Anger Management

68%
Anger Management
Plakát traileru

Charlie Goodson (Charlie Sheen) je terapeut výbušných povah, což je trochu paradox, protože jemu samotnému čas od času slušně ujedou nervy.





Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
7.5
Charlie Sheen patří mezi mé nejoblíbenější herce a s jeho "odchodem" ze seriálu Dva a půl chlapa jsem se těžko vyrovnával. Přece jen byl jeho srdcem a dodával mu ten správný šmrnc. Proto jsem rád,že se chytl v tomto seriálu a může i nadále naplno hláškovat. Opět hraje postavu Charlieho a já se opět skvěle bavím.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál.
AtemuLukas
AtemuLukas
2 294 bodů
9
I když jsem se se Sheenovým odchodem z THM těžko vyrovnával, tak hned po úvodním trailerů na tento seriál jsem byl zvědavý, jak to bude s kvalitou. Moje hodnocení bude asi trochu ovlivněno tím, že jsem na seriál koukal v době, kdy končila show THM, kde Cryer a Kutcher už poslední dvě série stáhli kvalitu na samotné dno. V tomto seriálu má navíc hned v prvním díle monolog o jeho vyhazovu, kde rovnou naváže na novou dějovou linku. Jako musím říct, že terapeut na zvládání vzteku, který sedí se svojí skupinkou a snaží se jim pomoci a pokaždé přibude někdo nový je dobrá myšlenka. Navíc to tu nepůsobí tak jednotvárně a vtipy jsou tu situační a různorodé, ne jako v posledních čtyřech řadách THM, kde bylo vše založený na trávě. Bohužel i poslední série tady šla relativně s kvalitou dolů, kde se opět projevily kauzu Sheena. Ale i tak ten seriál doporučuji a dávám 9/10.

Dodatečné informace

Původní název:
Anger Management (více)
  • USA Anger Management
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné