Můj malý pony: Přátelství je magické

79%
Můj malý pony: Přátelství je magické
V kouzelné zemi zvané Equestria, kterou obývají magičtí poníci, vládly dvě sestry, starší princezna Celestie a mladší princezna Luna. Každé ráno Celestie vynesla svou magií na oblohu slunce, každý večer Luna na oblohu měsíc a takto se střídal den a noc. Časem ale začala být Luna zatrpklá, protože zatímco se ve dne poníci radovali a každé ráno vítali, v noci byli schovaní a spali. Hořkost v ní rostla natolik, až odmítla ráno nechat zajít měsíc a hodlala nastolit věčnou noc. Tehdy v ní zloba natolik převládla, že se změnila v Nightmare Moon. Celestii nakonec nezbylo nic jiného, než použít proti své sestře magii Elementů Harmonie a za jejich pomoci ji uvěznit do měsíce po tisíc let. Celestia nyní sama střídá pomoci magie slunce a měsíc a poníci zapomínají na Nightmare Moon a její teror věčné noci, který hodlala nastolit. Tisíc let ale pomalu ubíhá a hvězdy budou brzy v konstelaci, která umožní Nightmare Moon uniknout z jejího měsíčního vězení... (SerialZone)




Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
důkaz toho, že by se k žádnému filmu či seriálu nemělo přistupovat s předsudky. já si tuhle animovanou pecku docela užívám a docela se u ní i bavím (a teď to nemyslím ironicky).
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
10
Že jsem nenormální jedinec s pedofilními sklony? No a co?! MLP je prostě tak roztomilé, úžasné a zamilování hodné dílo, že to prostě jinak nejde! Skvělá animace, propracované příběhy a hlavně úžasné hlavní postavy dělají z toho díla něco nadstandartního. A že je seriál určený výhradně pro dětské publikum? Velice pochybuji. Pochybuji o tom že osmileté děcko by někdy mohlo pochopit poselství, které tento animák předává světu. Zkrátka a dobře, zamiloval jsem se do malých, sladkých, kreslených poníků, a sakra, nestydím se za to!
Dory28
Dory28
1 278 bodů
10
moje ´dětství´

Dodatečné informace

Původní název:
My Little Pony: Friendship Is Magic (více)
  • USA Můj malý pony: Přátelství je magické
  • USA My Little Pony: Friendship Is Magic
  • USA Můj malý Pony: Přátelství je magické
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA, Kanada, Filipíny
Rozpočet:
0,21 mil. USD
Tržby:
0,58 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Můj malý pony: Přátelství je magické je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch