Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Největší televizní drbna se dočká pokračování (tak trochu)
    Seriály22. 7. 2019
    Největší televizní drbna se dočká pokračování (tak trochu)

    Komediální seriál Super drbna se dočká spin-offu. Společnost WarnerMedia ho natočí pro HBO Max a jeho děj by nás měl zavést o několik let později oproti původnímu seriálu.

  2. Novým Thorem bude žena!
    Filmy22. 7. 2019
    Novým Thorem bude žena!

    Krátce před představením nového samostatného filmu s Thorem to světu na Comic-Conu v San Diegu oznámil režisér Takika Waititi s tím, že se ujme scénáře a bude Thora 4 i režírovat.

  3. Trailer: Noomi Rapace je posedlou matkou nebezpečnou pro své okolí
    Filmy21. 7. 2019
    Trailer: Noomi Rapace je posedlou matkou nebezpečnou pro své okolí

    Nikdo z nás si asi neumí představit horší věc na světě, než pochovat své dítě. A přesně to je každodenní realita a bolest pro ženu jménem Lizzie. Její dcera zemřela před několika lety a zdrcená žena se s tím dosud nedokázala vyrovnat.

  4. Představitelka Daenerys se připravuje na poslední Vánoce
    Filmy21. 7. 2019
    Představitelka Daenerys se připravuje na poslední Vánoce

    Jsou tu první fotky z nové romantické komedie Last Christmas, jež vzniká na základě oblíbené vánoční písně téhož jména. Scénář z pera Emmy Thompson a Bryony Kimmings nás seznámí s atraktivní Kate (Emilia Clarke) a šarmantním Tomem (Henry Golding).

  5. Trailer: Vítejte ve světě medvědích kyrysníků a létajících divoženek
    Seriály20. 7. 2019
    Trailer: Vítejte ve světě medvědích kyrysníků a létajících divoženek

    Nastal čas Comic-Conu a s ním i období čerstvých novinek ze světa filmu, televize a komiksů. Stanice HBO nemohla chybět a prvním trailerem představila nový fantasy seriál, který vzniká v konprodukci se stanicí BBC a vychází z knih Philipa Pullmana.

  6. Star Wars představují novinku, sithského Stormtroopera. Co prozradí o připravovaném filmu?
    Téma20. 7. 2019
    Star Wars představují novinku, sithského Stormtroopera. Co prozradí o připravovaném filmu?

    Všechno, co má ruce a nohy a miluje vše týkající se fantasy, sci-fi a komiksů míří na Comic-Con v San Diegu. Novinky ze světa knih, hraček, filmů a seriálů jsou v plném proudu. Tu aktuální má na svědomí značka Star Wars.

  7. Filmové rozloučení s tragicky zesnuvším Antonem Yelchinem
    Filmy19. 7. 2019
    Filmové rozloučení s tragicky zesnuvším Antonem Yelchinem

    Chris Pine a další herečtí kolegové se stali součástí dokumentu, kterým se nejen oni, ale i rodina Antona Yelchina loučí s Antonovým životem a vyzdvihuje jeho odkaz, který za sebou dokázal v tak krátkém čase zanechat.

  8. KONEČNĚ. Sherlock Holmes 3 ohlašuje jméno režiséra
    Filmy18. 7. 2019
    KONEČNĚ. Sherlock Holmes 3 ohlašuje jméno režiséra

    Máme tu oblíbené kolečko kolem plánovaného třetího filmu Sherlocka Holmese s Robertem Downeym Jr. Hodně se o něm mluví, ale stále se nic neděje. Klasik William Shakespeare by jistě jásal a použil své tvrzení, že v tomto případě se jedná o mnoho povyku pro nic. Tedy zatím. Všichni fanoušci Sherlocka v Robertově podání jistě doufají, že z toho "nic" se brzy stane "něco".

  9. Zamíří hvězdný Tom Cruise na televizní obrazovky?
    Seriály18. 7. 2019
    Zamíří hvězdný Tom Cruise na televizní obrazovky?

    V posledních letech se řada hollywoodských hvězd objevila na televizních obrazovkách. Ať už proto, že jim filmy a jejich tvůrci nedávají tolik prostoru, nebo proto, že se jedná o trvalejší a pravidelnější zisk, který je mnohým určitě sympatičtější. Navíc na to diváci slyší, kina už tolik netáhnou jako v minulých letech, a je to i finančně dostupnější.

  10. Thor 4 bude!
    Filmy18. 7. 2019
    Thor 4 bude!

    Ano, čtete správně, slavný asgardský bojovník se vrátí; a nejen jako člen Strážců Galaxie! Režisér snímku Thor: Ragnarok Taika Waititi potvrdil, že bude Thora 4 nejen režírovat, ale napíše k němu i scénář.

  11. Netflix vyslyšel fanoušky a představil fotku Zaklínačova koně
    Seriály17. 7. 2019
    Netflix vyslyšel fanoušky a představil fotku Zaklínačova koně

    Prvních obrázků ze Zaklínače od Netflixu jsme se již dočkali. Ale i tak byli fanoušci nespokojení. Nevole se týkala hlavně herních fanoušků, kterým na zveřejněných fotkách chyběla jedna z nejdůležitějších postav nejen knižní, ale hlavně herní série.

  12. Hra o trůny rozcupovala nominační listinu cen Emmy
    Festivaly a ceny17. 7. 2019
    Hra o trůny rozcupovala nominační listinu cen Emmy

    Nominace na ceny Emmy byly zveřejněny a nikoho asi příliš nepřekvapí skutečnost, že jim vládne poslední série seriálu Hra o trůny. To ale není všechno, této kultovní podívané se podařilo těmito nominacemi utvořit i několik televizních rekordů.

  13. Trailer: Kingsmani nás berou na úchvatně-nebezpečnou cestu do zákopů 1. světové války
    Filmy16. 7. 2019
    Trailer: Kingsmani nás berou na úchvatně-nebezpečnou cestu do zákopů 1. světové války

    Gentlemani s deštníkem k Anglii patří stejně jako čaj o páté. Díky organizaci Kingsman jsme se ale dozvěděli, jak může být takový deštník efektivně použit a že práce krejčího může mít i užitečnou přidanou hodnotu. Nyní nastal ten nejlepší čas podívat se na to, jak to všechno vlastně začalo.

  14. Další Spider-Man by mohl čelit Kravenovi
    Filmy14. 7. 2019
    Další Spider-Man by mohl čelit Kravenovi

    Premiéra nového Spider-Mana s podtitulem Daleko od domova je za námi, a tak nastal nejvyšší čas na to divákům poodhalit něco z plánů do budoucna. Je naprosto jasné, že se Spidey vrátí, o tom nemohlo být pochyb. Nebude to ale mít lehké.

  15. Autoři Sherlocka vypouštějí jeho upířího sourozence!
    Seriály14. 7. 2019
    Autoři Sherlocka vypouštějí jeho upířího sourozence!

    Úspěšný seriál Sherlock odpočívá u ledu a tak přišel na řadu jeho sourozenec. Autoři Sherlocka Steven Moffat a Mark Gatiss představili svůj nový pořad pro BBC ve spolupráci s Netflixem. A jak nejlépe představit nového hrdinu? Fotkou, to dá rozum!