Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Takhle to dopadne, když necháte studentům volnou ruku při focení!
    Téma27. 9. 2019
    Takhle to dopadne, když necháte studentům volnou ruku při focení!

    Roky na střední škole většinou patří k těm nejlepším. Pokud ale máte štěstí, že chodíte na školu, kde mají studenti dost prostoru k tomu se vyjádřit, může to být ještě lepší. Příkladem jsou studenti střední školy Farmington v Michiganu. Tam mají každoroční tradici, kdy na sociálních sítích zveřejňují fotky studentských kartiček.

  2. Seriál Přátelé je tu už 25 let. Pojďte slavit
    Téma24. 9. 2019
    Seriál Přátelé je tu už 25 let. Pojďte slavit

    Komediální seriál Přátelé slaví 25 let od svého vzniku a to je důvod k pořádné párty. Fanoušci tohoto sitcomu k tomu mohou přistoupit různě, mohou si pustit všechny série, koupit si novou knihu, která shromažďuje veškeré informace o seriálu, a nebo prostě s přáteli vyrazit do oblíbené kavárny a poklábosit.

  3. Ledové království 2 v nové upoutávce a na dechberoucím čínském plakátu
    Filmy24. 9. 2019
    Ledové království 2 v nové upoutávce a na dechberoucím čínském plakátu

    V pondělí studio Disney představilo zcela nový trailer k očekávanému filmu Ledové království 2. Byl první podzimní den a většina filmového děje se bude odehrávat v magickém barevném lese. Náhoda?

  4. Rogue One: Star Wars seriál poodhalil zápletku a herecké obsazení
    Seriály19. 9. 2019
    Rogue One: Star Wars seriál poodhalil zápletku a herecké obsazení

    Už víme, co můžeme čekat od seriálu The Mandalorian. V víme i to, že se fanoušci Star Wars ságy konečně dočkají pořadu s Obi-Wanem Kenobim v hlavní roli. Ve výrobě je ale i seriál vycházející z filmu Rogue One. Pojďme se tedy nyní podívat trošku podrobněji přímo na něj.

  5. What If...? Další lahůdka od Marvelu pod lupou
    Seriály18. 9. 2019
    What If...? Další lahůdka od Marvelu pod lupou

    O hraných seriálech studia Marvel, které na televizní obrazovky přinesou oblíbené přeživší členy Avengers nebo Lokiho, byly popsány již celé stránky textu. Jednomu z chystaných projektů ale nebylo dosud věnováno moc pozornosti, ačkoliv je více než zajímavý. Řeč je o animovaném seriálu s prostým názvem What If...?

  6. Čas Targaryenů přichází! Dostane seriálový prequel ke Hře o trůny zelenou?
    Seriály17. 9. 2019
    Čas Targaryenů přichází! Dostane seriálový prequel ke Hře o trůny zelenou?

    A pokud si myslíte, že už vám nesdělíme nic nového, nemůžete se mýlit víc. HBO totiž v současné době připravuje hned dva prequely. Tím prvním je seriál, o kterém jsme již psali a o kterém se již dlouho hovoří, nyní dostal ale zelenou i jeden nový, který se zaměří na rodinnou historii Targaryenů.

  7. Lego neučí jen děti, ale i dospělé. Herec Terry Crews je jasným příkladem!
    Téma17. 9. 2019
    Lego neučí jen děti, ale i dospělé. Herec Terry Crews je jasným příkladem!

    Kostičkám LEGO propadl celý svět, staví si malí i velcí. Děti při tom rozvíjejí svou kreativitu, fantazii, zručnost a další potřebné dovednosti. Dospělí se u toho hlavně baví, odreagují, mohou trávit čas s dětmi a v noci si často střihnou i nějaký ten indiánský běh mezi kostkami na koberci.

  8. Pro Deadpoola všechno, třeba i lhát vlastním dětem!
    Téma16. 9. 2019
    Pro Deadpoola všechno, třeba i lhát vlastním dětem!

