Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Tarantino se soudí o ukradený scénář
    Filmy29. 1. 2014
    Tarantino se soudí o ukradený scénář

    Minulý týden pronikl na veřejnost scénář Quentina Tarantina k jeho novému plánovaného westernu s názvem The Hateful Eight. Fanoušci se díky tomu snímku v kinech nedočkají a autor místo toho zvažuje vydat ho pouze jako knihu.

  2. Ledové království - diváci ho milují, do kina se na něj stále chodí a tak pro Vás máme několik lahůdek
    Téma25. 1. 2014
    Ledové království - diváci ho milují, do kina se na něj stále chodí a tak pro Vás máme několik lahůdek

    Ledové království je podívaná, která se Disney skutečně povedla. Je krásně animovaná, veselá, obsahuje roztomilá zvířátka a hlavně má překrásné (chvílemi až vtíravé) písničky, které si od prvních not musíte prozpěvovat. Navíc by filmařům mohlo jejich úsilí i pěkně zacinkat. Zlatý globus za nejlepší animovaný film už doma na poličce mají, ale ve hře jsou ceny BAFTA a hlavně i Oscaři...

  3. Populární seriál Sherlock se možná dočká filmové verze
    Seriály22. 1. 2014
    Populární seriál Sherlock se možná dočká filmové verze

    Když seriál BBC Sherlock zamířil na televizní obrazovky, rázem se z něj stal fenomén, který sledovaly miliony fanoušků po celém světě. První dvě série si udržely svou kvalitu a fanoušci s nadšením a velkým očekáváním hleděli vstříc té třetí. Ta měla premiéru na začátku letošního roku a diváky rozdělila na dva tábory. První tábor si neštěstím rve vlasy, že se BBC podařilo výjimečný seriál zabít, zatímco ta druhá (tam patřím i já, přiznám bez mučení), je stále stejně nadšená.

  4. Avengers 2 budou suprovější, lepší, úžasnější a budou mít dva záporáky!
    Filmy21. 1. 2014
    Avengers 2 budou suprovější, lepší, úžasnější a budou mít dva záporáky!

    Tedy alespoň to tvrdí jeden z jejich hlavních hrdinů Bruce Banner alias Hulk - Mark Ruffalo. Herec v rozhovoru pro MTV uvedl na adresu Avengers: Age of Ultron toto: "Je lepší, suprovější a úžasnější. Bude temnější, ale nebude chybět ani chytrý a šibalský humor Josse Whedona. Na Bruce navíc čeká několik skvělých věcí," nadhodil herec udičku a všichni už se jistě nemůžeme dočkat.

  5. Marvel: Nedočkáme se jen jednoho mravenčího muže, ale hned dvou!
    Filmy17. 1. 2014
    Marvel: Nedočkáme se jen jednoho mravenčího muže, ale hned dvou!

    Na Ant-Mana čekají fanoušci poměrně dlouho a od prvního okamžiku je režisér Edgar Wright informuje o tom, jak to s jeho projektem pokračuje. Jakmile se stal Ant-Man součástí tzv. 3. fáze studia Marvel a bylo stanoveno datum premiéry, všem se ulevilo. V tu chvíli se filmaři mohli pustit do příprav s velkou vervou a začali vybírat herce pro hlavní postavy.

  6. Warcraft má herecké obsazení! A prý i důležité poselství...
    Filmy15. 1. 2014
    Warcraft má herecké obsazení! A prý i důležité poselství...

    Po nějaké době jsou tu opět novinky z tábora Warcraftu. O projektu jsme již dříve přinesli rozsáhlý a informacemi nabitý článek. Nyní je tu dodatek ohledně hereckého obsazení. A kupodivu v něm chybí dříve zmiňovaný Colin Farrell...

  7. Bod zlomu v novém hávu. Hlavním surfujícím padouchem bude Gerard Butler!
    Filmy11. 1. 2014
    Bod zlomu v novém hávu. Hlavním surfujícím padouchem bude Gerard Butler!

    V roce 1991 natočila režisérka Katrhyn Bigelow akční thriller Bod zlomu s Patrickem Swayzem a Keanu Reevsem v hlavních rolích. Snímek nadupaný adrenalinovými sporty se divákům líbil, mnohými je uznávanou klasikou a tak se není čemu divu, že filmaři již nějakou dobu připravují jeho předělávku.

  8. Chcete vědět, jak paří příšerky Mike a Sulley? Zjistíte to v kraťasu Party Central!
    Filmy9. 1. 2014
    Chcete vědět, jak paří příšerky Mike a Sulley? Zjistíte to v kraťasu Party Central!

