Recenze filmu Hitman

59%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Motinski
Motinski
7 477 bodů
4
Atmosféra hry tu nie je ani omylom. Myslel som si že sa od toho budem vedieť odosobniť, ale nedal som to. Hlavný predstaviteľ je nemastný, neslaný a celý film je len nudné béčko hodiace sa na TV produkciu s väčším rozpočtom.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Tak nějak jsem se bál jak tohle dopadne, protože si myslím, že PC-hra Hitman je výborná, ale tak nějak taky nechápu proč se nějaké podobné PC herní pecky nikdy nechytne nějakej pořádnej režisér, kterej by z filmu udělal Kult. No škoda. Ale i tak Hitman - film patří k tomu lepšímu co se týče filmu podle hry. Dále jsem se tak nějak polekal, když jsem se dozvěděl, že onoho Hitmana nebo-li 47 má hrát jakýsi Olyphant. Ani jsem pořádně nevěděl kdo to je až po přečtení jeho filmografie zde na csfd jsem si to uvědomil a nechápal jsem proč ?!!? Protože když jsem zaslechl, že se chystá filmové zpracování Hitmana hned jsem si představil v hlavní roli Jason Statham, protože nemá vlasy a nemusel jsem si ho proto představovat jak by vypadal bez vlasů s číselným kodem na zátylku. No takže to bylo první zklámání. Tak jsem teda čekal, že když jde tedy o béčko s nižším rozpočtem tak se zde objeví nějakej seriálovej herec docela bych si zde dokázal představit možná i Dominic Purcell z Prison Break nebo i možná jeho seriálového bratra Wentworth Miller, protože jsou oba holohlaví a taky jsou hustí a moc se nenasmějou a tu kamenou tvář používaj téměř v každém záběru, ikdyž je pravda, že nikdy neměli proč se smát, nebo se radovat, protože já bych se taky nesmál kdybych měl dostat křeslo že :-D. No k věci. Tak nakonec je tedy Hitman Timothy Olyphant. A jak dopadl dle mého ? Kdyby byl ještě trošku víc hustější tak by byl výbornej, ale myslím, že za to až tak úplně nemůže, a tak proto myslím, že jako Hitman se zapíše aspoň někomu do podvědomí. No doufám, že bude nějaké pokračování, kterého se chopí doufám lepší režisér a i lepší scénárista než Besson a vznikne novej kult. Doufám.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Vynikající hře se to v žádném případě rovnat nemůže, ale je to celkem slušně natočená akční jízda se známým zabijákem.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 601 bodů
6
Nic jsem od toho nečekal a tak jsem se překvapivě slušně bavil. Bohužel často díky neschopnosti tvůrců. Nepočítám-li scénky již tisíkrát viděné, tak neznalost některých reálií a logické záseky byly až zarážející. Že hlavní hrdina vypadal jako Michael Stipe z REM byla třešnička na dortu. Hvězdička navíc za děti hrající Hitmana v hotelu.
vs78
5 205 bodů
10
Takových filmů není nikdy dost. Výborná akce, hromada mrtvých, efektní záběry, no prostě óda na žánr. 03.07.2008
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Je to škoda, jenže Hitman je špatná volba na film podle herní předlohy. Tam si můžete dělat takřka cokoliv a v tom je to kouzlo. Tady se jen můžete dívat jak jde všechno do kopru a vy si jen říkáte že by jste to tady restartovali a zkusili to znova a jinak. Prostě Hitman není dobrá volba na film.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Skrátka typický příklad toho že hra podle filmu se většinou nepovede.Film nezachraňuje ani skvělý Timothy Olyphant a krvavé necenzurované zpracování.Pokud chcete pořádný thriller s hitmanem zahrajte si Hitman Absolution.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
4.5
Emočně chladný hrdina, emočně chladný film. Žádné sympatizování, žádné fandění, nic. Film kolem mě prosupěl jako dlouhatánský vlak složený z jedněch a těch samých vrzajících vagónů. Olyphant si hraje na moderního shaolinského poloboha (fakt jenom hraje), jeho zbraněmi prostřílená těla jsou navíc masakrována šíleným střihem (sekvence s meči wtf). Kurylenko se přišla jenom vysvléknout a jinak tu není ale vůbec nic, kvůli čemu by stálo za to film vidět. Zklamání. 99,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
3 072 bodů
5.5
Když tento film vyšel a viděl sem ho poprvé v roce 2007 byl jsem ohromen,to mi ale taky bylo 17 let.vcera když sem se rozhodl se podívat na nějakou starší vecicku,narazil sem na hitmana,a s postupem času musím říct obyčejný akcnak který v ničem nevyniká,některé scény byly nudné,a boj,taky zrovna nebyl přehledný.prumer
finx
finx
3 061 bodů
6
Když to tak nějak shrnu dohromady, tak převažují spíše příjemné pocity. Nenudil jsem se, akční scény ušly, Olga Kurylenko je neskutečná (skutečná) roštěnka... hezky se na to všechno koukalo. Bavil jsem se!