Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Magická posedlost se vrátí, ovšem bez Sandry Bullock a Nicole Kidman
    Seriály26. 8. 2019
    Magická posedlost se vrátí, ovšem bez Sandry Bullock a Nicole Kidman

    Snímek Magická posedlost z roku 1998 se dočká seriálového úvodu. Rozhodla se tak stanice HBO Max. V tuto chvíli si objednala pilotní díl, který ponese jméno Rules of Magic a bude vycházet z románů Alice Hoffmanové Rules of Magic a Practical Magic.

  2. Matrix 4 ve výrobě a s původním hereckým obsazením!
    Filmy26. 8. 2019
    Matrix 4 ve výrobě a s původním hereckým obsazením!

    Je to tu a je to oficiální! Na plátna kin se vrací Neo i jeho láska Trinity, včetně dalších hrdinů z původní trilogie. A vrací se samozřejmě i tvůrčí tým, který sice změnil pohlaví, ale to je asi to jediné.

  3. Mandalorian: První hraný seriál ze světa Star Wars představuje upoutávku!
    Seriály26. 8. 2019
    Mandalorian: První hraný seriál ze světa Star Wars představuje upoutávku!

    O víkendu probělo slavné D23 Expo studia Disney a díky tomu se k nám dostala neuvěřitelná dávka nového exkluzivního materiálu z jejich chystaných projektů.

  4. Hawkeye, WandaVision, Falcon a Winter Soldier... Co všechno víme o seriálech pro Disney+?
    Seriály25. 8. 2019
    Hawkeye, WandaVision, Falcon a Winter Soldier... Co všechno víme o seriálech pro Disney+?

    Tři fáze filmového vesmíru studia Marvel máme za sebou a všichni nyní vzhlíží k fázi číslo 4 a 5. Mnoho informací o nich zatím nemáme, ale fanoušci se mají i tak na co těšit. Marvel totiž natáčí 5 televizních seriálů, které celý filmový vesmír ještě dějově rozšíří. Pojďme se tedy podívat, co o seriálech WandaVision, Hawkeye a Falcon a Winter Soldier dosud víme.

  5. Disneyho tažení za pohádkovými čínskými tržbami je v ohrožení. Proč Mulan už nyní bojkotují diváci?
    Filmy25. 8. 2019
    Disneyho tažení za pohádkovými čínskými tržbami je v ohrožení. Proč Mulan už nyní bojkotují diváci?

    Legenda o Mulan je jednou z klasických animovaných pohádek studia Disney. O hranou verzi této slavné čínské legendy se pokoušeli filmaři již několikrát, ale nikomu se to dosud nepodařilo. Teď se o to pokouší sám Disney, i když mu nejde o pravdivou podobu této legendy, ale o hraný remake pohádky tak, jak to má v posledních letech rozděláno. Ovšem už nyní se objevil první problém a kupodivu nesouvisí s filmem jako takovým.

  6. Najde se film, který v tržbách porazí Avengers: Endgame?
    Filmy25. 8. 2019
    Najde se film, který v tržbách porazí Avengers: Endgame?

    O tom, že se Avengers: Endgame podařilo porazit v tržbách i dosud neporazitelného Avatara Jamese Camerona, si povídali i vrabci na střeše. Marvelu se to podařilo a rozhodně to nebyla náhoda. Nutno uznat, že studio mělo vše dokonale promyšlené a připravené již roky dopředu a tato ucelená a poctivá práce se mu velmi vyplatila.

  7. Když tragédie zasáhne natáčení, změní to klidně i celý film
    Téma19. 8. 2019
    Když tragédie zasáhne natáčení, změní to klidně i celý film

    Dnes jsme vám na Kinoboxu ukázali zrestaurovaný původní teaser na úplně prvního Spider-Mana Sama Raimiho, který byl záhy po svém uvedení stažen a dostal se na takzvanou černou listinu. Proč? Protože obsahoval záběry na WTC a po teroristických útocích něco takového zkrátka nebylo žádoucí. Není to zdaleka jediný případ, kdy se skutečná tragédie nějak promítla do filmu.

