Lovci stínů: Nástroje smrti

71%
Lovci stínů: Nástroje smrti
Plakát traileru

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. Seriálová verze populární knižní série Nástroje smrti. (Netflix)





RedRose
5 159 bodů
0
je to kruté... nejsem si jistý, jestli to přímo vychází z filmu (kterému jsem dal 42%), nebo jen někdo vybrakoval stejnou knižní předlohu, ale je to vlastně úplně jedno... je tady tolik přeslazených nagelovaných neherců pohromadě, až je mi z toho nevolno... Katherine McNamara jako náhrada filmové Lily Collins, to je úplnej průser... protrpěl jsem 5 (!) dílu, ale nevím jestli zvládnu ještě další... šokovaně jsem zjistil, že to po první sérii neukončili, ale jede to vesele dal... v té americe fakt není něco v pořádku... výstižné komentáře: verbal a noriaki /// Edit: hodnocení druhé série v červených číslech ?! vážně ?! to fakt netuším, co by se muselo stát, aby podprůměrná kvalita vyšplhala až takto vysoko...
Striguše
616 bodů
10
Naprosto strhující seriál. Člověk má problém se odtrhnout. Po skončení jednoho dílu chce vidět hned další, aby věděl, co se bude dít dál. Film byl o ničem, ale seriál nám to mnohonásobně vynahrazuje. A ten Dominic Sherwood je fakt kus krásného mužského. 😍 Kam se na tohle hrabou knížky. A to mám Cassandru Clare ráda. Její svět lovců stínů miluju, ale zrovna tahle sága je dost slabá. Seriál ji mnohonásobně předčil.
MXselF
43 bodů
7
Skvělý seriál. Až na hlavní dvě postavy

Dodatečné informace

Původní název:
Shadowhunters (více)
  • USA Lovci stínů: Nástroje smrti
  • USA Shadowhunters
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments
Premiéra v ČR:
13. 1. 2016
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch