Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Trailer: Zloba 2 nebude pohádkou pro děti
    Filmy14. 5. 2019
    Trailer: Zloba 2 nebude pohádkou pro děti

    A pokud nezemřeli, žijí šťastně až na věky... Přesně tyto konce máme všichni - a zvláště děti - tak rádi. Ovšem o novém fantasy rodinném filmu z dílny studia Walt Disney to příliš neplatí. Se Zlobou a princeznou Růženkou jsme se rozloučili během krásného šťastného konce před pěti lety. "Žili šťastně až na věky" se tu ovšem nestalo.

  2. Queeni mu přinesli slávu a lásku. Oscarová soška pád. Kým je jeho bratr – dvojče?
    Téma12. 5. 2019
    Queeni mu přinesli slávu a lásku. Oscarová soška pád. Kým je jeho bratr – dvojče?

    Rami Malek je rozhodně největším hereckým skokanem minulého roku. Skalní filmoví fanoušci ho už znali z jeho předešlých rolí a zvláště pak ze seriálu Mr. Robot, ale snímek Bohemian Rahapsody ho vynesl mezi herecké hvězdy.

  3. Nová verze Cliffhangera našla režiséra!
    Filmy11. 5. 2019
    Nová verze Cliffhangera našla režiséra!

    Od posledních zpráv o poměrně dlouho plánované nové verzi Cliffhangera opět uplynul rok. Filmaři tedy asi usoudili, že nastal ten pravý čas nám připomenout, že se něco takového vůbec chystá a oznámit nám nějakou tu novinku.

  4. Další spin-off Rychle a zběsile. Hlavní hrdinkou bude žena!
    Filmy10. 5. 2019
    Další spin-off Rychle a zběsile. Hlavní hrdinkou bude žena!

    Filmová série Rychle a zběsile patří mezi jednu z nejúspěšnějších, nejvýdělečnějších a možná i nejdelších akčních sérií současnosti. Studio Universal Pictures navíc začalo univerzum poměrně výrazně rozšiřovat a v rukávu má hned několik trumfů.

  5. Hra o trůny se postarala o další překvapivé odhalení
    Seriály9. 5. 2019
    Hra o trůny se postarala o další překvapivé odhalení

    Jestli patříte mezi fanoušky seriálu, nemáte od začátku této show o překvapení nouzi. Nyní je tu osmá, závěrečná série a všichni s napětím čekají, jak to všechno vlastně skončí, kdo to nakonec přežije.

  6. Sylvester Stallone se pouští do asijských vod
    Filmy8. 5. 2019
    Sylvester Stallone se pouští do asijských vod

    Poslední Rambo je ve fázi postprodukce a tak má Sylvester Stallone čas pracovat i na jiných projektech. Tím nejnovějším je remake jihokorejského akčního thrilleru s názvem "The Gangster, The Cop, The Devil", který hodlá produkovat pomocí své společnosti Balboa Productions.

  7. Hellraiser se dočká nové filmové verze
    Filmy8. 5. 2019
    Hellraiser se dočká nové filmové verze

    Hororové dílo Clivea Barkera by se mohlo dočkat oživení. Nové filmy ze světa Hellraisera nevznikaly dlouhou dobu a podle Davida S. Goyera je nyní nejvyšší čas s tím něco udělat. Rozhodl se tedy, že zkusí spolu s producentem Garym Barberem natočit nový film.

  8. Podívá se Tom Cruise na Měsíc?
    Filmy5. 5. 2019
    Podívá se Tom Cruise na Měsíc?

    Někdy je skutečně těžké skončit, zvláště když máte v rukou takový třaskavý materiál jako je Tom Cruise v kombinaci s úspěšnou akční sérií Mission: Impossible. Režisér Christopher McQuarrie se po premiéře posledního dílu s názvem "Fallout" nechal slyšet, že končí, ale není tomu tak.

  9. Po Endgame neodcházejte z kina. I bez přidaných scén stojí titulky za to!
    Téma5. 5. 2019
    Po Endgame neodcházejte z kina. I bez přidaných scén stojí titulky za to!

    Řada z nás má již premiéru "Avengers: Endgame" za sebou. Stále je ale velké množství těch, kteří se na premiéru do kina ještě nedostali, protože se jim nepodařilo koupit lístky nebo svou návštěvu kina odkládají, neboť nechtějí být obklopeni sousedy chroupajícími nachos nebo popcorn ze všech stran.

  10. Protiválečná Apokalypsa oslaví 40 let novým střihem i formátem
    Filmy5. 5. 2019
    Protiválečná Apokalypsa oslaví 40 let novým střihem i formátem

    Kultovní válečný snímek Francise Forda Coppoly "Apokalypsa" si 10. května 2019 připomene kulatých 40 let od své premiéry. A to je velký důvod k oslavě. Fanoušci po celém světě se tak mohou těšit na několik speciálních dárků.

  11. Avengers jako znamení zvěrokruhu
    Téma4. 5. 2019
    Avengers jako znamení zvěrokruhu

    Avengers vládnou v současné chvíli úplně všemu. Jelikož se ale chceme vyhnout spoilerům a nekazit filmový zážitek těm, kteří do kina ještě nezamířili, vybrali jsme si spíše zábavnější formu. Avengers jsou miláčky a vzory. Jdou všem příkladem a jsou jednoduše super. Ruku v ruce s tím jde fakt, že vedle jedinečnousti jsou též každý úplně jiný.

  12. Quentin Tarantino má v rukávu seriál
    Seriály3. 5. 2019
    Quentin Tarantino má v rukávu seriál

    Pokud milujete filmy Quentina Tarantina a mrzí vás, že musí režisér při výrobě zahazovat ohromné množství materiálu, aby se vešel do únosné délky filmu pro kina, můžete jásat.

  13. Zemřel představitel Chewbaccy Peter Mayhew
    Téma3. 5. 2019
    Zemřel představitel Chewbaccy Peter Mayhew

    Svět Star Wars ztratil další legendu. Ve věku 74 let nás opustil představitel milovaného Chewbaccy neboli "Žvejka" Peter Mayhew. Herec zemřel v úterý 30. dubna ve svém domě v severním Texasu, příčinu smrti rodina nezveřejnila.

  14. Marvel nám připraví další lahůdku
    Filmy30. 4. 2019
    Marvel nám připraví další lahůdku

    Odchod Stana Lee je stále živým tématem, což je poměrně pochopitelné. Bez jeho komiksů by Marvel a jeho filmy nebyly ničím. Stan byl výjimečný a Marvel mu vděčí za mnoho. A to je důvod, proč se s ním chce rozloučit ještě jedním speciálním dárkem a poděkováním.

  15. James Wan se pustí do dalšího hororu. Tentokrát dojde na Kinga
    Filmy29. 4. 2019
    James Wan se pustí do dalšího hororu. Tentokrát dojde na Kinga

    Renomovaný hororový režisér a producent James Wan má velké plány do budoucnosti. Po nových přírůstcích k hororovému světu, který vytvořil sérií propojených filmů V zajetí démonů a Annabelle, se Wan vrhne i na jednu klasiku.