  8. Disney natáčení nový animovaný seriál, tentokrát z Indie!
    Seriály19. 8. 2019
    Disney natáčení nový animovaný seriál, tentokrát z Indie!

    Disney Junior se pokusí navázat na úspěchy seriálů Sofie První, Doktorka Plyšáková a Elena z Avaloru určených těm nejmenším (převážně holčičím) divákům. Nový pořad se jmenuje Mira, Royal Detective a po černošské a hispánské hlavní hrdince zamíříme pro změnu do Indie.

  9. Trailer: Hvězda Hry o trůny v romantické komedii
    Filmy19. 8. 2019
    Trailer: Hvězda Hry o trůny v romantické komedii

    Po prvních obrázcích z romantické komedie Last Christmas je tu i první trailer. I díky němu se nám konečně podaří pochopit, proč hlavní hrdinka filmu v podání Emilie Clarke tolik nesnáší Vánoce.

  10. Trailer: Reese Witherspoon a Jennifer Aniston zvou k rannímu zpravodajství
    Seriály18. 8. 2019
    Trailer: Reese Witherspoon a Jennifer Aniston zvou k rannímu zpravodajství

    Blíží se konec prázdnin a s ním i nastávající podzim, který pro televizní diváky znamená jediné - začátky nových seriálů nebo dalších sezón již vysílaných pořadů. Nový dramatický seriál si pro své diváky připravila i Apple TV+, která nyní představila první teaser trailer k dramatickému seriálu ze světa televizních zpráv s názvem The Morning Show.

  11. Mamma Mia! Které hvězdy žijí na venkově?
    Téma17. 8. 2019
    Mamma Mia! Které hvězdy žijí na venkově?

    Někdo miluje ruch velkoměsta i všechny výhody, které skýtá, zatímco jiní si raději oddychnou mimo městský blázinec a za případnou prací si raději dojedou i větší vzdálenost. Slavní lidé na tom nejsou jinak.

  12. Tyto náročné filmové scény vznikly na "první dobrou"
    Téma16. 8. 2019
    Tyto náročné filmové scény vznikly na "první dobrou"

    Natočit filmovou scénu tak, jak si představují režisér a scénárista, není vždy úplně jednoduché. Většinou platí, že se musí natáčení opakovat. Pro nás fanoušky je to mnohdy dobře, protože nás baví nepovedené scény a zkažené záběry.

  13. Další film G. I. Joe ve výrobě
    Filmy16. 8. 2019
    Další film G. I. Joe ve výrobě

    Poslední zpráva z tábora G. I. Joe přiletěla letos v březnu a fanoušci se nepřestávají ptát, zda se konečně dočkají třetího dílu nebo nikoliv. Zatím to tak bohužel nevypadá, ale filmu se přeci jen dočkají. Studio Paramount Pictures připravuje ze světa akčních hraček G. I. Joe nový film.

  14. Angry Birds 2 do kina doprovodí pěkně vlasatý kraťas
    Filmy15. 8. 2019
    Angry Birds 2 do kina doprovodí pěkně vlasatý kraťas

    Angry Birds ve filmu 2 od studia Sony Pictures budou mít v kině posilu v podobě animovaného krátkého filmu Hair Love. Tento snímek spatřil světlo světa díky Kickstarteru, kde lámal rekordy. Kampaň za jeho natočení začala v roce 2017. Producent a režisér Matthew A. Cherry usiloval o příspěvek 75.000 dolarů na natáčení, ale získal přes 280.000, což z Hair Love učinilo rekordmana v oblasti financování krátkých filmů na Kickstarteru.

  15. Trailer: Malé ženy s novým hvězdným obsazením
    Filmy15. 8. 2019
    Trailer: Malé ženy s novým hvězdným obsazením

    Román Malé ženy od Louisy May Alcottové se dočkal již řady filmových i seriálových podob. Do kin nyní přichází další z nich v režii Grety Gerwig, kterou zdobí zajímavé herecké obsazení.