Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Trailer: Vítejte zpět ve slavném hororovém hotelu
    Filmy9. 9. 2019
    Trailer: Vítejte zpět ve slavném hororovém hotelu

    Je tu finální trailer k novému hororu jménem Doktor Spánek. Jedná se o pokračování kultovní podívané Osvícení s Jackem Nicholsonem v hlavní roli.

  2. O Avengers a spol. se vědělo již ve starém Egyptě!
    Téma9. 9. 2019
    O Avengers a spol. se vědělo již ve starém Egyptě!

    Příběhy o superhrdinech nejsou v lidské historii nic výjimečného ani nového. Vezměte si všechna ta antická, severská nebo slovanská božstva. Všechny tyto postavy vystupovaly v legendách, mýtech a příbězích, akorát to tehdy ještě nikdo neuměl tak hezky nakreslit a popsat s pomocí bublinek.

  3. Filmové postavy ve hmyzím hávu. Takhle jste je určitě ještě neviděli
    Téma8. 9. 2019
    Filmové postavy ve hmyzím hávu. Takhle jste je určitě ještě neviděli

    Pokud máte rádi hmyz, filmy a jste umělecky zaměření, napadne vás jednoho dne to, že byste mohli své tři lásky spojit do jedné a vytvořit ojedinělou a velmi vzácnou sbírku broučků. Kdo ví, třeba by se dala prodat nebo na ni pozvat nějaká půvabná slečna.

  4. Kačeří příběhy: I u milovaných postaviček to občas skřípe
    Téma7. 9. 2019
    Kačeří příběhy: I u milovaných postaviček to občas skřípe

    My z Kačerova, Kačeří příběhy - dvě různá jména pro totéž - televizní příběhy strýčka Skrblíka a jeho synovců Bubíka, Dulíka a Kulíka a občas i s prskajícím kačerem Donaldem. Klasické kreslené postavičky Walta Disneyho jako jsou Mickey, Donald, Skrblík nebo Goofy jsou již legendami, které nestárnou a ačkoliv letos slavný myšák oslavil již 90. narozeniny, není snad na světě dítě, které by neznalo jeho nebo jeho přátele.

  5. Iron Man byl uctěn jako skutečný hrdina! Další turistický cíl na obzoru
    Téma7. 9. 2019
    Iron Man byl uctěn jako skutečný hrdina! Další turistický cíl na obzoru

    O tom, jak velkým fenoménem se stal Marvel a jeho filmy, se neustále diskutuje a s ohledem na budoucí plány studia i diskutovat bude. Zda půjde o úspěch nebo strmý pád dolů se teprve uvidí, již teď je ale jasné, že se ve světě filmu podařilo něco ojedinělého.

  6. Idris Elba to roztáčí i jako DJ
    Téma6. 9. 2019
    Idris Elba to roztáčí i jako DJ

    Idris Elba je mužem mnoha dovedností a tváří. Je označován za jednoho z nejvíc sexy mužů planety, je výborný herec a navíc to umí i s hudbou. V novém akčním filmu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw hraje největšího padoucha, ale není to jeho jediná role.

  7. Dočkáme se Vaiany 2 a Toy Story 5?
    Filmy1. 9. 2019
    Dočkáme se Vaiany 2 a Toy Story 5?

    Poslední díl Toy Story právě brázdí kina a kritici nešetří chválou. Díky tomu se dá celá série označit za jednu z mála, které ani s poměrně velkým počtem dílů neztrácí kvalitu. Což je ojedinělé a obdivuhodné. Na druhou stranu se není čemu divit, pro Pixar je Toy Story srdeční záležitostí; nikdo by do natáčení dalšího filmu nešel, pokud by si nebyl jistý tím, že má co říct.

