka je) zmínila několik detailů jak z dvojky tak i z trojky. Líbí se mi, že pro pozorného diváka připravili jakousi připomínku předchozích dílů. Angela byla zase o něco hysteričtější, hlavní hrdina, jenž začne býti hrdinou až na samotném konci, prodělal prapodivnou změnu osobnosti, kdy se běhěm 5 vteřin změnil z naprostého zbabělce na chlápka, co jde zachránit křehotinku. Nicméně film mě skutečně bavil, jen bych asi doporučila od něj očekávat spíše akční cosi než-li napínavý horor, kterým byla jednička.
  6. V/H/S: Viral
    V/H/S: Viral (2014)
    2
    Jeden či dva příběhy byly dobré, ale jinak to postrádá hlavu a patu, jakoukoli radost, že něco sledujete nečekejte. Buď si budete říkat wtf nebo budete přemýšlet, zda to posunout dopředu, abyste si své vlastní trápení zkrátili. Určitě nedoporučuji, tento snímek není béčkový, pro tento snímek je abeceda příliš krátká... jednu hvězdu dávám za klip o kouzelníkovi.
  7. Pod zemí
    Pod zemí (2014)
    10
    Nepamatuji si žádný film za rok 2014, během kterého bych se takhle bála, vyjekla si strachy a přiznám se, že jsem měla nahnáno i během závěrečných titulků... Po dlouhé době zase jeden velice zdařilý horor, který není nechutný :) takže určitě doporučuji
  8. At the Devil's Door
    At the Devil's Door (2014)
    4
    Strašidelná atmosféra filmu je solidní, je vidět, že kdyby film chtěl, tak by potencionál na ty čtyři hvězdy měl. Problém nevidím ani v absenci hlavní postavy nebo snad v pasážích, které jsou delší a nudné, kdepak. Já vidím problém v ději. Konec je uvařený z vody, nemá hlavu ani patu, možná to byl nepovedený pokus připravit půdu pro další díl.. SPOILER Samotný děj mi přišel taky odfláknutý; jedna musela prodat duši, aby si na ni ten démon zasedl a druhá k tomu přišla jako "slepej k houslím" Jako podívejte se na to večer, kdy neočekáváte nic extra, ale jestli čekáte pořádnou duchařinu nebo lekačky, tak hledejte dál. PS:Hudební doprovod filmu taky není nic moc
  9. Lesní duch
    Lesní duch (2013)
    0
    To nemá s hororem nic společného, pouze se vyžívá v brutalitě. Nápad by byl dobrý, ale provedení jak u béčkových hororů z osmdesátých let. Nebavilo mě to, nebála jsem se, jen se mi zvedal žaludek a vykřikovala jsem, že je to p*čovina.
  10. Zázraky se nedějí
    Zázraky se nedějí (2008)
    8
    tento film je nádherný, opravdu se mi líbil až na ten utopický konec, ten se mi naopak velmi příčí, ovšem filmu na kvalitě výrazně neubere (-1*)
  11. 100 Feet
    100 Feet (2008)
    4
    Lekačky byly dobré, ale ty meziscény byly k smíchu.. A konec mě nikterak neuspokojil. A přičteme-li k tomu český dabing, který se v tomto případě nějak nepovedl, výsledek je skutečně neuspokojivý.
  12. Temné vody
    Temné vody (2005)
    8
    Konec byl poněkud utopický, ale jinak se jedná o dobrý horor, místy strašidelný, ke konci smutný. Myslím si, že mé 4* si ve svém žánru zaslouží
  13. Žraločí tornádo
    Žraločí tornádo (2013)
    0
    Jako komedie to bylo skvělé! Jenže bohužel tvůrci to mysleli vážně a to neprojde. Dokážu být i nenáročná vzhledem ke kvalitě efektů a zřejmě nízkému rozpočtu, ale tohle vůbec nebylo o efektech. Zajímalo by mě, zda lidi, co na tomto filmu pracovali, si uvědomovali, že natáčí úplnou kravinu či zda snad doopravdy věřili, že film sklidí úspěch. To mě ve vyvolává další otázku- Pokud si to uvědomovali, proč do toho proboha někdo investoval?!
  14. Zrcadla 2
    Zrcadla 2 (2010)
    4
    Do první poloviny to bylo dobré, ale potom se děj smekl k béčkovým propadákům. Na druhou stranu to ovšem úplný propadák nebyl. Líbila se mi zápletka, i když to s autonehodou bylo hodně velké klišé. Takže ve výsledku si by si film jako takový zasloužl ještě jednu *, JENŽE výber herců mi byl neuvěřitelně nesympatický, ačkoli proti Stahlovi normálně nic nemám, zrovna tady mi přišel neuvěřitelně nesnesitelný.
  15. LOL
    LOL (2012)
    4
    Vlastně to nebyla až taková katastrofální blbost, jakou jsem očekávala. Na druhou stranu, kdybych to neměla pouze jako zvukovou clonu při šíleně nudné činnosti, rozhodně bych to vypla.
  16. Tohle je Sparta!
    Tohle je Sparta! (2008)
    8
    Říkejte si co chcete, ale když člověk hledá něco u čeho se nezávazně pobaví, tak je tohle super. Jo, inteligencí je to na úrovni teenagera na fb, ale někdo,kdo by jednou za čas rád vypnul, si to pustí rád.
