Recenze filmu Jak ukrást Dagmaru

14%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Innuendo
Innuendo
2 891 bodů
0.5
Je snad třeba to nějak komentovat?
katewatso
katewatso
2 410 bodů
4
Vypněte mozek,pak se vám to bude možná i líbit
Krupe
Krupe
2 368 bodů
0.5
Normálně se na netu vyjadřuji slušně, tak mi promiňte, ale nemohu to nazvat ničím jiným, než že je to pi....na. Ty prachy měly jít raději na nějaký bohumilý počin.
miza
miza
2 336 bodů
0.5
Paskvil první třídy.
Linhi
Linhi
1 326 bodů
2
V době vzniku, kdy mi bylo 11 a viděl jsem to poprvé se mi to líbilo, proto jedna hvězda. Ted bych si to dobrovolně nepustl.
bLaCk0uT
327 bodů
0
Hodnocení odpad! dávám jen filmům, z nichž není vidět nic jiného než fušeřina nebo póza. Tenhle film je sice mimořádně nepovedeným důkazem, že Soukup vůbec nemá ponětí, čemu my normální lidé říkáme crazy komedie, ale přesto myslím, že snaha a naivita tohoto nepoučitelného režiséra je upřímná. Navíc ten film je tak špatný, že právě díky tomu se můžete takovým zvráceným způsobem i pobavit.
Pepazdepa
269 bodů
0
Takže Jarda Sypal jako Vašek Hruška, jo??? Nevěřil bych, že to kdy řeknu, ale to je ještě příšernější než božský Kája jako James Bond...nebo to má být Jako James Bond? To je jedno, chtělo by to nějak efektně zakončit, tak co třeba citací z Červeného Trpaslíka, i když pouhé jeho zmínění v souvislosti s takovým brakem je urážkou...nicméně jak trefně poznamenal blahé paměti A.J. Rimmer, muž s největším charizmatem na světě - "Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru!"
Smazaný uživatel
0 bodů
0
Soukup opět v akci! Se svým typicky trapným humorem a otřesnou režií. Nejhorší je, že to pořád cpou do televize!