Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Když se herecké eso sekne ve výběru role
    Téma19. 12. 2019
    Když se herecké eso sekne ve výběru role

    V Hollywoodu patří mezi nejlepší a nejžádanější, ani oni ale nejsou neomylní. I když má řada z nich na kontě Oscara a režiséři se o ně perou, přesto je i na jejich skvělé kariéře škraloup, kterého se už nikdy nezbaví. Řeč je samozřejmě o příšerných rolích, k nimž se nechali přesvědčit a které jim kritici ani diváci jen tak nezapomenou. Na druhou stranu, všichni jsme jen lidé a nikdo z nás není neomylný. Pokud si tedy někdo jednou vybere špatně, není třeba z toho dělat hned tragédii.

  2. Oživí Vzestup Skywalkera mrtvé?
    Filmy16. 12. 2019
    Oživí Vzestup Skywalkera mrtvé?

    Studio Disney se v posledních dnech velmi činí, aby do kin na premiéru Vzestupu Skywalkera nalákalo co nejvíce lidí. Premiéra nás čeká již tento čtvrtek a tak je nejvyšší čas. Disney představilo novou scénu, v jejímž centru tentokrát stojí Kylo Ren. Věrným fanouškům neušlo, že ve scéně rozhodně není sám. Netrvalo dlouho, aby přišli s jasným odhalením.

  3. Ryan Reynolds jako Raubíř Ralf pro dospělé
    Filmy16. 12. 2019
    Ryan Reynolds jako Raubíř Ralf pro dospělé

    Jsou tu svátky, což pro někoho znamená jediné - pohodu, rodinný krb a dovolenou. No a když už máte tu dovču, můžete si pěkně lehnout na gauč a chopit se herního ovladače. Pořádná herní pařba je totiž občas parádní relax, takže proč se nepohroužit do virtuálního světa? Navíc nás v tom čile podpoří i Ryan Reynolds ve svém novém traileru.

  4. Tenhle výkon si rozhodně zaslouží Oscara!
    Téma15. 12. 2019
    Tenhle výkon si rozhodně zaslouží Oscara!

    Řeč je o práci kameramana pro snímek Aeronauts George Steela. Natáčení dobrodružného snímku inspirovaného skutečnými událostmi o dobývání výškového rekordu v letu horkovzdušným balonem pro něj byla neustálým bojem o přežití.

  5. Komiksový seriál WandaVision nás vrátí do 50. let
    Seriály15. 12. 2019
    Komiksový seriál WandaVision nás vrátí do 50. let

    Marvel se opět připomíná. A nutno uznat, že nám to pěkně dávkuje. Do brazilského Sao Paula na tamní Comic Con přivezl zase něco úplně jiného. Po Lokim, Falconovi s Winter Soldierem a traileru k Black Widow došla řada i na seriál WandaVision.

  6. Pomáhal v troskách Světového obchodního centra aneb Netradiční povolání slavných herců
    Téma13. 12. 2019
    Pomáhal v troskách Světového obchodního centra aneb Netradiční povolání slavných herců

    Než se stali celebritami a hvězdami stříbrného plátna, museli se živit rukama stejně jako my ostatní. Ovšem zatímco řada z nás v tom pokračuje, na ně sedla štěstěna a dala jim možnost začít jinak a v mnoha případech dosáhnout velké slávy.

  7. Wonder Woman dvojkou neskončí
    Filmy12. 12. 2019
    Wonder Woman dvojkou neskončí

    Očekávaný trailer k pokračování komiksovky Wonder Woman je venku a nutno uznat, že fanoušci této hrdinky jsou zatím poměrně spokojení s tím, co si v něm mohli prohlédnout.

  8. Harley Quinn a její parťačky se připomínají na nových obrázcích
    Filmy12. 12. 2019
    Harley Quinn a její parťačky se připomínají na nových obrázcích

    Na návštěvníky Comic Conu v brazilském Sao Paulu čekalo překvapení - tvůrci snímku Birds of Prey vypustili do světa úvodní scénu z filmu.

  9. Hraný Aladin se dočká pokračování
    Filmy11. 12. 2019
    Hraný Aladin se dočká pokračování

    Pokud jste se lekli, že se hraného zpracování dočkají druhý a třetí díl Aladina (Jafarův návrat a Aladin a král zlodějů), můžete být klidní. O takové pokračování se nejedná.

  10. Star Wars: Vzestup Skywalkera - do kina pouze na vlastní nebezpečí
    Filmy10. 12. 2019
    Star Wars: Vzestup Skywalkera - do kina pouze na vlastní nebezpečí

    V Americe je možné všechno. Když už jsou lidé schopni zažalovat výrobce mikrovlné trouby za to, že na ní nebylo varování, že neslouží k sušení koček, což způsobilo, že jistý domácí mazlíček zemřel asi dost ošklivou smrtí, je lepší se pojistit. Proto se studio Disney rozhodlo vydat pro Star Wars vlastní příbalový leták.

  11. Leonardo DiCaprio je prý žhář
    Téma8. 12. 2019
    Leonardo DiCaprio je prý žhář

    Přesně to o známém herci tvrdí brazilský prezident Jair Bolsonaro. Ten opakovaně označil Leonarda za toho, kdo pomáhá deštné pralesy ničit a je součástí kampaně proti Brazílii jako takové.

  12. Thor v podání Toma Hiddlestona?
    Téma8. 12. 2019
    Thor v podání Toma Hiddlestona?

    To, že se Tom Hiddleston původně ucházel o roli Thora, již víme. Stejně tak víme, že na castingu natolik zaujal, že ho režisér Kenneth Branagh ve snímku chtěl mít. Sice mu nabídl jinou roli než jakou Tom původně chtěl, ale oba byli ve výsledku spokojeni.

  13. Lahůdka pro milovníky seriálu Hra o trůny: Vystřižená scéna se Sansou a Tyrionem
    Seriály8. 12. 2019
    Lahůdka pro milovníky seriálu Hra o trůny: Vystřižená scéna se Sansou a Tyrionem

    Pokud máte doma milovníka tohoto seriálu, máme pro vás tip na úžasný vánoční dárek! Poslední série Hry o trůny míří na DVD a Blu-ray nosiče, což znamená, že je pro diváky připravena extra dávka zábavy v podobě rozličného bonusového materiálu.

  14. Dočkáme se další Planety opic?
    Filmy6. 12. 2019
    Dočkáme se další Planety opic?

    Už to tak vypadá! Studio 20th Century Fox se stalou novou dceřinou společností značky Disney a právě filmová série Planety opic bude jednou z prvních značek, kterou se Disney rozhodlo oživit.

  15. Avatar 2: Hlásí dotočeno?
    Filmy4. 12. 2019
    Avatar 2: Hlásí dotočeno?

    Pokud jste si mysleli, že Avatar 2 už je hotový, nemohli jste se víc mýlit. Jestli stále ještě patříte do týmu Jamese Camerona a vyhlížíte pokračování jeho snímku Avatar, máme dobré zprávy. Hraná verze snímku hlásí dotočeno.