Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. K herectví se dostali úplnou náhodou
    Téma4. 3. 2020
    K herectví se dostali úplnou náhodou

    Cesta k herectví je někdy pěkně trnitá. Po celém světě existuje řada těch, kteří o své filmové dráze sní, ale nikdy se jim to nepodaří. Jiní mají štěstí a do světa filmu proniknou. Pak jsou tu ale i tací, kteří se k tomu dostali tak nějak náhodou. Někdy se to v životě prostě tak sejde.

  2. Chystá se Creed 3
    Filmy4. 3. 2020
    Chystá se Creed 3

    Creedovi se v případě dvou filmových příběhů poměrně dařilo. Jednak se diváci dočkali té správné bitky uvnitř provazů, ale dostali i úžasné rozšíření světa Rockyho Balboy. Nikoho tedy asi moc nepřekvapí fakt, že si společnost MGM objednala film třetí.

  3. Komiks Vzestup Skywalkera vám značně obohatí filmový příběh
    Filmy4. 3. 2020
    Komiks Vzestup Skywalkera vám značně obohatí filmový příběh

    Poslední epizoda (s pořadovým číslem IX) týkající se ságy rodu Skywalkerů to má za sebou. Jedna kapitola ze světa Star Wars je uzavřena. Jiné se teprve píší a až čas ukáže, co studio Disney s touto populární a úspěšnou značkou vymyslí. První vlaštovka v podobě Mandaloriana měla úspěch, tak uvidíme co bude následovat.

  4. Znáte je, ale možná ani netušíte, že mají slavné rodiče!
    Téma28. 2. 2020
    Znáte je, ale možná ani netušíte, že mají slavné rodiče!

    Talent se dědí. Všichni víme, kdo jsou rodiče Angeliny Jolie, Jamie Lee Curtis nebo Lizy Minnelli. Mezi hollywoodskými celebritami je ale více těch, kteří svůj talent zdědili a jdou ve šlépějích svých rodičů a my to o nich mnohdy ani nevíme.

  5. Herecké celebrity, které proslavilo až jejich "stáří"
    Téma26. 2. 2020
    Herecké celebrity, které proslavilo až jejich "stáří"

    Před nedávnem jsme vám přinesli článek, ve kterém jsme vám představili herecké hvězdy současnosti v jejich prvních filmových rolích. Řada z nich začínala v útlém věku a od té doby poměrně vyrostla, takže rozpoznat je je vskutku umění. Nyní tu máme ale opačný případ. Celebrity, o kterých budeme mluvit dnes, si získaly slávu až ve zralém věku a v jejich mladičké podobě je téměř nikdo nezná.

  6. Trailer: Z Milionáře z chatrče se stal legendární středověký rytíř
    Filmy25. 2. 2020
    Trailer: Z Milionáře z chatrče se stal legendární středověký rytíř

    Báseň z konce 14. století Sir Gawain a Zelený rytíř vychází z legendy o králi Artušovi. A právě ji si vybral režisér David Lowery jako inspiraci pro svůj nový film s názvem The Green Knight, ke kterému nyní vyšel první trailer.

  7. Disney to s Aladinem rozjíždí, vedle spin-offu vznikne i dvojka
    Filmy24. 2. 2020
    Disney to s Aladinem rozjíždí, vedle spin-offu vznikne i dvojka

    Již víme, že svého vlastní příběhu by se pro Disney+ měl dočkat princ Anders, kterého v hraném Aladinovi ztvárnil Billy Magnussen. Nyní to ale vypadá, že svého pokračování se dočkají i samotný Aladin a princezna Jasmína.

  8. Závislost na mobilech už zasáhla i animovaný svět filmu
    Filmy24. 2. 2020
    Závislost na mobilech už zasáhla i animovaný svět filmu

    Není snad diskutovanější téma současnosti než jsou moderní technologie, sociální sítě a děti. Stačí se podívat po metru, tramvaji nebo škole. Svítící modrý displej uprostřed obličeje je známkou té největší módy současnosti. I když to není ani zdaleka jen problém dětí, řada dospělých je na tom stejně.

  9. Disneyho princezny babičkami? Takhle nějak by to mohlo vypadat...
    Téma24. 2. 2020
    Disneyho princezny babičkami? Takhle nějak by to mohlo vypadat...

    Umělec Isaiah K. Stephens se vrací a s ním další dávka povedených jedinečných kreseb, na kterých se princezny z pohádek studia Disney dočkaly zase nové podoby.

  10. Angelina Jolie: "Má dcera se jako jediná Zloby nebála."
    Filmy22. 2. 2020
    Angelina Jolie: "Má dcera se jako jediná Zloby nebála."

    Když se Angelina Jolie ucházela o roli Maleficent (Zloby) ve stejnojmenném snímku studia Walt Disney (připomenout si jej znovu můžete dneska večer v televizi), konzultovala to samozřejmě se svými dětmi. A jejich odpověď byla NE. Osobu zlé víly z pohádkové klasiky Šípková Růženka nesoucí jméno Maleficent prostě nemá nikdo rád a děti Angeliny na tom nejsou jinak. Přesto do projektu herečka šla a její děti nakonec s ní.

  11. Harley Quinn, Batman a padouch z Černého pantera spolu v novém filmu
    Filmy22. 2. 2020
    Harley Quinn, Batman a padouch z Černého pantera spolu v novém filmu

    Režisér David O. Russell připravuje zatím nepojmenovaný nový snímek, který bude nejen režírovat, ale napíše k němu i scénář. Vše je zatím v podobě příprav, ale již nyní se muži za kamerou podařilo získat hvězdné herecké obsazení.

  12. Zaklínač: Druhá série přináší první jména
    Seriály22. 2. 2020
    Zaklínač: Druhá série přináší první jména

    Před měsícem jsme vám přinesli zprávu, že by se v druhé sérii Zaklínače mohl v jedné z rolí objevit sám Tormund Obrozhrouba neboli Kristofer Hivju. Nyní to již Netflix nevydržel a oficiálně informaci potvrdil s tím, že k tomuto hvězdnému jménu nejčastěji spojovanému se seriálem Hra o trůny přidal šest dalších jmen.

  13. Wonder Woman 2: Nové fotky jsou tu
    Filmy20. 2. 2020
    Wonder Woman 2: Nové fotky jsou tu

    Premiéra druhého filmu s Wonder Woman se pomalu blíží. Už jsme se dočkali traileru a nyní je k dispozici i zcela nová série obrázků z filmu i natáčení.

  14. Wonder Woman 1984: Kde se vzala nová zlatá zbroj hlavní hrdinky?
    Téma19. 2. 2020
    Wonder Woman 1984: Kde se vzala nová zlatá zbroj hlavní hrdinky?

    Wonder Woman se vrací na plátna kin s nový dobrodružstvím, které nám překope naše dosavadní představy. Tak za prvé, od První světové války se přeneseme do roku 1984, mrtvý Steve Trevor obživne a dostane nejspíše od samotné Diany slušivou ledvinku. A i Diana nakonec změní svůj outfit.

  15. Pořádný důvod k oslavě aneb Když potkáte po mnoha letech hereckého kolegu
    Téma19. 2. 2020
    Pořádný důvod k oslavě aneb Když potkáte po mnoha letech hereckého kolegu

    Narozeniny jsou důvodem k oslavě. A když se ty narozeniny týkají filmu nebo televizního seriálu a jsou pěkně kulaté, je to ten nejlepší způsob, jak dát dohromady původní herecké obsazení, které si může zavzpomínat na staré časy a zasmát se společným zážitkům.