Supergirl

59%
Supergirl

Dvanáctiletá Kara Zor-El byla seslána na Zem z Kryptonu, který byl již na pokraji rozpadu. Nalezne ji rodina Danversových, díky které se naučí skrývat své kryptonské schopnosti a je veřejnosti známa jako Kara Danvers. Ve svých 24 letech je nucena použít své schopnosti kvůli katastrofě. Po svém hrdinství se rozhodne pokračovat pro prospěch obyvatel Země.





Richard K
Richard K
8 439 bodů
4
Slaboduché ,s tolika nedokonalostmi, že mi to hlava nebere. Ale jednu výhodu to má... Když jsem utahaný a chci se mrknout na něco,nad čím nemusím přemýšlet, pak sáhnu po další epizodě.
RedRose
5 159 bodů
8
Přišlo mi to jako taková solidní a nenucená pohodovka ve stylu Lois & Clark z 90-tých let! Ostatně Dean Cain si zde střihnul roli jejího pozemského otce, což mě opravdu pobavilo. Casting je velice příjemný a vyjímečně mi žádná postava není vysloveně protivná, což považuji za velký úspěch. Tak trochu jsem očekával, že se alespoň na skok zjeví samotný Superman, vždyť planetu obletí za pár sekund, takže by s nějakou radou, nebo popovídáním co a jak (případně pomoct s těmi emzáky), mohl přispět, ale bohužel... Snad někdy jindy... Pilot tedy potěšil i navnadil. Záleží na vtom, jak se k tomu tvůrci postaví. Pokud to nebudou brát smrtelně vážně (vážně laděných komiksovek je relativně dost) a bude to v podobném duchu jako zmiňovaný Lois & Clark, jen moderněji natočené, tak by to mohlo být výborné... Těším se a pilotu dávám krásných 78%!
filmsim
filmsim
4 903 bodů
4
Pilot: Stejně jako pilot Flashe ani tento nový komiksový seriál mě příliš nenadchnul. Pilot by měl navnadit, ale tady se to příliš nedaří. Máme tu příjemně roztomilou a naivní hlavní hrdinku v podání Melissy Benoist a nástřel možností tohoto komiksového světa, ale na tu druhou přesahující stranu, nepříliš dobré triky, což u postavy takových schopností docela zamrzí, hloupé dialogy a chování postav, podivnou vládní organizaci a nepřesvědčujícího záporáka, který bude nejspíš celou sezónu tahat za nitky dějových zvratů. Škoda také nepropojení se světem Man of Steel, tady je od začátku jasné, že díky odlišnému originu Supermana, se asi žádného camea z filmové odnože DC Comics nedočkáme. Jako odpolední bezmyšlenkovitý oddych klidně, ale větší potenciál z toho zatím nekouká. 5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Supergirl (více)
  • USA Supergirl
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch