Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Percy Jackson dostane novou šanci, tentokrát v televizi
    Seriály21. 5. 2020
    Percy Jackson dostane novou šanci, tentokrát v televizi

    Oblíbená fantasy série z pera Ricka Riordana o Percym Jacksonovi se již dočkala dvou filmových zpracování. A ačkoliv se nejednalo o úplnou katastrofu, fanoušci těchto knih stále doufají v něco lepšího.

  2. Jessica Alba se vrací do baru. Tančit tam ale nebude
    Filmy19. 5. 2020
    Jessica Alba se vrací do baru. Tančit tam ale nebude

    Málokterá role je asi spjatá s touto herečkou jako postava sexy barové tanečnice ze Sin City. Ve svém novém filmu se sice do baru vrátí, tanci se v něm ale s největší pravděpodobností věnovat nebude.

  3. Dwayne Johnson a Emily Blunt si společnou práci oblíbili natolik, že uvažují o další
    Filmy17. 5. 2020
    Dwayne Johnson a Emily Blunt si společnou práci oblíbili natolik, že uvažují o další

    Dwayne Johnson a Emily Blunt se ujali hlavních rolí ve snímku studia Disney Expedice: Džungle a vypadá to, že tím jejich spolupráce ani náhodou nekončí.

  4. Netflix rozšiřuje fantasy vesmír o dalšího slavného člena!
    Seriály16. 5. 2020
    Netflix rozšiřuje fantasy vesmír o dalšího slavného člena!

    Po Zaklínači se dočkáme další velké legendy opředené magií a třímající bájný meč. Společnost Netflix má připravené nové fantasy dobrodružství.

  5. Pepek námořník se opět hlásí o slovo!
    Filmy16. 5. 2020
    Pepek námořník se opět hlásí o slovo!

    Genndy Tartakovsky to se svým vysněným snímkem nevzdává a stále doufá, že 3D animovanou verzi této slavné postavičky konečně natočí. Poprvé jsme o nových plánech s Pepkem námořníkem slyšeli v roce 2012. V roce 2014 to vypadalo nadějně a diváci se dočkali i testovacího videa, jak by mohl snímek vypadat.

  6. Rose z Titaniku opět po krk ve vodě!
    Filmy15. 5. 2020
    Rose z Titaniku opět po krk ve vodě!

    Vypadá to, že pro Kate Winslet platí, že pokud bude natáčet film s Jamesem Cameronem, skončí dříve či později ve vodě. Tentokrát ji však neobjímají ledové vlny Atlantiku, ale neznámé hlubiny planety Pandora.

  7. Duna Denise Villeneuvea: Máme další fotky
    Filmy13. 5. 2020
    Duna Denise Villeneuvea: Máme další fotky

    Denis Villeneuve si s Dunou Franka Herberta ukousl pořádné sousto. Všichni jsou zvědaví, jak se s tím popasuje a zda se milovníci této kultovní sci-fi dočkají vytouženého filmového zpracování.

  8. Superhrdinové jinak aneb Takhle jste je ještě určitě neviděli
    Téma10. 5. 2020
    Superhrdinové jinak aneb Takhle jste je ještě určitě neviděli

    Když se řekne superhrdina, všem se vybaví úžasný týpek s prďáckýma schopnostma, který dokáže nakopat zadek jakémukoliv padouchovi. Sice při tom občas dostane nějakou tu ránu a třeba dojde i na jizvu, výsledek je ale vždy stejný - dobro vítězí!

  9. Premiéra Mandaloriana se prý posouvat nebude!
    Seriály10. 5. 2020
    Premiéra Mandaloriana se prý posouvat nebude!

    Vypadá to, že fanoušci prvního hraného seriálu ze světa Star Wars se mohou začít radovat. Tvůrci pořadu se totiž nechali slyšet, že navzdory koronavirové pandemii se jejich práce nezdrží a datum premiéry druhé série Mandaloriana se nebude muset měnit.

  10. Platí za legendy, přesto s největší pravděpodobností nikdy neexistovali
    Téma10. 5. 2020
    Platí za legendy, přesto s největší pravděpodobností nikdy neexistovali

    Naše historie je plná mýtů, záhad a legend, u kterých již pravděpodobně nikdy nezjistíme, co je na nich pravdy. Neexistují důkazy, svědci a ani věrohodné archivní informace. V takovém případě pak přijde na řadu naše fantazie a představivost, která se může rozbujet do úžasných příběhů, jež nás i filmaře okouzlují již po několik generací. Zde jsou ti, jejich příběhy tak dobře známe, milujeme, vyprávíme a přesto nejspíše ani nikdy neexistovali. A protože si dnes v televizi můžete připomenout film o králi Artušovi, jehož se to týká, podíváme se podobným postavám pěkně na zoubek.

  11. Škola vaření v režii Pixaru
    Téma10. 5. 2020
    Škola vaření v režii Pixaru

    Pokud milujete animované filmy, dobré jídlo nebo máte doma malé děti, které nevíte jak zabavit a zvládáte angličtinu, můžete navštívit kulinářský institut v podání studia Pixar.

  12. Takto by pohádky vypadaly v reálném podání
    Téma10. 5. 2020
    Takto by pohádky vypadaly v reálném podání

    Nebo alespoň v podání výtvarnice známé jako Sabincomics. Studentka umělecké univerzity a autorka vlastního komiksu o světě kolem nás má dost svébytný smysl pro humor. Ten jednoznačně vychází z vlastních zkušeností a reality všedních dní.

  13. Netflix už teď plánuje Vyproštění 2
    Filmy9. 5. 2020
    Netflix už teď plánuje Vyproštění 2

    Poté, co jsme se dozvěděli, že akční thriller Vyproštění zbořil dosavadní rekordy Netflixu ve sledovanosti, asi nikoho příliš nepřekvapí, že na jeho úspěch hodlá Netflix co nejdříve navázat a chystá pokračování.

  14. Superhrdina nebo padouch aneb Kdo nadělal víc škody?
    Téma9. 5. 2020
    Superhrdina nebo padouch aneb Kdo nadělal víc škody?

    Všichni fandíme hrdinům a padouchy nesnášíme. Když hrdina vyhraje, milujeme ho, obdivujeme a děkujeme mu za záchranu. Jak je to ale se škodami?

  15. Dwayne Johnson je zábavný každým coulem
    Téma8. 5. 2020
    Dwayne Johnson je zábavný každým coulem

    Před několika dny oslavil tento šarmantní svalovec 48. narozeniny. Dwayne "The Rock" Johnson je jednou z nejoblíbenějších osobností Ameriky. Milují ho snad všichni napříč generacemi a ačkoliv hereckého talentu moc nepobral, komediant je to rozhodně perfektní.