Třetí sezóna Euforie potemní. Zesnulého herce nahradí zkorumpovaná společnost

Třetí sezóna Euforie potemní. Zesnulého herce nahradí zkorumpovaná společnost
Euforie | HBO Max
V rozhovoru uskutečněném ještě před vypuknutím aktuální herecké stávky Levinson vysvětlil, že středem pozornosti bude opět postava Rue. Ta dle jeho slov „zjistí, jaké to je být člověkem se zásadami ve zkorumpovaném světě“. Rue bohužel ztratí oporu v přátelském dealerovi Fezcovi, neboť jeho teprve pětadvacetiletý herecký představitel Angus Cloud na konci července zemřel.
Euforie
Euforie
  • Max
84%
Tuto ztrátu seriál snadno vysvětlí, neboť Fezco vyšel z finále druhé řady se zraněními a také s jízdenkou do vězení. Rue, jejíž představitelka Zendaya si za ztvárnění drogově závislé teenagerky odnesla už dvě ceny Emmy, však scénu rovněž opustila zdevastovaná. A s nadcházející sérií vyhlíží šanci na další hereckou výzvu, která bude o to větší, že se s Rue pravděpodobně rozloučí. „Z pohledu charakterů, jež ztvárňuji, vyhledávám výzvy, které mě posunou dál,“ svěřila se pro Elle. „Jenže stárnu a nemohu Rue hrát věčně,“ dodala šestadvacetiletá hvězda Duny či Spider-Mana.
Hvězda Euforie zemřela, pětadvacetiletý Angus Cloud se zřejmě nevyrovnal se smrtí otce
Téma31. 7. 2023
Hvězda Euforie zemřela, pětadvacetiletý Angus Cloud se zřejmě nevyrovnal se smrtí otce
Herečka momentálně čeká na premiéru sportovního dramatu Rivalové od režiséra Lucy Guadagnina (Dej mi své jméno), které uvede benátský festival a v němž má svou první hlavní roli v áčkové hollywoodské produkci. Levinson zase zvedl novou vlnu kontroverze seriálem HBO Idol o popové hvězdě (Lily-Rose Depp) a jejím tajemném manažerovi (The Weeknd).
Levinson pracoval na scénáři ke třetí řadě Euforie už na jaře, kdy byl Idol před červnovou premiérou ve fázi postprodukce. Momentálně však probíhají herecké a scenáristické stávky a vůbec není jisté, zda se do roku 2025 vše stihne. Minimálně základní koncept nicméně existuje a pětiletý skok v ději, který pro Vogue avizovala kostýmní návrhářka Heidi Bivens, stírá obavy Zendayay, že bude na svou dosavadní životní roli moc stará.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů podle hodnocení uživatelů a uživatelek Kinoboxu.