„Nenech se sežrat.“ Veterán série přivítal Scarlett Johansson na palubě Jurského světa

„Nenech se sežrat.“ Veterán série přivítal Scarlett Johansson na palubě Jurského světa
Scarlett Johansson – Koupili jsme ZOO | 20th Century Fox
Devětatřicetiletá představitelka Black Widow v pořadu People v rámci ranního vysílání NBC promovala svůj nejnovější snímek Vezmi mě na Měsíc, v němž toká s Channingem Tatumem během vesmírných závodů. Rozhovor neočekávaně doprovodila nahrávka Jeffa Goldbluma, jenž se dosud objevil ve čtyřech filmech dinosauří série. Jako odborník přes teorii chaosu Ian Malcolm loudil úsměvy v originálním filmu Stevena Spielberga, chopil se hlavní role v prvním pokračování a víc prostoru dostal také v dosud posledním Jurském světě s podtitulem Nadvláda.
Jurassic World Rebirth
Jurassic World Rebirth
AI
73%
Herec známý improvizacemi a výstředními gesty ve filmech genetické inženýry trvale upozorňoval, že život si najde svou cestu. Oblíbený citát použil i ve videu věnovaném Johansson, která převezme lidskou štafetu spolu s Rupertem Friendem (Pýcha a předsudek) či Mahershalou Alim (Nech svět světem). „Doktorko Johanssonová, tady Jeff Goldblum,“ pronesl směrem k překvapené herečce. „Musím vám něco povědět. Nepochybuji o tom, že Scarlett si najde cestu. Nenechte se sežrat, pokud o to nebudete stát. Miluji vás,“ zakončil zprávu v tradičním duchu a odfouknutým polibkem.
Oba se znají minimálně ze zákulisí posledního filmu Wese Andersona Asteroid City a Johansson kolegovo gesto potěšilo. „Nemohu uvěřit, že mi to Jeff opravdu vzkázal. Můj život je kompletní, můžu do důchodu,“ reagovala dvojnásobná držitelka oscarové nominace a dlouhodobě nejlépe placená herečka světa. Už dříve přiznala, že je letitou fanynkou původního Jurského parku, který ji v kině vypálil díru do hlavy. Nyní má možnost spolupracovat s jeho scenáristou Davidem Koeppem, jenž obstaral příběh chystaného filmu, který si herečka v rozhovoru pro Comicbook nemohla vynachválit.
„David Koepp napsal originál a po třiceti letech je zpět s obrovskou vášní. Do téhle série jsem se za každou cenu snažila dostat posledních deset let. Říkala jsem si, mě klidně mohou zabít v prvních pěti minutách. Může mě sníst cokoli! Klidně jim v tom posloužím, udělala bych cokoli. Že se to teď opravdu děje, považuji za něco neskutečného,“ rozplývala se Johansson, která se po hořkém konci v Marvelu uchýlila do další perspektivní stáje.
Ztracený svět: Jurský park
Jurský park
Jurský svět: Nadvláda
Vezmi mě na měsíc
Black Widow
Nadvláda sice zklamala většinu nových i nostalgických příznivců franšízy, již Spielberg rozběhl podle knižní předlohy Michaela Crichtona, ale stále vydělala přes miliardu dolarů. Scarlett je na filmové hity magnetem a pod taktovkou Edwardse, jenž účetní potěšil Godzillou a Rogue One a jehož Stvořitel nabídl slušnou porci sci-fi muziky za velmi málo peněz, bychom měli dostat zásadní dinosauří impulz. Malcolm dobře ví, o čem mluví.
Prohlédněte si žebříček nejlepších herců a hereček podle databáze Kinoboxu.
Zdroje: Variety, Kinobox, X