Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. V Tarantinově Star Treku se bude mluvit sprostě a bude nepřístupný
    Filmy13. 6. 2019
    V Tarantinově Star Treku se bude mluvit sprostě a bude nepřístupný

    O Tarantinově plánu natočit celovečerní film ze světa Star Treku se mluví několik let. Doteď měl slavný režisér plné ruce práce s natáčením a propagací svého nového filmu Tenkrát v Hollywoodu. Hektické období ale skončilo a Tarantino se může vrhnout opět do práce.

  2. Steven Spielberg píše nový hororový seriál
    Seriály12. 6. 2019
    Steven Spielberg píše nový hororový seriál

    Steven Spielberg se rozhodl, že po několika letech opět usedne za stůl a napíše scénář. Ovšem tentokrát se slavný režisér pustí do hororových vod. A nepůjde o nějaký ledajaký projekt. Tento je určený pro novou platformu jménem Quibi, jež odstartuje v dubnu příštího roku.

  3. Ledové království 2: Očekávaná pohádka odhaluje nové video a plakát
    Filmy11. 6. 2019
    Ledové království 2: Očekávaná pohádka odhaluje nové video a plakát

    Listopad je sice ještě daleko, ale není na škodu připomenout divákům, že zima se opět blíží a s ní i magická ledová síla královny Elsy, kterou čeká v doprovodu těch nejbližších druhé filmové dobrodružství.

  4. První pohled na seriál Loki - bude se cestovat časem!
    Seriály11. 6. 2019
    První pohled na seriál Loki - bude se cestovat časem!

    Během dubnové schůzky Disney Investors Day přestavila všechna dceřiná studia společnosti Disney své budoucí projekty. Schůzka byla sice vysílána i na internetu, ale exkluzivní záběry, obrázky a další materiály směli vidět pouze lidé přítomní v sále. Od té doby už uběhly dva měsíce a studio Disney nyní představilo oficiání fotky z této akce.

  5. Animovaný Policajt ze školky? Arnold Schwarzenegger se vrací (a není sám)
    Seriály10. 6. 2019
    Animovaný Policajt ze školky? Arnold Schwarzenegger se vrací (a není sám)

    Policajt ze školky je jednou z nejpovedenějších komedií Arnolda Schwarzeneggera. Hlášky z tého rodinné podívané se staly legendami a nyní je tu velká šance, že si Arnie svou učitelskou roli v mateřské školce zopakuje.

  6. Kit Harington ze Hry o trůny se léčí a jeho divoký kolega stojí při něm
    Téma9. 6. 2019
    Kit Harington ze Hry o trůny se léčí a jeho divoký kolega stojí při něm

    Hvězdy seriálu Hra o trůny zasáhly do života řady fanoušků. Devět let sledovali diváci jejich osudy a tak není divu, že si k nim utvořili vztah. Když se k nim tedy donesla zpráva, že Emilia Clarke natáčela seriál s velkými zdravotními komplikacemi, čekaly ji dvě náročné operace a celý štáb se o ni strachoval, neváhali a hned na její nadaci, kterou nedávno založila, přispěli neuvěřitelným finančním darem. To samé teď dělají i pro Kita Haringtona.

  7. Filmaři se záhadologem Robertem Langdonem ještě neskončili
    Seriály8. 6. 2019
    Filmaři se záhadologem Robertem Langdonem ještě neskončili

    Připravte se na další seriál. Tentokrát se do něj pustila stanice NBC a podařilo se jí získat práva na knihu Ztracený symbol od Dana Browna.

  8. Tyhle scény by chtěli fanoušci Hry o trůny určitě vidět
    Téma6. 6. 2019
    Tyhle scény by chtěli fanoušci Hry o trůny určitě vidět

    Nechme pro jednou stranou kritiku, kterou s sebou premiéra závěrečné osmé série seriálu Hry o trůny nesla, a podívejme se na něco, co na téma vytvořil jeden z věrných fanoušků.