  17. Dětská hra
    Dětská hra (1988)
    6
    Je to úchyl! Ale stejně vás baví se na to koukat od začátku do konce. Chucky má kouzlo starých hororů, film je skvělý, ale vraždící panenka je pořád divná
  18. Nespoutaný Django
    Nespoutaný Django (2012)
    10
    A je to tady, definitivně jsem se zamilovala do Tarantinových filmů. Django je profesionálně zpracovaný příběh, na jehož konci zjistíte, že pokračujeme dál a s grácií Waltzovi vlastní a s exotickým kouzlem, které Foxx přináší, to tvoří neuvěřitelně působivý film, který se vedle parchantského staršího bratra nemusí nijak stydět. Doporučuji
  19. Sinister
    Sinister (2012)
    8
    velmi povedená práce. Příběh je propracovaný, atmosféra děsivá, konec není hloupý jako u některých hororů. Musím se přiznat,že takhle jsem nohy leknutím ještě nikdy dřív nevyhazovala. Herecký výkon Ethana Hawke byl skvělý.
  20. Kletba z temnot
    Kletba z temnot (2012)
    8
    Po dlouhém čase a mnoha trapných pokusech, je tu konečně více než solidní duchařina. Lekačky, scény, které prožíváte se zavřenýma očima a napínavý, i když trochu předvídatelný, příběh. Plně si zaslouží čtyři hvězdy, pátou ubírám za občasnou překreslenost příběhu a já teda nevím, ale moji rozvedení rodiče se nemůžou vidět ani 13 let poté, natož, aby po roce od rozvodu si spravovali počítač. Američané by toho optimismu měli nechat. A ještě jedna věc; Kyra Sedgwick mi absolutně nesedla do téhle role, když začala hysterčit v soudní scéně, měla jsem chuť soudci doporučit ji jako nevhodnou styku s potomky.
  21. Zakázaná zóna
    Zakázaná zóna (2010)
    0
    A tak čekáte, že se bude něco dít, čekáte, že vás něco vystraší a ono nic. Na tohle můžou koukat děcka,co ještě nebyla ve školce, protože tady se krom jedné chabé scény nic neděje. N.I.C.
  22. Resident Evil: Odveta
    Resident Evil: Odveta (2012)
    10
    Mě se to líbilo a moc! Člověk se ani chvíli nenudí, stále se něco děje, zážitek ve 3D taky nebyl k zahození. Myslela jsem, že to bude odpad, ale celou dobu jsem si film vychutnávala s otevřenou pusou a očima dítěte, co vidí vánoční stromek s dárky. Pecka!
  23. Panic at Rock Island
    Panic at Rock Island (2011)
    6
    Horor to úplně tak není, ale na béčkový film je to skutečně dobrý počin. Občas už bylo těch zvracejících dost a některé scény byly dost umělé, ale jak jsem řekla; na béčko dobrý.
  24. V/H/S
    V/H/S (2012)
    6
    Trailer se tváří jako "bůhvíco" a nakonec z toho je člověk akorát zklamaný. Film sám o sobě stojí za to, složení z několika příběhů je fajn, protože se nenudíte, ale příběh na pozadí těchto jednotlivých scének je odpad. jen postupně zmizí, žádná sranda. Mě osobně nejvíc mrzí, že příběhy nebyly víc propracované a dotáhnuté do konce. Kamera zvolena ruční, ale vcelku to ušlo, záběry stojí za to. Některé příběhy mi přišly hloupé (les) u jiných mě štvalo, že nemám víc informací o tom, co se děje(poslední+první). Každopádně bála jsem se, bavila jsem se, takže vřele doporučuji.
  25. Podivní
    Podivní (2010)
    6
    Pokud jste viděli trailer, viděli jste v podstatě vše zajímavé na filmu. Ovšem pokud ho vynecháte či se i přesto na film podíváte, čeká vás zajímavé ne moc originální zpracování rozvíjející se apokalypsy, i když zatím jen v jednom městě. Přirovnala bych to k filmu 28 dní poté s tím rozdílem, že oni prožívají začátek katastrofy, kdy nikdo neví, co se děje a armáda panikaří, protože nemá situaci ani trochu pod kontrolou. Doporučuji
  26. Temný rytíř povstal
    Temný rytíř povstal (2012)
    6
    Nemůžu si pomoct, ale nový Batman je obrovským zklamáním. Jedná se o snímek kvalitní, který určitě stojí za podívanou, ale nedosahuje ani z dálky kvality předchozího dílu. Místo šíleného záporáka, tu máme anarchistického vůdce, který odpoutá město od světa, pustí všechny vězně a říká tomu svoboda a očekává, že mu všichni padnou ke kolenům. Zvrat i herecké výkony byly minimálně uspokojivé, efekt a působení na diváka je slabší, ale vcelku působivé. 4* tomu ale nedám, možná až to uvidím podruhé, zatím lituji, že jsem utratila peníze za lístek.
  27. Černobylské deníky
    Černobylské deníky (2012)
    4
    Místy to vypadalo na dobrý horor, nebudu lhát a řeknu lekala jsem se. Jenže výběr herců byl špatný, kamera amatérská. Nápad opět skvělý a provedení ubohé a smutné. Koukat se na to dá, ale proč když máte na výběr mnohem lepší kousky?
  28. Havran
    Havran (2012)
    8
    Film obsahuje nepřesnosti, ale je podobný jako "Z pekla" a hraje v tom Cusack a bylo to dobré, zajímavé i originální. Herci byli vybráni skvěle koukatelní, ale to je v této kategorii filmů téměř podmínkou pro natáčení. Dávám 4*, ale spíš bych se přiklonila ke 3*, tudíž 3,5*
  29. Hodný, zlý a ošklivý
    Hodný, zlý a ošklivý (1966)
    6
    Nemám ráda westerny, to říkám předem. Poprvé jsem usnula, ale kupodivu to nebylo protože bych se nudila. Je to trošku divně natočené, ale stojí to za podívanou. Eastwood tu vypadá k světu, příběh je poutavý a místy překvapivý i vtipný. Doporučuji