Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Víte, co se stalo před Pomádou? Podle všeho se to dozvíme
    Filmy13. 4. 2019
    Víte, co se stalo před Pomádou? Podle všeho se to dozvíme

    Pomáda patří bezesporu mezi nejslavnější a nejúspěšnější filmové muzikály. A jelikož se jedná o evergreen, který baví diváky po celém světě bez odhledu na generace, nevyhnula se mu móda poslední doby - vlna prequelů.

  2. Shazam! ještě v kinech neskončil a už se chystá dvojka
    Filmy12. 4. 2019
    Shazam! ještě v kinech neskončil a už se chystá dvojka

    Netradiční superhrdinská komedie Shazam! si vede v kinech dost slušně a poměrně diváky baví. Nebude tedy jistě žádným překvapením, že se dočká filmového pokračování.

  3. Současný Hellboy a manželka Jamese Bonda na palubě Black Widow!
    Filmy12. 4. 2019
    Současný Hellboy a manželka Jamese Bonda na palubě Black Widow!

    Herci David Harbour a Rachel Weisz jsou novými jmény, jež jsou spojována s dlouho očekávanou sólovkou studia Marvel "Black Widow". Oba by se tak měli připojit ke Scarlett Johansson, která komiksové hrdince propůjčila tvář již v sedmi filmech, a již dříve potvrzené Florence Pugh.

  4. Trailer: Zábavně morbidní Addamsova rodina je zpátky!
    Filmy10. 4. 2019
    Trailer: Zábavně morbidní Addamsova rodina je zpátky!

    Pokud si myslíte, že je vaše rodina zvláští, ještě o tom chvíli popřemýšlejte. Ta, která se na konci října podívá do našich kin, je vskutku výjimečná. Tak schválně. Mohli byste si doma hrát s elektrickým křeslem nebo výbušninou? Jasně! Addamsova rodina se vrací tentokrát v animované podobě a s ní jsou zde i první záběry z filmu.

  5. Avengers: Endgame - proč by se měl Thanos bát Iron Mana?
    Téma9. 4. 2019
    Avengers: Endgame - proč by se měl Thanos bát Iron Mana?

    Premiéra Avenges: Endgame se blíží a s ní pomalu vrcholí i ohromná mediální masáž. My vám nyní přinášíme pár zajímavých informací, které jsme na téma Avengers sesbírali.

  6. Vin Diesel se rozhodl obohatit Avatara, auta ale naštěstí nechal doma
    Filmy7. 4. 2019
    Vin Diesel se rozhodl obohatit Avatara, auta ale naštěstí nechal doma

    James Cameron má plné ruce práce s dotáčkami na chystaných pokračováních filmu Avatar. Není tedy divu, že se sem tam objeví i nějací ti herci navíc. Nejnovějším přírůstkem na Pandoře je hvězda filmů Rychle a zběsile Vin Diesel.

  7. Pokud by u Disneyho vsadili na tohoto nerudného kocoura, šťastných konců by se nedočkali
    Téma31. 3. 2019
    Pokud by u Disneyho vsadili na tohoto nerudného kocoura, šťastných konců by se nedočkali

    Také vám někdy připadá, že se vám chce při pohledu na slaďoučké a roztomiloučké filmy studia Disney zvracet? Nejste sami, nebojte se. Pokud patříte mezi cynické a sarkastické bručouny, kteří by Sněhurku i s jejími sedmi trpaslíky nejraději vykopli na Měsíc, bude se vám určitě zamlouvat znechucený kocour jménem No.

  8. Bezzubky není nikdy dost. Roztomilý černý dráček umí být nejen vtipný, ale i škodolibý a majetnický
    Téma31. 3. 2019
    Bezzubky není nikdy dost. Roztomilý černý dráček umí být nejen vtipný, ale i škodolibý a majetnický

    Hrdinný a roztomilý drak Bezzubka už to má v kinech úspěšně za sebou. Třetí a poslední díl jeho filmové série sklízí úspěch a diváci na něj budou moci ještě několik týdnů do kinosálů zajít.

