Recenze filmu Ranař

73%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Na tenhle film jsem se těšil, protože filmů čistě o rvačkách na ledě k vidění moc není. Seann William Scott se do této role hodil asi jako málokdo a vypořádal se s tím, víc než dobře. Ale bitky jsou bitky a romantika mezi to moc nejde.
kubas369
5 367 bodů
8
No to mě poser na holý záda Stifler si zahrál na hokejového Forresta Gumpa, kterej místo běhání rozbíjí držky hokejovým fušérům někde v zapadlý, kanadský, pralesní lize.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Seann William Scott je prostě skvělej herec. Do tohohle filmu nám chlapec trošku přibral a je z něj docela velkej chlap. Úžasná komedie, která pobaví a dokonce má i hezkej příběh a dobré hokejové bitky. Hokej mě baví a film s takovou tématikou mě vážně potěšil.
Deywik
Deywik
4 968 bodů
8
neskutecna palba...takhle sem se dlouho nezasmal! sean a liev jsou vyborny! peckova vec!
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Snad poprvé hodnotím film, ne proto, že by byl tak dobrý a zasloužil si 5*, ale proto, že prostě chci :). Hokej je mi ze všech sportů nejbližší a hlavně z toho důvodu hodnotím tak vysoko. Jinak je Goon i tak hodně povedeným filmem a najde se v něm i několik vtipných momentů. SWS je hromotluk jak blázen. Jsem byl fakt hodně vykulenej jaký zvíře ze sebe udělal. Nicméně nálepku Stiflera si strhnul alespoň do premiéry nových prciček, protože jeho hloupého bitkaře s velkým srdcem jsem mu sežral i s navijákem. Pro fanouška hokeje a sportovních filmů je tento film téměř povinností vidět. Ostatním se až tak doporučit nedá a spíš bych je odkázal na Fontánu nebo nějaký jiný (IMHO) nudný, roztahaný patos. 81%
Adrai86
Adrai86
4 294 bodů
8
Seann William Scott má slušnou ránu, Liev Schreiber božího kníra, Alison Pill krásný oči, Jay Baruchel nemá vůbec žádnej hereckej talent, Eugene Levy má 2 "adoptivní syny" a .... a ten předposlední zápas je stejně nejlepší :)
Žralok
Žralok
4 195 bodů
8
Rozhodně jsem nečekal že to bude až takhle dobrý. Jako komedie by to moc neobstálo. Je to spíš sportovní drama. Ačkoliv je to film o hokeji. Neni to film o rychlejch hokejistech co dávaj góly. Zde sledujeme příběh drobet jinýho hráče. Bitkaře. kterej má úkol chránit právě ty produktivní spoluhráče. Zatimco na ledě je to nezastavitelná mlátička která seřeže každýho koho trenér řekne. V civilu se jedná o hodnýho a citlivýho mladíka jež se snaží získat srdce dívky svých snů. Volně inspirováno skutečným hokejovým bitkařem.
pantak
pantak
3 373 bodů
7.5
Tahle komedie se bude líbit zejména lidem kteří mají rádi sport a zvláště hokej.Pro ženy tento film z 90% není.
Profilová fotka
Uživatel
3 208 bodů
10
Z tohohle filmu jsem opravdu mega nadšenej! Během sledování se mi na tváři vykouzlí úsměv, mám pocit zadostiučinění, sympatizuju snad s každou postavou a jsem dojat z příběhu! Prostě nemá chybu!
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
8
Po mnoha letech jsem se na tento film podíval podruhé a musím uznat, že ani na druhé shlédnutí mě nenudil a opět jsem se bavil. Dobrých sportovních filmů není mnoho, ale tenhle za shlédnutí bezesporu patří. Doufejme, že kvalitních filmů o hokeji se ještě v budoucnu dočkáme.