  9. Monstrózní Godzilla vyzrála nad gravitací. Víme, jak
    Téma6. 6. 2019
    Monstrózní Godzilla vyzrála nad gravitací. Víme, jak

    Lidé jsou vskutku velmi všímaví a rádi přemýšlejí i tam, kde to řadu z nás v první chvíli ani nenapadne. V současné chvíli hovoříme hlavně o plakátu k filmu Godzilla II Král moster. Nevšimli jste si na něm nečeho divného? Vy možná ne, ale komik a filmař zvaný "Ernest Ng Bro" ano.

  10. Věděli jste, že tyhle filmové hvězdy hrály v hudebních klipech?
    Téma4. 6. 2019
    Věděli jste, že tyhle filmové hvězdy hrály v hudebních klipech?

    Samozřejmě tu nehovoříme o Alicii Silvestrone, o které se moc dobře ví, že byla několik let dvorní herečkou skupiny Aerosmith ani o Shia LeBeoufovi v klipu zpěvačky SIA nebo Alexandru Skasgardovi v klipu Lady Gaga. Mluvíme o celé řadě dnes populárních herců, kteří se jako začínající hvězdičky objevily ve videoklipech slavných "devadesátek" minulého století!

  11. Hra o trůny je pouze hranou verzí Shreka!
    Téma3. 6. 2019
    Hra o trůny je pouze hranou verzí Shreka!

    Seriál Hra o trůny stanice HBO patří mezi to nejúspěšnější a největší, co kdy televize stvořila. Z příběhů ze Západozemí se stala legenda, kterou ještě nějakou dobu jen tak něco nepřekoná. Znáte ale lidi, rádi do všeho šťourají a velice rádi se baví.

  12. Trailer: Chris Pratt a Tom Holland jsou elfí bratři v připravované pixarovce
    Filmy2. 6. 2019
    Trailer: Chris Pratt a Tom Holland jsou elfí bratři v připravované pixarovce

    Když už jednou pracujete pro Walt Disney Studios a jsou s vámi spokojení, je tu velká pravděpodobnost, že se bude vaše angažmá prodlužovat. Někomu to může vadit, ale řekla bych, že většině herců vyhovuje, že mají své jisté. Chris Pratt a Tom Holland například přešli od akčního Marvelu k animovanému Pixaru.

  13. Loutková legenda Temný krystal znovu ožije na Netflixu
    Seriály2. 6. 2019
    Loutková legenda Temný krystal znovu ožije na Netflixu

    U nás snímek Temný krystal nezaznamenal příliš velký úspěch a znají ho asi jen skuteční milovníci loutkových filmů nebo fanoušci Jima Hensona. V USA ale patří mezi nejoblíbenější snímky 80. let a tak se na pokračování tohoto příběhu čeká již velmi dlouho. Tvůrci seriálu přicházejí s novinkami včetně prvního teaseru.

  14. Star Wars mají nový filmový plán
    Filmy1. 6. 2019
    Star Wars mají nový filmový plán

    Letos v prosinci nás čeká další velký filmový konec - konec Skywalkerovy série Star Wars s podtitulem Rise of Skywalker. Filmaři i studio Disney se nechalo slyšet, že Star Wars filmy teď čeká pauza. Podle vydaných plánů se tak stane na dva roky, neboť další snímek z galaxie Star Wars má do kin zamířit až v roce 2022.

  15. Už i Stallone útočí na televizi!
    Seriály29. 5. 2019
    Už i Stallone útočí na televizi!

    Sylvester Stallone rozhodně nezahálí. Navíc nepatří mezi ty, kterým vadí celoživotní spojení s nějakou rolí. Sylvester jich má na kontě několik; Rambo a Rocky jsou postavy, které mu už nikdo neodpáře. A Sly se o to ani nesnaží. Rocky už sice neboxuje, ale dává rady mladému Creedovi a Ramba čeká poslední krvavý boj.