  8. Herecké hvězdy se sešly se svým "mladším já" v unikátní sérii fotografií
    Téma31. 8. 2019
    Herecké hvězdy se sešly se svým "mladším já" v unikátní sérii fotografií

    Léta letí a nikdo z nás nemládne. Vrásky přibývají, vlasy ubývají a objevují se vrásky. To jsou věci, se kterými nezmůžou nic ani slavní. Sice o sebe určitě pečují více než běžní smrtelníci, neboť jejich vzhled je živí, ale ani péče těch nejvěhlasnějších odborníků nedokáže zastavit čas.

  9. Představuje se vůbec první muslimská superhrdinka!
    Seriály30. 8. 2019
    Představuje se vůbec první muslimská superhrdinka!

    Disney+ má před sebou zářnou budoucnost, tedy pokud Myšímu domu nedojdou peníze, fantazie, lidi nebo slavné značky jako Marvel neztratí svůj lesk a slávu. Několik následujících let se mohou diváci těšit na další z řady seriálů studia Marvel, které chytře rozšíří a doplní jejich vypiplaný filmový vesmír.

  10. Obi-Wan se dočkal! Další dva hrané seriály ze světa Star Wars ve výrobě
    Seriály28. 8. 2019
    Obi-Wan se dočkal! Další dva hrané seriály ze světa Star Wars ve výrobě

    Studio Walt Disney Pictures má se službou Disney+ velké plány a do budoucnosti se mohou diváci těšit na další z řady seriálů od ověřených značek jako Marvel a Star Wars, které podle jejich plánu přikovají diváky k sedačkám a těsně provážou filmy a televizi v jeden ucelený ohromný vesmír. Nyní se pojďme podívat na zoubek plánům týkajícím se Star Wars.

  11. Kit Harington ukončuje léčbu a vrhá se do světa Marvelu
    Seriály28. 8. 2019
    Kit Harington ukončuje léčbu a vrhá se do světa Marvelu

    Kit Harington nezažíval po skončení natáčení seriálu Hra o trůny zrovna lehké období a musel vyhledat odbornou pomoc. Nyní je snad z nejhoršího venku a upsal se do světa Marvelu!

  12. Top Gun: Kde má Maverick svou Charlie?
    Téma28. 8. 2019
    Top Gun: Kde má Maverick svou Charlie?

    Prvního Top Guna jsme se dočkali v roce 1986 a patří mezi nejklasičtější filmy 80. let. Nechybělo mu totiž nic - hudba, uniformy, řev tryskových motorů, přátelství až za hrob, krásné ženy a Tom Cruise na motorce! To vše je zpět. Maverick se vrací do kin o více než 30 let později a ačkoliv by se mohlo zdát, že to Pete Mitchell dotáhl v armádě vysoko, stal se z pouhého poručíka "jen" kapitán. Ale stejně sexy a s nehynoucí láskou k motorkám, tryskáčům a krásným ženám.

  13. Bude nová Disneyho princezna hledat ztraceného draka?
    Filmy27. 8. 2019
    Bude nová Disneyho princezna hledat ztraceného draka?

    Do světa Disneyho princezen nejspíše přibude další hrdinka. Jmenuje se Raya a po Mulan se bude jednat o další hrdinku asijského původu.

  14. Nové detaily a obrázky z filmů Ledové království 2, Frčíme nebo Soul
    Filmy27. 8. 2019
    Nové detaily a obrázky z filmů Ledové království 2, Frčíme nebo Soul

    Je tu další dávka novinek z Expa studia Walt Disney. Tentokrát jsme se dozvěděli nejnovější zprávy z tábora filmů Ledové království 2, Frčíme, Soul a Cruella.

  15. Star Wars: Vzestup Skywalkera má nový trailer i plakát
    Filmy26. 8. 2019
    Star Wars: Vzestup Skywalkera má nový trailer i plakát

    Poslední epizoda Star Wars s podtitulem Vzestup Skywalkera se představuje v úplně novém videu. Kromě nových záběrů z filmu J. J. Abramse ale vydalo Disney i zcela nový plakát a nutno uznat, že je to skutečně pecka.