Recenze filmu Temný rytíř

92%

Komentáře a recenze 212

Dle počtu bodů
oli-koli
oli-koli
31 bodů
super akce
DarkrayCZ
30 bodů
10
Tenhle film je opravdu něco vyjímečného. Dokonalý herecký výkon Heatha Ledgera v roli Jokera, který byl v jeho podání opravdu děsivý. Film nemá jediné slabé místo. Pořád se v něm děje něco důležitého. Žádná věc tam nepůsobí zbytečně. Rozhodně jeden z nejlepších filmů.
honza-vyslouzil
29 bodů
8.5
Brutální atmosféra podpořená jedním z nejmrazivějších soudtracků mistra Hanze Zimmera. Skvělá část triologie.
michal-naar
19 bodů
Už svým prvním batmanovským snímkem (Batman začíná) nasadil Christopher Nolan laťku hodně vysoko a sérii o netopýřím muži nasměroval úplně jinudy než Tim Burton a předchozí režiséři. Batman se najednou ocitl v mnohem plastičtějším a realističtějším světě, který je temnou alternativou toho současnoho našeho. V Temném rytíři pak rozehrál nevídaně velkolepou a přesvědčivou hru na pozadí strachu, chaosu a paranoi. Hru o životy mnoha lidí a sdrce mnoha filmových diváků. Nade vše září mrazivý, leč bravurní výkon Hetha Ledgera, který se úspěchu snímku bohužel nedožil. Ale září v něm navždy. paráda!!!
hampton
18 bodů
10
Možná nejlepší filmová komiksová adaptace, která kdy vznikla. Výborné epické veledílo a nejlepší film poslední doby! Správně našlapaná temná atmosféra s pořádnou akcí a strhujícím dějem! Navíc životní film většiny hlavních představitelů a hlavně úžasného Heatha Ledgera.
ilonka-hrabalova
18 bodů
10
K tomuto filmu se moc říci nedá. Asi jediné slovo jej bude vystihovat a to je:masterpiece. Úžasné herecké výkony, úžasní herci a super obsazení. Jen škoda, že nepatří do DCCU. Takhle temný, komiksový trhát už asi dlouho nikdo nenatočí. Vřele doporučuji :)
cube23
15 bodů
9.5
Akční pecka, v žánru jeden z nej filmů vůbec