Trailer: Rick a Morty znovu útočí na naše bránice!

Trailer: Rick a Morty znovu útočí na naše bránice!
Rick a Morty, série 4 | Thrillist
Od vysílání třetí série Ricka a Mortyho uběhlo přesně dva a půl roku a natěšení fanoušci se v mezičase nic moc nového nedozvěděli. Letos v květnu bylo oznámeno, že čtvrtá řada dorazí ještě v listopadu 2019, a za zmínku stojí ještě zprávy, podle nichž podepsali šéfové celé show Dan Harmon a Justin Roiland novou dlouhodobou dohodu, která jim dovolí vytvářet pro televizní síť Adult Swim více epizod než doposud.
Žádné podrobnosti kolem možných zápletek a vývoje produkce jsme však nedostávali a mlčení bylo prolomeno až nyní. Dostali jsme jednak přesné datum premiéry, která je stanovena na 10. listopadu 2019, jednak první trailer, který na ploše necelých dvou minut představuje populární animovanou dvojku v přívalu nových absurdních dobrodružství a rozpustilých zvratů. Nechybí typický černý humor a spousta bizarních postaviček, mezi nimiž lze rozeznat i staré známé Meeseeksy nebo Mr. Poopybutt. Z děje samotného nám toho upoutávka příliš neřekne a musíme si dál vytvářet očekávání na základě dříve nakousnutých motivů a důmyslně propojené seriality prvních tří sezón (kdo se těší na další epizodu intradimenzionální kabelovky?) - a to je vlastně dobře.
Rick a Morty | Adult Swim
Tvůrci slíbili, že pauza mezi třetí a čtvrtou sérií bude zaručeně tou nejdelší a příště už půjde vše podstatně rychleji. Pokud však více jak dvouleté čekání opět vyústí do skvělého a kreativního výsledku jako doposud, nikdo jim nebude mít časovou prodlevu za zlé. A trailer vzbuzuje očekávání vskutku vysoká. Souhlasíte?