Recenze filmu Push

59%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Nerad říkám, že nějaký film je od pohledu málo financovaný. Jenže tohle tak trošku vypadá i přesto, že to za mě vypadá výborně. Někdy méně znamená více. Superschopnosti nejsou žádná originalita, předvídání budoucnosti, telekineze, telepatie.. příběh není náročný, taková oddychovka u akčního scifi.
katewatso
katewatso
2 410 bodů
8
Když jsem na tento film narazila,čekala jsem totální propadák. Možná právě proto, že jsem od filmu nečekala vůbec nic,jsem byla příjemně překvapena
dana-hrozkova
318 bodů
7
Myslím si, že je to trochu nedoceněný film. Tento sci-fi z blízké budoucnosti se odehrává v azijském velkoměstě (asi azijští producenti filmu), kde dojde ke střetu lidí s nadpřirozenými schopnostmi. Film má dobře zvládnutou ponurou atmosféru, vynikající herce a dost penez na dostatek digitálních triků. Chris Evans hraje úsporně a uvěřitelně, Dakota Faninng byla úžasná.
Gulečník
Gulečník
145 bodů
6
Film bol natočený v roku 2009 , Stranger Things 2016 ... Podobná tematika , nechtiac som tieto filmové diela kontrontoval, ale vyšlo mi lepšie Stranger Things , ktoré prepracovali "psychic abilities" do reálnejšej podoby . Push mi prišiel až príliš pretaktizovaný a dej sa mi v niektorých pasážach strácal . Asi nie je dobré porovnávať film a seriál . Potom vás napadne, že kto komu ukradol námet ... Push ma celkovo sklamal , možno som bol "namlsaný" zo Stranger Things. Dávam 6O bodov .