Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Víte, že se tyhle animované hity dočkaly pokračování v televizi?
    Téma18. 11. 2018
    Víte, že se tyhle animované hity dočkaly pokračování v televizi?

    Pokud autorům a divákům nestačí jeden animovaný film a zároveň nejsou dastatečné finanční zdroje na pokračování, může dojít na alternativní řešení – televizní seriál. Svých seriálových podob se tak dočkala řada animovaných filmů, o kterých to možná ani netušíte. Specialisty na tyto kousky jsou studia DreamWorks a Disney.

  2. Novým plakátům k Aquamanovi vládnou vedle Atlanťanů i barva oceánu a jeho zvířecí obyvatelé
    Filmy16. 11. 2018
    Novým plakátům k Aquamanovi vládnou vedle Atlanťanů i barva oceánu a jeho zvířecí obyvatelé

    Studio Warner Bros. vydalo nové charakterové plakáty k očekávanému Aquamanovi. Můžeme si na nich prohlédnout hlavní hrdiny v plné kráse i zbroji. Nechybí azurově modrá a mořští tvorové, jejichž podoba má daleko do roztomilosti a mírumilovnosti.

  3. Odešel skutečný superhrdina aneb Fanoušci se dojemně loučí s milovaným Stanem Leem
    Téma16. 11. 2018
    Odešel skutečný superhrdina aneb Fanoušci se dojemně loučí s milovaným Stanem Leem

    Když odejde taková legenda jakou byl Stan Lee, reaguje na to celý svět a nejen celebrity se rozpovídají o tom, jakou ctí bylo ho znát nebo jako moc Stan Lee a jeho práce ovlivnila a inspirovala jejich životy.

  4. Chybějící článek evoluce vás okouzlí
    Filmy15. 11. 2018
    Chybějící článek evoluce vás okouzlí

    Vědci již léta hledají chybějící článek v lidské evoluci a podle studia Laika ho nyní najdeme v kinech všichni. A díky prvnímu traileru se můžeme podívat, co tím myslí.

  5. Čas čarodějnic se dočká pokračování
    Seriály12. 11. 2018
    Čas čarodějnic se dočká pokračování

    Upíři, čarodějnice a další nadpřirozené bytosti vždy lidstvo lákaly a pokud se k tomu přidá ještě zakázaná láska, charakterní hlavní hrdinové a snaha o to, aby láska nakonec zvítězila, je úspěch zaručen.

  6. Diváci se dočkali. Poslední kapitola Deadwoodu se začala natáčet
    Filmy11. 11. 2018
    Diváci se dočkali. Poslední kapitola Deadwoodu se začala natáčet

    Natáčení očekávaného a tolik diskutovaného filmového pokračování seriálu Deadwood se před několika dny konečně rozjelo. Na co všechno se můžeme těšit?

  7. Proč jsou Mimoni jen mužského pohlaví? Důvod je naprosto jednoduchý!
    Téma11. 11. 2018
    Proč jsou Mimoni jen mužského pohlaví? Důvod je naprosto jednoduchý!

    Mimoni jedou na úspěšné vlně a žlutá bude znovu vládnout kinům po celém světě. Roztomilí pidižvíci s brýlemi, o nichž ani nevíme, proč je vlastně vůbec nosí, jsou jedním z nejlepších nápadů, který autoři série Já, padouch měli.

  8. Ben Foster bude buď boxovat nebo nepřežije koncentrační tábor!
    Filmy9. 11. 2018
    Ben Foster bude buď boxovat nebo nepřežije koncentrační tábor!

    A stane se tak v životopisném snímku Harry Haft, jež vychází ze scénáře od Justine Juel Gillmer. Předlohou příběhu je životopisný román Harry Haft: Survivor Of Auschwitz, Challenger Of Rocky Marciano, jenž Alan Scott Haft napsal o svém otci.

  9. Oblíbený britský chlupáč si dá možná třetí rundu marmelád
    Filmy8. 11. 2018
    Oblíbený britský chlupáč si dá možná třetí rundu marmelád

    Pro všechny fanoušky medvídka Paddingtona je to jistě dobrá zpráva. Třetí díl jeho dobrodružství ale nebude tentokrát režírovat Paul King.

  10. Zeměplocha se hlásí do televize, Pratchettův seriál konečně potvrzen!
    Seriály7. 11. 2018
    Zeměplocha se hlásí do televize, Pratchettův seriál konečně potvrzen!

    O seriálu vycházející z knih Terryho Pratchetta se hovoří již nějakou dobu, ale až nyní přišla zpráva, že BBC America tento plán uskuteční. Seriál se jmenuje The Watch a zavede nás do proslavené a kouzelné Zeměplochy.

  11. Falcon a Winter Soldier to dají dohromady
    Seriály7. 11. 2018
    Falcon a Winter Soldier to dají dohromady

    Když jste studio Disney a máte takové prostředky, o kterých si mohou ostatní nechat jen zdát, a zblajzli jste i Marvel, můžete si pěkně hrát s jejich hrdiny. A přesně to mají u Disneyho v plánu a chtějí natočit sérii limitovaných seriálů s hrdiny z Marvel universa.

  12. Nejhorší superhrdinské filmy, které kdy spatřily světlo světa
    Téma7. 11. 2018
    Nejhorší superhrdinské filmy, které kdy spatřily světlo světa

    V současné době vládnou kinům i tržbám, ne vždy tomu ale tak bylo. V historii Hollywoodu najdeme mnoho superhrdinských filmů, které nestály za nic a u diváků totálně propadly. Svůj podíl na tom jistě mají i finance a kvalita použitých triků, ty ale - jak moc dobře víme - nejsou vždy vším a báječný film jde natočit i s pomocí "primitivních" pomůcek a s malým rozpočtem. A protože dnes večer běží v televizi jeden z těch slabších (Green Lantern), podíváme se podobným kouskům na zoubek.

  13. Milionář z chatrče se bude mstít v ulicích Bombaje ve stylu Johna Wicka
    Filmy5. 11. 2018
    Milionář z chatrče se bude mstít v ulicích Bombaje ve stylu Johna Wicka

    Dev Patel se rozhodl, že je načase svůj životopis obohatit o další profesi a vedle herecké se pustí i do té režijní. Pro svůj filmový debut si vybral akční snímek jménem Monkey Man.

  14. Dolph Lundgren: "Ivan Drago je emocionální troska"
    Filmy4. 11. 2018
    Dolph Lundgren: "Ivan Drago je emocionální troska"

    Premiéra Creeda II je za dveřmi a na plátna kin se tak opět vrací duo Rocky Balboa a Adonis Creed. Kromě nich se ale milovníci Rockyho setkají i s další ikonickou postavou – Ivanem Dragem v podání Dolpha Lundgrena.

  15. Co se stane, když Bumblebee potká Conana? Komunikační šum!
    Filmy4. 11. 2018
    Co se stane, když Bumblebee potká Conana? Komunikační šum!

    Roztomilá a vtipná část snímků o Transformerech skončila u prvního dílu, když se mocní roboti dostali do domu Sama Witwickyho a setkali se s jeho čivavou jménem Mojo. Pak už to šlo všechno stranou a filmy se začaly brát až moc vážně. Moc vážně a nepřehledně. Člověk pak už ani nepoznal, který robot je který, jak tam přes sebe lítali.