Enterprise poletí do neznáma. KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU Star Treku

Enterprise poletí do neznáma. KINOBOX zve na PŘEDPREMIÉRU Star Treku
Star Trek: Do neznáma
Oficiální text distributora: Za hranice známého vesmíru se vydává posádka lodi Enterprise v pokračování legendárního Star Treku. Spolu s nimi se tam vydal i „otec“ reinkarnované série J. J. Abrams, který dobrovolně předal režijní kormidlo kolegovi Justinu Linovi a spokojil se s rolí producenta. Kromě Lina, jenž je podepsaný pod nejúspěšnějšími díly série Rychle a zběsile, možná překvapí i jméno autora scénáře, jímž je skvělý britský komik Simon Pegg, jenž v sérii zároveň hraje Scottyho, hlavního inženýra Enterprise.
„Rozhodně jsem nepsal komedii,“ uklidňuje Pegg. „Humor ve scénáři vyplývá z rozdílných charakterů postav, především mezi trojicí Kirk, Spock a doktor McCoy to v tomhle směru dost jiskří. Velkým filmovým eposům většinou spíš ubližuje, když se berou moc vážně.“

Trailer:

Star Trek
Pojďte na dobrodružné sci-fi Star Trek: Do neznáma do nejmodernějšího kina v Praze. Hostivařské PREMIERE CINEMAS bude film v rámci KINOBOX PŘEDPREMIÉR promítat v úterý 16. srpna od 19:00.
Místo v sále si rezervujte ZDE. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.
Zachary Quinto, Karl Urban, Sofia Boutella
PREMIERE CINEMAS PRAHA HOSTIVAŘ nabízí nejmodernější technické vybavení v Praze. Kino je vybaveno revolučním 3D zvukovým systémem DOLBY ATMOS™ (49 reproduktorů umístěných za plátnem, na stropě, bočních stěnách a zadní stěně kinosálu), technologií DOLBY® SURROUND 7.1, což je též jeden z nejmodernějších zvukových formátů současnosti, SONY DIGITAL CINEMA 4K™ neboli nejvyšším rozlišením obrazu v digitálním filmu, nejlépe řešenou 3D technologií SONY DIGITAL CINEMA 3D™ a obrazovou revolucí v podobě vysokorychlostní projekce HFR 3D, která zobrazuje 48 snímků za vteřinu namísto standardních 24 snímků.