Recenze filmu Temný rytíř

92%

Komentáře a recenze 212

Dle počtu bodů
Info02
Info02
120 bodů
10
the best
OndraSed9
109 bodů
8
Je to dobrý film, ale dal bych zde více akce
ovladach
81 bodů
9.5
Jeden z nejlepších komixových filmů tohoto století. Celá temná atmosféra filmu sspojená s Ledgerovým úžsným výkonem se nedá ničím nahradit. Jediné, co je na tomto filmu smutné je fakt, že teď se musíme koukat na ne moc pěknou adaptaci Jokera a to jak nám ho další herci budou kazit (doufejme že ne všichni).
cze_chazzy
75 bodů
10
Když jsem ještě pod ČSFD psal svý recenze viděl jsem tento titul poprvé. Každá z mých recenzí měla 100/100 Ve zkratce ,Temný rytíř je jeden z mála nejlepších filmů vůbec. (ČSFD - občas vám rádi děláme výpadky na webu 🎈h!h!)
Mikita
Mikita
71 bodů
10
Pocit, který jsem si odnesla z kina, je nepopsatelný. Pokaždé, když ten film vidím, znovu mě zamrazí. Obstojí i jako samostatný film, znalost série či komiksů není nutná. Charaktery postav jsou tak zajímavé, město Gothem tak temné a tak realistické, že už to snad i komiksový žánr přesahuje. Čekáte klasického superhrdinu, co vše zachrání a všechny spasí? Čekáte, že padouchové jsou čistě jen zlí a budete je nenávidět? Zapomeňte. Tohle není žádná pohádka. Batman byl vždy temný, tohle je ale temnota maximální úrovně.
yoco
67 bodů
8
Super
Škrli
Škrli
53 bodů
9.5
Jeden z nej Batman a super herecký výkon.
Lennod
51 bodů
10
Opravdu mistrovské dílo. Nolan je prostě bůh. Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl. Film má neustále navrch nad diváky. Geniální komiksový film, který už není jenom komiksem. Neuvěřitelný výkon Heatha Ledgera.
an.velecka
an.velecka
50 bodů
9
Po Batman Begins (2005), opravdu skvěle propracovanej Marvelovskej hrdina. Ch. Bale vyšvihl Batmana tam, kde má být! Samozřejmě nemohu opomenout H.Ledgera jako Jokera! Nolan jako režisér všech Batmenovskej snímků nezklamal!
nesikaa
45 bodů
9
hodně dobrý film
  • Bale
  • Joker
  • Nolan
  • atmosfera mesta