Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Spin-off akční série G.I. Joe přináší novinky z natáčení
    Filmy18. 1. 2020
    Spin-off akční série G.I. Joe přináší novinky z natáčení

    Spin-off akční série G. I. Joe s názvem Snake Eyes se přesunul do Japonska, kde oficiálně odstartovalo natáčení. Studio Paramount Pictures kromě této informace vydalo i fotografii štábu a hereckého obsazení.

  2. Není snadné dostat roli v Marvelu. Ale ani ji přijmout
    Téma18. 1. 2020
    Není snadné dostat roli v Marvelu. Ale ani ji přijmout

    Nikdo z nás si již v tuto chvíli neumí představit, že by ve své ruce svíral Mjolnir někdo jiný než Chris Hemsworth. Nebo že by uvnitř Iron Manova obleku nebyl Robert Downey Jr. Všichni herci, kteří vdechli těmto slavným komiksovým postavám život, k nim neoddělitelně patří a i díky nim dosáhl Marvel takového úspěchu.

  3. Herecké celebrity se plácly přes kapsu. Osud Austrálie jim není lhostejný
    Téma16. 1. 2020
    Herecké celebrity se plácly přes kapsu. Osud Austrálie jim není lhostejný

    Zprávy o ohromných požárech, které propukly v Austrálii, zasáhly téměř každého. Lidé se zapojují do veřejných sbírek a na pomoc tomuto ostrovu-světadílu míří peníze z celého světa. Celebrity samozřejmě nestojí stranou.

  4. Avatar 2: Takhle jste Pandoru ještě neviděli
    Filmy14. 1. 2020
    Avatar 2: Takhle jste Pandoru ještě neviděli

    Premiéra Avataru 2 se zase o něco přiblížila a nový snímek režiséra Jamese Camerona se opět trošku víc představuje. Na oficiálním twitterovém účtu filmu se objevily nové umělecké koncepty a vypadají naprosto úchvatně.

  5. Westworld: Třetí série zná datum premiéry
    Seriály14. 1. 2020
    Westworld: Třetí série zná datum premiéry

    V květnu minulého roku dostali fanoušci seriálu Westworld první ochutnávku třetí série, kterou netrpělivě vyhlížejí. Další upoutávky pomalu přibývaly a nyní si konečně mohou všichni do kalendářů zapsat datum, kdy se třetí řada začne vysílat.

  6. Půjde ve šlépějích Bohemian Rhapsody? Další hudební legenda míří na stříbrné plátno
    Filmy13. 1. 2020
    Půjde ve šlépějích Bohemian Rhapsody? Další hudební legenda míří na stříbrné plátno

    Novým filmovým hrdinou bude zpěvák a skladatel Bob Dylan. Snímek vzniká pod záštitou studia Fox Searchlight a zavede nás do roku 1965.

  7. Slavné studio Ghibli plánuje na letošní rok hned dva nové filmy
    Filmy13. 1. 2020
    Slavné studio Ghibli plánuje na letošní rok hned dva nové filmy

    S příchodem nového roku přichází nová předsevzetí a plány, a netýkají se jen každého z nás, ale i jednotlivých filmových studií, která si začátkem roku také stanovují své cíle. A jedno z nejznámějších animačních studií, japonské Ghibli, není výjimkou.

  8. Uvízne v sítích Marvelu i Christian Bale?
    Filmy12. 1. 2020
    Uvízne v sítích Marvelu i Christian Bale?

    Zahrál si Batmana a nyní se možná od DC přesune ke konkurenčnímu Marvelu. Christian Bale totiž vyjednává o roli v chystaném snímku Thor: Love and Thunder v režii Taiky Waititiho.

  9. Star Wars: Kylo Ren a Rey to umí nejen se světelnými meči
    Téma11. 1. 2020
    Star Wars: Kylo Ren a Rey to umí nejen se světelnými meči

    Vládu Skywalkerů u nás v kinech sice porazila parta kamarádek slavících příchod Nového roku, ve světě se ale stále o ničem jiném nemluví. Poslední epizoda Star Wars dál táhne a zaměstnává média po celém světě. Celá sága je u konce a diváci našli tolik kýžené odpovědi na své otázky.

  10. Příběh ošklivého svetru nekončí. Ryan Reynolds ho použil i letos
    Téma11. 1. 2020
    Příběh ošklivého svetru nekončí. Ryan Reynolds ho použil i letos

    Minulý rok pobavil celý svět vtípek Hugha Jackmana a Jakea Gyllenhaala, když si vystřelili ze svého kamaráda Ryana Reynoldse a donutili ho přijít na vánoční večírek v ošklivém vánočním svetru. Jenže nebyl by to Ryan Renyolds, aby z toho něco nevytěžil.

  11. Sháníte práci? Netflix má tu pravou!
    Téma10. 1. 2020
    Sháníte práci? Netflix má tu pravou!

    Máte rádi práci v oblasti ostrahy nebo vůbec ochrany osob a majetku? Je to úplně jednoduché. Staňte se zaklínačem! Přesně takovou pozici totiž nyní vypsali na stránkách Netflixu. Pokud si ale myslíte, že výběrové řízení zmáknete levou zadní, nenechte se mýlit, požadavky na kandidáty jsou vysoké.

  12. Batman podle všeho našel svého tučňáka
    Filmy10. 1. 2020
    Batman podle všeho našel svého tučňáka

    Tak a je to venku, po měsících spekulací, kdy se o Colinu Farrellovi hovořilo jako o možném Tučňákovi z chystaného nového Batmana, to máme nyní nejspíše potvrzené. Režisér Matt Reeves informaci prozradil na svém Twitteru, když zveřejnil Colinovu fotografii s dotazem "Jsi to ty, Ozi?" a ikonkou netopýra.

  13. Ledové království II se stalo nejvýdělečnějším animákem všech dob
    Filmy8. 1. 2020
    Ledové království II se stalo nejvýdělečnějším animákem všech dob

    Je tu nový rok 2020 a s ním i nové filmové rekordy. O jeden z prvních se díky své podzimní premiéře postaralo Ledové království s pořadovým číslem dvě. To se právě nyní stalo nejvýdělečnějším animovaným filmem všech dob.

  14. Bude dvojka Doctora Strange prvním hororem studia Marvel?
    Filmy7. 1. 2020
    Bude dvojka Doctora Strange prvním hororem studia Marvel?

    Druhý snímek s doktorem Stevenem Strangem v hlavní roli nese název Doctor Strange in the Multiverse of Madness a do kin by měl zamířit v květnu roku 2021. Co o něm ale dosud víme? Zatím to vypadá, že jeho název bude skutečně výstižný a čeká nás pravé marvelovské šílenství.

  15. Zaklínač: Zavede nás druhá série do Kaer Morhen? A kdo se ujme role Vesemira?
    Seriály7. 1. 2020
    Zaklínač: Zavede nás druhá série do Kaer Morhen? A kdo se ujme role Vesemira?

    Vznik druhé série Zaklínače byl potvrzen ještě před premiérou té první již v listopadu minulého roku. Nyní Zaklínač hýbe internetovým světem a ačkoliv s ním nejsou všichni spokojeni, dá se říci, že se jedná o úspěšný počin, který sklízí poměrně vysoká hodnocení a řadí se mezi lepší seriály uplynulých let.