    Ryan Reynolds věnoval Deadpoolovi opravdu hodně. To on je hlavním hnacím motorem, který stojí za jeho vznikem i úspěchem. Ryan toho má totiž s tímto tlučhubou společného opravdu mnoho, nejvíce asi smysl pro humor a sarkasmus. Neštítí se udělat si srandu z vlastní ženy, ze sebe sama i z ostatních, zvláště z Hugha Jackmana, jejichž souboje po sítích stále baví celý svět. O tom jsme vám ostatně již článek přinesli.

  9. Další Skarsgård na palubě postapokalyptického Kingova projektu
    Seriály16. 9. 2019
    Další Skarsgård na palubě postapokalyptického Kingova projektu

    Vypadá to, že bratři Skarsgårdové našli svého dvorního autora. Zatímco mladší Bill straší celý svět coby nový Pennywise v hororech To, jeho starší bratr Alexander se právě upsal pro roli v seriálu podle Kingova románu Svědectví.

  10. Animovaní hrdinové a jejich hlasy. Jaké hvězdy vaše oblíbence namluvily?
    Téma14. 9. 2019
    Animovaní hrdinové a jejich hlasy. Jaké hvězdy vaše oblíbence namluvily?

    Animované filmy milují malí i velcí diváci. A mnoho kreslených postaviček nás téměř denně doprovází i v našich životech, ať už prostřednictvím našich dětí nebo i díky nám a infantilním drobnostem, které si kupujeme a pořizujeme do bytu.

  11. Věděli jste, že mají tyto pohádky další díly?
    Téma14. 9. 2019
    Věděli jste, že mají tyto pohádky další díly?

    Děti je milují a nechtějí se se svými oblíbenými pohádkovými hrdiny rozloučit. Co s tím? Natočit pokračování! Co na tom, že jejich kvalita nesahá původním filmům ani po kotníky? Domácí kino to jistí a uměle nastavované příběhy mohou vesele pokračovat dál.

  12. Tomb Raider 2: Snímek už má režiséra i datum premiéry
    Filmy11. 9. 2019
    Tomb Raider 2: Snímek už má režiséra i datum premiéry

    Alicia Vikander jako Lara Croft neuchvátila publikum asi tolik jako její vyzývavější kolegyně Angelina Jolie, snímek ale patří k těm lepším a rozhodně se u něj člověk nenudil. Akce bylo dost a hlavní hrdinka sympatická, normální žena, která není až tak sebevědomá a úžasná jako McGyver, ale o to reálnější.

  13. Bude Tarantinova budoucnost patřit televizním obrazovkám?
    Seriály10. 9. 2019
    Bude Tarantinova budoucnost patřit televizním obrazovkám?

    O tom, že stanice Netflix oslovila Qunetina Tarantina, aby pro ni připravil seriálovou verzi filmu Osm hrozných, jsme informace již přinesli. Slavný režisér byl touto nabídkou nadšený a dokonce se nechal slyšet, že by se mohli televizní náležitě prodloužené verze dočkat i další filmy.

  14. Tahle vize budoucnosti Marvelu by se nám zatraceně líbila!
    Téma10. 9. 2019
    Tahle vize budoucnosti Marvelu by se nám zatraceně líbila!

    Fáze 5 a 6 studia Marvel jsou stále ještě jedním velkým tajemstvím, o kterém se ale hodně diskutuje a objevují se různé zvěsti a teorie. Jedno je však jasné, v budoucnosti se diváci dočkají dalšího snímku s Avengers v hlavních rolích. Máme se ale připravit na jiné Avengers, než jaké jsme dosud znali.

  15. Emmerichova Bitva u Midway na nových obrázcích
    Filmy9. 9. 2019
    Emmerichova Bitva u Midway na nových obrázcích

    Pořádného válečného filmu se milovníci tohoto žánru nedočkali již poměrně dlouho. Můžete namítat, že tu byl Dunkerk Christophera Nolana, ale to není klasický válečný film. Všichni tak proto již dlouho vyhlížejí následníka filmů jako Bitva o Británii, Příliš vzdálený most, Když utichly trumpety, Tora! Tora! Tora! nebo Velká červená jednička.