Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Po 23 letech je konec. Pixar ruší svou dlouholetou tradici!
    Téma23. 6. 2019
    Po 23 letech je konec. Pixar ruší svou dlouholetou tradici!

    Asi jste si všimli, že se k vám dosud nedostala žádná informce o tom, jaký kraťas máte před premiérou Toy Story 4 čekat. Odpověď je nasnadě - žádný. Po 23 letech Pixar ruší svou tradici krátkých předfilmů a Toy Story 4 jde do kina samo samotinké.

  2. Vzniká supertajný projekt určený pro virtuální realitu
    Filmy23. 6. 2019
    Vzniká supertajný projekt určený pro virtuální realitu

    Když minulý rok přisto studio Disney s tím, že hodlá natočit animovaný snímek určený čistě pro virtuální realitu (VR), nikdo příliš nevěděl, co čekat. Vznikl snímek Cycles a sklidil ohromný úspěch, který nyní korunoval nominací na Virtuální film roku 2019 v rámci VR Awards.

  3. Shia LaBeouf našel toho nejméně pravděpodobného kamaráda na světě
    Filmy22. 6. 2019
    Shia LaBeouf našel toho nejméně pravděpodobného kamaráda na světě

    A stalo se tak na cestě z vězení, a to doslova! Během natáčení filmu jménem The Peanut Butter Falcon byl Shia zatčen za opilství na veřejnosti a nevhodné chování. Herec je tím proslulý, ale výkon, který nás ve zmíněném filmu čeká, dokazuje, že v soukromí bychom ho asi potkat nechtěli. Na plátně do toho ale dává všechno.

  4. Připravte se na pořádný rockový nářez! Filmoví Trollové se vrací
    Filmy22. 6. 2019
    Připravte se na pořádný rockový nářez! Filmoví Trollové se vrací

    Poppy, Větvík a celá jejich duhová banda z plsti jsou zpět. Studio DreamWorks vydalo první oficiální trailer k pokračování animovaného muzikálu Trollové (2016). Po chytlavém popíku z prvního dílu se ale připravte na pořádný rockový nářez!

  5. Dočkají se Hunger Games filmového prequelu?
    Filmy21. 6. 2019
    Dočkají se Hunger Games filmového prequelu?

    Od premiéry posledního dílu Hunger Games uplynuly čtyři roky. To je dost dlouhá doba a autorka knižních předloh Suzanne Collinsová nezahálela a napsala ke své populární knižní sérii prequel, který by měl na pulty knihkupectví zamířit v květnu příštího roku.

  6. Příšerky s.r.o. míří do seriálu. Kdo bude jeho hlavní hrdina?
    Seriály21. 6. 2019
    Příšerky s.r.o. míří do seriálu. Kdo bude jeho hlavní hrdina?

    Pixar a The Walt Disney Company zveřejnili několik nových obrázků z připravovaného televizního seriálu Monsters at Work. Všichni si tak můžeme prohlédnout ústředního hrdinu - mechanika Tylora Tuskmona.

  7. Trailer: Nerozluční muzikáloví přítelé jsou zpátky. Komu budou čelit tentokrát?
    Filmy20. 6. 2019
    Trailer: Nerozluční muzikáloví přítelé jsou zpátky. Komu budou čelit tentokrát?

    Barevné muzikálové dobrodružství plné kouzel se vrací. Je tu další díl oblíbeného filmu Následníci s pořadovým číslem 3 a zcela novým trailerem.

  8. Netflix odhalil animovanou podobu Ghost in the Shell
    Seriály19. 6. 2019
    Netflix odhalil animovanou podobu Ghost in the Shell

    Na mezinárodním festivalu animace ve francouzském Annecy společnost Netflix představila svůj nový anime projekt. Jmenuje se Ghost in the Shell: SAC_2045 a k dispozici jsou i první obrázky.

  9. Romance, pletichy a pozlátko. Panství Downton se vrací
    Filmy19. 6. 2019
    Romance, pletichy a pozlátko. Panství Downton se vrací

    Panství Downton se vrací, tentokrát však nikoliv jako tolik oblíbený televizní seriál, ale film. Děj bude navazovat na události seriálu a vrátíme se tak do noblesní domácnosti rodiny Crawleyových.

  10. Černobyl: Realita versus televizní seriál
    Téma19. 6. 2019
    Černobyl: Realita versus televizní seriál

    Černobyl převzal štafetový kolík od Hry o trůny a stal se v současné době jednoznačně nejdiskutovanějším a nejsledovanějším pořadem posledních dní a týdnů. Navíc rozhodně i nejlépe hodnoceným.

  11. První obrázek ze Spielbergovy West Side Story
    Filmy18. 6. 2019
    První obrázek ze Spielbergovy West Side Story

    Kombinace Steven Spielberg a legendární muzikál West Side Story je něco, co se jen tak nevidí. O lákadlo na diváky je proto postaráno a nyní se na svět dostala další návnada - první oficiální fotografie z nové verze tohoto díla.

  12. Den otců v netradičním podání. Jak by vypadali otcové Ariel, Pocahontas nebo Aladina?
    Téma18. 6. 2019
    Den otců v netradičním podání. Jak by vypadali otcové Ariel, Pocahontas nebo Aladina?

    Den otců u nás ještě není tolik zažitý jako v jiných částech světa. Málokdo proto ví, že jeho oslava připadla na neděli 16. června. Různých vzkazů a videí byl plný internet včetně sociálních sítích. A mezi těmi, které zaujaly mnoho lidí, byl i jeden od finského umělce Jirky Väätäinena.

  13. Tyhle kecky ve stylu Harryho Pottera vás dostanou
    Téma16. 6. 2019
    Tyhle kecky ve stylu Harryho Pottera vás dostanou

    Každý z nás už si jistě někdy v životě pořídit nějaké to tričko s oblíbeným filmovým či seriálovým hrdinou nebo hláškou z něj. Pokud jste ale skutečně nadšeným fanouškem, sáhnete třeba i po odvážnějších kouscích. A pokud mezi takové lidi patříte a jste vyznavači knih a filmů o Harrym Potterovi, měli byste zpozornět.

  14. Ty největší chyby ze Hry o trůny
    Seriály15. 6. 2019
    Ty největší chyby ze Hry o trůny

    Když něco točíte tak dlouho, jako se točila Hra o trůny, a když je natáčení našponované podle televizního kalendáře, kdy vám produkce šlape na paty a termíny jsou doslova šibeniční, nemůžete se asi příliš divit, že se dopustíte chyb, kterých byste se jinak vyvarovali.

  15. Vystresovaný Forky se stane další hvězdou seriálu pro Disney+
    Seriály13. 6. 2019
    Vystresovaný Forky se stane další hvězdou seriálu pro Disney+

    Z Forkyho - nového hrdiny snímku Toy Story 4: Příběh hraček - se stala hvězda. Tato "hračka" trpící existenciálními problémy zaujala a dočká se i vlastního seriálu.