Recenze filmu Bajkeři

43%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
brusvejn44
brusvejn44
1 005 bodů
8
Pavel Nečas!
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
8
Já si nemůžu pomoct. Nevím jestli to je proto, že fakt nemám filmový taste nebo proto, že jsem se prakticky včera narodil. Ale Bajkeři jsou pro mě skvělým filmem, který si kdykoli pustím a vždycky mě baví.
Ku
490 bodů
6
Dobrý docela
speedy009
260 bodů
2
Tak toto je teda fakt film, ktorý je úplne mimo. Len vďaka Hanke Vagnerovej som na to vydržal pozerať asi 20 minút. Inak som absolútne nepochopil, prečo vôbec niečo takéto dokáže niekto natočiť. Nejaký pokus o remake Snowborďákov? Trápne dialógy, biedne herecké výkony...
kapibara
kapibara
198 bodů
5.5
Nebylo to tak špatné, jak jsem čekala. Některé vtipy mě upřímně pobavily, ale pořád nechápu, proč jsme na tom tolik špatně s herci, že hrají zpěváci. Myslela jsem, že mají jinou náplň povolání a v tomto případě obsazení úplně nechápu. Dávám 100 %. Joke.
josef-slavicek
110 bodů
9
Za mě super film na odreagování. Celkem dost jsme se u toho filmu zasmáli. Doporučuji vidět..
Sarka21
97 bodů
5
Ohledně filmu jsem slyšela jak pozitivní tak i negativní názory. Sama nevim, ke které straně se přiklonit. Film je spíše pro mladší generaci, která ocení herecké obsazení, pro ostatní to bude film na odreagování od práce a povinností, jinak žádný zázrak bohužel od filmu nečekejte.
His
39 bodů
6
644