Dočkáme se sequelu Jacka Reachera s Tomem Cruisem v hlavní roli?

Dočkáme se sequelu Jacka Reachera s Tomem Cruisem v hlavní roli?
Tom Cruise
V Americe očekávaný Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) vydoloval první víkend pouhých 15 miliónů dolarů a poté se vyšplhal na o něco příjemnějších 79 (rozpočet měl 60 miliónů dolarů). Od takto očekávaného hitu s Tomem Cruisem v hlavní roli se ale rozhodně očekávalo více. Přeze všechny nesnáze se nakonec snímku podařilo utržit alespoň 200 miliónů celosvětově, což se studiu přeci jen trochu zavděčilo. Tomu nasvědčuje i fakt, že se uvažuje o pokračování. Hovoří se zatím jen o velmi brzkých přípravách, ale rozhodně jme se posunuli z bodu mrazu, který panoval v polovině ledna. V tu dobu studio řeči o dvojce rázně odmítalo. Jestli se opravdu dočkáme sequelu, máme počítat znovu s Tomem Cruisem roli Jacka Reachera (jeho obsazení je paradoxně onen důvod, proč první film fanoušci předlohy ze srdce nenávidí - knižní hrdina je totiž téměř dvoumetrová hora svalů, což Cruise opravdu není), není však jasné, zda se vrátí ti samí lidé, kteří se "skrývali" za kamerou.
Každopádně, jaký další příběh Jacka Reachera (pokud na sequel dojde) od spisovatele Lee Childea byste si přáli vidět zfilmovaný příští?
Víte že...
... Cruiseovo obsazení do role Reachera posvětil samotný autor předlohy Child? Dokonce si ve filmu střihl cameo - policajta na recepci.