Recenze filmu Jak dostat tatínka do polepšovny

84%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 147 bodů
9
Volné pokračování filmu "Jak vytrhnout velrybě stoličku". Výborný výkon zde podává Josef Karlík jako Vaškův děda. Marie Poledňáková se těmito dvěma filmy posadila na trůn české rodinné komedie, i když komedie "Jak se krotí krokodýli" ji málem z toho trůnu sesadila. Ale ne, když znovu vidím "Jak vytrhnout velrybě stoličku" a "Jak dostat tatínka do polepšovny", tak si říkám, že to má už navždycky jisté (myslím ten trůn!). :-)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
První díl byl skvělý, se skvělými hereckými výkony, ale to co se děje zde je je jednička proti tomuhle nic. Naprosto geniální rodiná komedie s krásným prostředím Českého Ráje a opět s perfektními herci, nezapomenutelnými scénami a taktéž i hláškami. Moje nejoblíbenější česká komedie.
jirka26
6 288 bodů
7.5
4eská komedie se skvělím Tomášem Holým.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Nejlepší film Tomáše Holýho a úžasná nesmrtelná česká komedie. Na tuhle komedii se můžu podívat kolikrát chci a pokaždé mě rozesměje. Zrovna včera jsem na ní koukal a znovu mě dostala, Tomáš Holý byl strašně talentovaný herec a je ho velká škoda. Myslím, že kdyby se narodil v Americe, tak by se měl jako prase v žitě, protože tam by vydělal miliony. Škoda že toho tolik nestihl, protože on je ten, kdo tahá všechny filmy s ním, i když né všechny se povedli. Žádný není úplný propadák a to jen díky němu, protože scénáře jsou někdy dost odfláklé, ale jak říkám, tenhle film nemá chybu a jsem rád, že byl natočen. Jeden z nejlepších českých filmů a nemyslím si, že se v dohledné době natočí něco alespoň podobně kvalitního.
limeta
limeta
5 206 bodů
10
Milý, vtipný film, ani po letech neomrzí
Cettlovka
5 032 bodů
10
Toto pokračování filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku je o něco pěknější díky letní prázdninové atmosféře. Tomáš Holý byl neuvěřitelný talent, který v tomto filmu hrál na jedničku. Také František Němec dle mého neměl pak už nikdy podobně příjemnou roli.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
asi nejvíce vtipný a zároveň dokonalý český film 70. let. SKvělý Tomáš HOlý, který vás rozesměje v jakémkoliv filmu, natož v typické krásné krajině českých hor...
bidlobox
3 802 bodů
9
Jeden z nej rodinných filmů, který tady vznikl.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Nejlepší na tomto filmu podle mne je to, jak jde Vašík pro buchty, (pro sebe, tatínka a dědečka) a aby se schoval před maminkou, tak si vleze pod necky, nic netušící maminka si sedne na lavičku a nohy si dá na necky pod, kterými je Vašík. :) Ale stejně ho v kuchyni nachytá, jak jde pro buchty. ;)
guestka
guestka
2 304 bodů
10
tomáš holý byl nejlepší!