    Premiéra snímku Muppets Most Wanted byla v USA stanovena na 21. března (české datum premiéry zatím film nemá) a již teď je jasné, že před hlavním filmem na diváky čeká nový krátký snímek z dílny studia Pixaru. Jmenuje se Party Central a jeho hrdiny jsou hrdinové snímku Univerzita pro příšerky.

  9. Nejnovější drby z tábora Hvězdných válek: Dočká se Boba Fett samostatného filmu?
    Filmy5. 1. 2014
    Nejnovější drby z tábora Hvězdných válek: Dočká se Boba Fett samostatného filmu?

    Od té doby, co George Lucas prodal svou společnost Walt Disney Pictures a studio okamžitě oznámilo, že hodlá natočit další trilogii Hvězdných válek, rozhostilo se na internetu i v novinách hotové informační peklo o tom, co nás čeká, kdo v tom bude hrát, kdo to bude režírovat, skládat hudbu atd.. Do dnešního dne však studio potvrdilo jen velmi málo z těchto zpráv.

  10. Matt Damon a Ben Affleck budou produkovat scénář hvězdy amerického Kanclu
    Filmy21. 12. 2013
    Matt Damon a Ben Affleck budou produkovat scénář hvězdy amerického Kanclu

    John Krasinski je nejznámější díky své roli Jima Halberta v seriálu Kancl, ale neztratí se i jako scénárista. Nejdříve s pustil do adaptace románu Davida Fostera Wallace Něco na těch mužích je (Brief Interviews with Hideous Men), kterou i režíroval, pak s Mattem Damonem sepsal scénář k dramatu Země naděje a nyní spolu s Orenem Uzielem napsali speciální zatím nepojmenovaný scénář.

  11. Divergence míří do kin a známe i data premiér dalších 2 dílů. Trilogie ovšem ztratila režiséra.
    Filmy20. 12. 2013
    Divergence míří do kin a známe i data premiér dalších 2 dílů. Trilogie ovšem ztratila režiséra.

    Studio Summit Entertainment oficiálně oznámilo data premiéry dalších dvou dílů ze série Divergence. Rezistence zamíří do kin v březnu 2015 a Aliance o rok později. Přesto je tu ale jeden problém. Projekt po dotočení jedničky opustí režisér Neil Burger a studio tak stojí před úkolem, najít nového režiséra.

  12. Blended: Po zpívání na svatbách a 50 různých schůzkách se Adam Sandler a Drew Barrymore vydávají do Afriky!
    Filmy19. 12. 2013
    Blended: Po zpívání na svatbách a 50 různých schůzkách se Adam Sandler a Drew Barrymore vydávají do Afriky!

    Adam Sandler a Drew Barrymore se již dvakrát v romantické komedii sešli. Poprvé si Adam Drew namlouval coby zpěvák na svatbách ve snímku Píseň pro nevěstu a podruhé ho na Havaji čekalo perných 50x a stále poprvé. Nyní se po deseti letech setkávají u romantické komedie Blended, která je zavede až do samotné Afriky!

  13. 300: Vzestup říše - Hlavní hrdinové se představují na charakterových plakátech
    Filmy19. 12. 2013
    300: Vzestup říše - Hlavní hrdinové se představují na charakterových plakátech

    Na pokračování snímku 300: Bitva u Thermopyl čekají fanoušci vlastně už od jeho premiéry. No a nyní se konečně blíží! Premiéra dvojky s názvem 300: Vzestup říše je zatím stanovena na 6. března příštího roku. Pojďme si společně představit hrdiny filmu na nových charakterových plakátech.

  14. The Weinstein Company plánuje druhé díly Zamilovaného Shakespearea a Hráčů!
    Filmy19. 12. 2013
    The Weinstein Company plánuje druhé díly Zamilovaného Shakespearea a Hráčů!

    Společnost Weinstein Company oznámila, že společně s Qatar Holding a Colony Capital (společností, která vlastní práva k filmům Miramaxu) hodlá natočit prokračování úspěšných snímků Zamilovaný Shakespeare a Hráči.

  15. Joseph Gordon-Levitt přebírá adaptaci Sandmana - herecky i režijně!
    Filmy18. 12. 2013
    Joseph Gordon-Levitt přebírá adaptaci Sandmana - herecky i režijně!

    Joseph Gordon-Levitt nám již tento rok díky svému režijnímu debutu Don Jon ukázal, že se umí pohybovat nejen před kamerou, ale i za ní. Nyní před ním stojí dost možná životní výzva. A to jak herecká, tak i režisérská.