Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Reakce celebrit na urážlivé komentáře stojí skutečně za to!
    Téma13. 10. 2019
    Reakce celebrit na urážlivé komentáře stojí skutečně za to!

    Známe to všichni, jakmile někdo něco vydá na sociálních sítích, objeví se pokaždé spolu s nadšenými reakcemi i ty nenávistné. Lidé prostě milují ostatní urážet, zraňovat nebo srážet, možná si tím sami kompenzují své nedostatky a bolesti. Řada z nás už taky tyto věci ani nečte a automaticky komentáře přeskakuje a ignoruje.

  2. Infinity saga box - Datum vydání, cena a další podrobnosti
    VOD9. 10. 2019
    Infinity saga box - Datum vydání, cena a další podrobnosti

    Tak a je to tady! Vánoce se blíží a tak přinášíme čerstvé zprávy o jedné z nejžhavějších komodit pro letošní svátky (tipuji si). Studio Marvel konečně oznámilo datum vydání a předběžnou cenu mega boxu obsahujícího první tři fáze jejich filmového vesmíru s názvem The Infinity saga.

  3. Samuel L. Jackson reaguje na Scorseseho kritiku Marvelu
    Téma8. 10. 2019
    Samuel L. Jackson reaguje na Scorseseho kritiku Marvelu

    Bylo naprosto jasné, že prohlášení Martina Scorseseho, v němž zpochybňuje kinematografický vklad studia Marvel, způsobí silnou vlnu reakcí. Fanoušci se bouří a slavný režisér je za tento názor povětšinou velmi kritizován. Svůj názor na danou situaci má ale i jeden z řad Marvelu - herec Samuel L. Jackson.

  4. Daniel Craig hlásí: Na smrt není čas!
    Filmy8. 10. 2019
    Daniel Craig hlásí: Na smrt není čas!

    Přesně tak zní totiž název zatím posledního dílu filmové série o agentovi 007 Jamesi Bondovi - No Time to Die! Natáčení právě probíhá v ulicích Londýna a tuto příležitost si nenechal ujít ani princ Charles, který se na natáčení zajel podívat a bavil se s herci i dalšími členy filmového štábu.

  5. Filmové plakáty trošku jinak
    Téma7. 10. 2019
    Filmové plakáty trošku jinak

    Plakáty k filmovým hitům jsou samostatnou oblastí branže. Před několika dny jsme vám přinesli sérii úchvatných plakátů určených výhradně pro čínské publikum. Nyní tu máme jejich parodie.

  6. Mulan ve stylu Kurosawy? Disney si věří!
    Filmy7. 10. 2019
    Mulan ve stylu Kurosawy? Disney si věří!

    Vypadá to, že studio Disney se rozhodlo k politice nevyjadřovat a ani nijak nekomentovat činy herečky Liu Yifei, která ztvární hrdinku Mulan a díky níž se část Asie odhodlala hranou verzi animované pohádky Legenda o Mulan bojkotovat.

  7. Nudíte se? Pořiďte si domů kamarády od Disneyho!
    Téma5. 10. 2019
    Nudíte se? Pořiďte si domů kamarády od Disneyho!

    Inu medvídek mýval už není tak populární jako býval. Na druhou stranu za našimi hranicemi hlášku asi nikdy neslyšeli, takže není divu, že se touto radou neřídí a hledají jiné alternativní způsoby jak se zabavit.

  8. Troška filmového humoru aneb Když se Batman potká s Iron Manem
    Téma5. 10. 2019
    Troška filmového humoru aneb Když se Batman potká s Iron Manem

    Filmy jsou plné hlášek, které velmi rádi přebíráme do svého vlastního slovníku. Rádi je citujeme a někteří z nás si v tom doslova libují. Někdy jich ale není dost, nebo hrdinové daných filmů nedostanou šanci, aby si to mohli rozdat ve slovní přestřelce.

  9. Nový Batman: Dostane Robert Pattinson svého Robina?
    Filmy3. 10. 2019
    Nový Batman: Dostane Robert Pattinson svého Robina?

    Nový film s Batmanem v hlavní roli začíná nabývat na konkrétnějších obrysech. Už víme, že role netopýřího muže se ujme Robert Pattinson, režisér Matt Reeves má ale se snímkem mnohem větší plány.

  10. Režisér Sam Mendes: Když je vaším nepřítelem čas a počasí
    Filmy2. 10. 2019
    Režisér Sam Mendes: Když je vaším nepřítelem čas a počasí

    Dva vojáci uprostřed vřavy první světové války, reálný čas, reálný zvuk a neustálá přítomnost smrti. Přesně tak se rozhodli natočit svůj nový snímek 1917 režisér Sam Mendes a jeho kameraman Roger Deakins.

  11. Trailer: Perníkový Jesse se vrací a spolu s ním tajemný film Breaking Bad
    Filmy30. 9. 2019
    Trailer: Perníkový Jesse se vrací a spolu s ním tajemný film Breaking Bad

    Je to tu, neočekávaný a tajemný snímek vycházející z oblíbeného seriálu Perníkový táta se představuje na úplně prvních záběrech. Film se jmenuje El Camino: A Breaking Bad Movie a roli Jesseho Pinkmana si po letech opět zopakoval Aaron Paul.

  12. Infinity sága v kostce: Marvel nám to pěkně shrnul
    Téma29. 9. 2019
    Infinity sága v kostce: Marvel nám to pěkně shrnul

    Studio Marvel právě vydalo nový trailer, ve kterém představuje Infinity ságu, tedy sestavu 23 původních filmů. Během úžasných 3 a půl minut se nám připomenou ty nejzásadnější filmové momenty, kvůli kterým komiksové filmy tak milujeme.

  13. Poznáte, které filmy patří k plakátům?
    Téma27. 9. 2019
    Poznáte, které filmy patří k plakátům?

    Před několika dny jsme se dočkali nového traileru k pohádce Ledové království 2 a dostali jsme k němu bonus v podobě tematicky laděného plakátu určeného pro asijské, zvláště pak čínské publikum. V Číně je vůbec zvykem, že filmové plakáty odpovídají tomu, co se v této asijské zemi právě děje nebo se nechávají inspirovat jejím uměním a kulturou.

  14. Ještě že stačil jen jeden záběr. Jinak by Tom Hiddleston Lokiho už nehrál!
    Téma27. 9. 2019
    Ještě že stačil jen jeden záběr. Jinak by Tom Hiddleston Lokiho už nehrál!

    Loki, to je Tom Hiddleston. A tuto roli už mu nikdo nikdy neodpáře. Tom sice chtěl původně hrát Thora, jak jsme psali již dříve, ale nakonec získal roli toho "zlého" bratra. A ozhodně nemá důvod litovat. Jeho Loki je úžasný a dočkal se i samostatné televizní minisérie, která právě vzniká pro službu Disney+.

  15. Slavní herci, s nimiž všichni neradi pracují
    Téma27. 9. 2019
    Slavní herci, s nimiž všichni neradi pracují

    Všichni velmi dobře známe pocit, když se máme setkat s někým, koho příliš nemusíme. Nedej Bože, abychom s ním museli pracovat, že? Lidé jsou různí, mají různé povahy a různým způsobem se staví i ke svému okolí. Nevím proč, ale všimla jsem si, že řadu tzv. "významných" nebo "vysokých" pozic často zastávají ignoranti a blbci. Inu, sláva a moc člověka mění a stejně jsou na tom i herci.