Mrtví a neklidní

66%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
foxina-beier
foxina-beier
489 bodů
10
Musím se zasmát.Hned ze začátku filmu jsem se pořád ptala proč se vlastně na to dívám,ale v polovině se mi začal líbit.Bylo to úplně o něčem jiném než jiné romantické filmy což mě potěšilo.Po celou dobu filmu jsem čekala co se tedy stane,kdo umře a kdo zůstane živý ,ale vůbec by mě nenapadlo jak se to vše nakonec vyvine.Každopádně už dle názvu mě zajímal.Takže můžu jen říct,kdo má rád scifi,romantiku a komedii tak mrkněte.
Lípa
Lípa
474 bodů
7
Musím říci že film mě docela pozitivně překvapil i když se od knižní předlohy trochu liší
kath
kath
150 bodů
7.5
Tak tenhle film mě bavil :D Byla to taková romantická zombie pohádka s dobrým koncem, kterou bych nějak okořenila, ale možná vlastně ani nebylo proč, protože takové, jaké to bylo, to bylo lepší než jsem původně očekávala a zároveň to bylo tak na pohodu, že jsem se při tom stihla naučit na test z fyziky, mile překvapil filmík...i hereckým obsazením, já osobně jsem se nad trošku přihlouplým výrazem Nickiho rozplývala celý film. :)
monita333
monita333
23 bodů
10
Tenhle film mě hodně překvapil,dokonalé spojení zombie a romantické komedie.Láska mezi dívkou a zombie chlapcem vše změní. Vtipná,akční,někdy napínavá a romantická komedie.A jak už tady někdo psal,když romantická komedie pro mladé tak takhle.