Milovníci lega by měli zbystřit. Na Nově se představí ti nejlepší stavitelé z kostiček

Milovníci lega by měli zbystřit. Na Nově se představí ti nejlepší stavitelé z kostiček
LEGO MASTERS | TV Nova
Dětmi i dospělými milované lego, které letos slaví už 90 let, je hlavní hvězdou reality show LEGO MASTERS, která bude hledat nejtalentovanějšího amatérského stavitele z lega v Česku a na Slovensku. Po čtyři večery budou diváci a divačky sledovat dvojice, které se v každém kole poperou vždy se dvěma výzvami. Na konci večera vždy jedna soutěž opustí. Finálový večer se pak ponese ve jménu tří exkluzivních a velkolepých staveb.
milovnici-lega-by-meli-zbystrit-na-nove-se-predstavi-ti-nejlepsi-stavitele-z-kosticek-2
LEGO® MASTERS | TV Nova
„Diváci se mají rozhodně na co těšit. Dvojice, které jsme vybrali, jsou opravdu ty nejlepší z obou zemí. Uvidíme například stavitelské umění bratrů, maminky se synem nebo kamarádů. Diváci budou nicméně moci sledovat také dvě dvojice, které spojil až casting. Znamená to, že souhru spolu musí najít dva lidé, kteří na sebe nejsou vůbec zvyklí. Uvidíme, zda bude láska k nejpopulárnější stavebnici stačit. Z čeho mám také velikou radost, je výjimečná moderátorská dvojice – slovenská komička Evelyn a herec Matouš Ruml. Už od první chvíle byla mezi nimi neuvěřitelná chemie, která pořad dělá mile zábavným,“ říká kreativní producentka projektu Simona Matásková.
LEGO® MASTERS
Matouš Ruml přiblížil, co mu natáčení přineslo: „Pro mě je nejdůležitější, že mě to vrací do dětství. Člověk si nejen hraje, ale vytváří nádherné obrazy, jiný svět. A fantazie je v životě důležitá. Umět si hrát, umět si vymýšlet příběhy. Když se na tuhle reality show ldi budou dívat, taky je to vrátí do dětství. Bude je to inspirovat, aby si hráli. Nejen se svými dětmi, ale i sami.“
milovnici-lega-by-meli-zbystrit-na-nove-se-predstavi-ti-nejlepsi-stavitele-z-kosticek-1
LEGO® MASTERS | TV Nova
Pořad původně britský pořad Lego Masters z roku 2017 již obletěl téměř celý svět. Ze slavné stavebnice již stavěli ve Francii, Austrálii, Belgii, Kolumbii, Finsku, Jižní Koreji a v řadě dalších zemí. TV Nova pořad natočila spolu s TV Markíza. Pořad vznikal ve Varšavě, kde je ve studiu postavená obrovská kostičkárna, která sloužila i k natáčení polské verze pořadu.

Související osoby