  9. Avengers čeká konec hry. Pojďme se s nimi ještě bezstarostně zasmát
    Téma30. 3. 2019
    Avengers čeká konec hry. Pojďme se s nimi ještě bezstarostně zasmát

    Za padlé! Ať to stojí cokoli! Za jakoukoli cenu! To jsou hesla posledního dílu Avengers s podtitulem Endgame a jeho tvůrci nás skutečně ani na okamžik nenechají na pochybách, že tentokrát už to žádná velká švanda nebude.

  10. Strašidelná panenka Annabelle se vrací domů! A vypadá pořád stejně
    Filmy29. 3. 2019
    Strašidelná panenka Annabelle se vrací domů! A vypadá pořád stejně

    Režisér James Wan na svém Instagramu zveřejnil první oficiální fotku z natáčení již třetího hororového filmu s démonickou panenkou Annabelle v hlavní roli. Snímek se jmenuje "Annabelle Comes Home" a na vaše nervy bude útočit již letos v létě.

  11. Toy Story 4: Kdo jsou nové postavy?
    Filmy29. 3. 2019
    Toy Story 4: Kdo jsou nové postavy?

    Několik prvních hrdinů jsme si již představili díky prvním oficiálním záběrům v listopadu minulého roku. Od té doby jsme se dočkali i zprávy, že jednu z postav namluví Keanu Reeves a nyní jsme se konečně dočkali plnohodnotného traileru.

  12. Jak by vypadali mazlíčci filmových a seriálových postav?
    Téma28. 3. 2019
    Jak by vypadali mazlíčci filmových a seriálových postav?

    A jsme tu s další krásnou ukázkou lidského talentu. Ruský umělec Aleksej Vinogradov je další rybkou uvíznuvší v našich sítích, tedy konkrétně jeho projekt, ve kterém se pustil do série portrétů filmových postav s mazlíčky. Ve filmech, ze kterých si Aleksej postavy vypůjčil, mazlíčky většinou nemají, ale jejich vzhled je velmi originálně inspirován právě zmíněnými snímky i charakterem samotných postav.

  13. Jak daleko dokážete zajít? Je tu výzva se seriálem Hra o trůny
    Téma27. 3. 2019
    Jak daleko dokážete zajít? Je tu výzva se seriálem Hra o trůny

    Osmá poslední série kultovního seriálu stanice HBO "Hry o trůny" je asi nejočekávanější podívanou letošního roku; tolik publicity a zájmu snad mají v současnosti jen poslední Avengers. A zajímavé je, že oba tyto fenomény čeká právě poslední kapitola jejich existence. To ale HBO nebrání, aby mediální masáž podpořila a pěkně podnítila.

  14. Památné filmové pohádky v hledáčku slavné fotografky slibují hodně působivou podívanou
    Téma24. 3. 2019
    Památné filmové pohádky v hledáčku slavné fotografky slibují hodně působivou podívanou

    Už jste je viděli? Fotografka Annie Leibovitz patří mezi nejznámější osoby ve svém oboru. Její fotografie jsou mistrovským dílem. Následující sérii připravila společně se studiem Disney. Od roku 2007 začaly vznikat Disney Dream Portraits. Modely na těchto kouzelných snímcích jsou filmové, hudební a sportovní hvězdy znázorňující slavné momenty Disneyho filmů.

  15. Co kdyby Wolverine zabil Hulka? Marvel pracuje na novém animovaném pořadu
    Seriály22. 3. 2019
    Co kdyby Wolverine zabil Hulka? Marvel pracuje na novém animovaném pořadu

    S novou streamovací službou společnosti Walt Disney Studios přichází i nové programy. Nedávno lákalo Disney na svůj nový projekt pomocí nezávislých krátkých filmů studia Pixar a nyní se objevuje další vějička hozená divákům. Jedná se o animovaný seriál vycházející z komiksové série What If.