Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Dokument o hercích schovaných za maskami z filmů Star Wars potřebuje peníze od fanoušků
    Filmy13. 5. 2014
    Dokument o hercích schovaných za maskami z filmů Star Wars potřebuje peníze od fanoušků

    Pokud patříte mezi hardcore fanoušky Star Wars, nemůže vás tato zpráva nechat v klidu! Jon Spira právě natáčí zajímavý dokument, který se věnuje bezejmenným hercům a hercům bez tváře, bez kterých by Star Wars jen těžko vznikly.

  2. Fanoušci Star Wars, přichází aplikace vašich snů! Prožijte všechny epizody zcela novým způsobem!
    Filmy9. 5. 2014
    Fanoušci Star Wars, přichází aplikace vašich snů! Prožijte všechny epizody zcela novým způsobem!

    Po několika měsících neuvěřitelného napínání jsme se minulý týden konečně dozvěděli herecké obsazení očekávané Epizody VII nových Star Wars. A máme se na co těšit. V Lucasfilm daným prohlášením neskončili a pro stoupence Síly si připravili ještě jednu novinku - interaktivní aplikaci Star Wars Journeys.

  3. Colin Firth bude produkovat thriller s drony, v němž se bude hrát o život devítileté holčičky
    Filmy7. 5. 2014
    Colin Firth bude produkovat thriller s drony, v němž se bude hrát o život devítileté holčičky

    Colin Firth se ujme produkce nového thrilleru s názvem Eye In the Sky, jehož děj se bude točit kolem používání bezpilotních letounů v armádě. Zajímavé je, že původně snímek vznikal pod křídly BBC Films, ale nakonec ho převzal Firth se svou produkční společností.

  4. OBRAZEM: Novým fotkám ze Želv ninja dominuje Leonardo, Megan Fox a zbraně!
    Filmy7. 5. 2014
    OBRAZEM: Novým fotkám ze Želv ninja dominuje Leonardo, Megan Fox a zbraně!

    Kultovní seriál Želvy ninja znají snad všichni diváci starší 30 let. Dokonce se mě někdo i tuhle ptal: "Hele, jak se jmenoval ten největší padouch?" Odpověď zní Trhač, i když někdo by mohl poznamenat, že větším zlosynem byl jeho pán Krang. Všichni jsme je milovali a všichni jsme na to čučeli stejně jako na Gumídky, My z Kačerova a Rychlou rotu. Někdo dával i Šmouly. Zábavné je, že ačkoli My z Kačerova, Gumídky a spol. vidí i naše děti ve stále stejné podobě, vyjma nové znělky ke Kačerům (ta původní byla lepší), tak právě Želvy ninja patří mezi ty, kdo se objevuje ve stále nových verzích a zpracování.

  5. Matt Damon ještě agenta Bourna přes palubu nehodil
    Filmy7. 5. 2014
    Matt Damon ještě agenta Bourna přes palubu nehodil

    Od doby, kdy se Matt Damon objevil na plátně jako agent Jason Bourne, uplynulo již 7 let. Série sice pokračuje i bez něj díky postavě agenta Aarona Crosse v podání Jeremyho Rennera, ale fanoušci stále chtějí Jasona zpět a dokonce doufají, že by se Jason a Aaron třeba mohli v jednom snímku i potkat.

  6. Členové Pobřežní hlídky se vrátí do akce - jako agenti CIA!
    Filmy6. 5. 2014
    Členové Pobřežní hlídky se vrátí do akce - jako agenti CIA!

    Slavný seriál se dočká netradičního filmového pokračování s názvem The B-Team. S nápadem na něj přišli herečtí veteráni seriálu Alexandra Paul a Jaason Simmons. Co můžeme od oživení legendárních červených plavek čekat?

  7. Po Legu ožije i další legendární hračka - Barbie!
    Filmy26. 4. 2014
    Po Legu ožije i další legendární hračka - Barbie!

    Asi před měsícem se mi do ruky dostal článek, že generace našich dětí je doslova a do písmene zavalena hračkami. A musím uznat, že je to pravda. Stačí se kouknout do všech dětských pokojíčků a odpověď je zřejmá. Dnes je důležité, aby děti měly dostatek podnětů, protože bez nich by nám z nich asi vyrostli neandrtálci neschopní fungovat ve společnosti. Svou roli ve vývoji samozřejmě hrají i rozmazlující prarodiče, kteří zákaz nákupu hraček ignorují. Ať už je to jakkoli, dalo by se říci, že v 99% procentech těchto pokojíků najdete zvláště 2 hračky - Lego a panenku Barbie.

  8. Sesterstvo putovních kalhot čeká třetí výměna oblečení
    Filmy25. 4. 2014
    Sesterstvo putovních kalhot čeká třetí výměna oblečení

    Skupina přítelkyň si kouzelné kalhoty nasadila již dvakrát. Poprvé v roce 2005 a podruhé v roce 2008. Tím to ovšem nekončí. Sesterstvo putovních kalhot čeká ještě jedno filmové dobrodružství s názvem Sisterhood Everlasting.

  9. Kultovní seriály online: HBO uzavřelo exkluzivní smlouvu s Amazon Prime
    Seriály25. 4. 2014
    Kultovní seriály online: HBO uzavřelo exkluzivní smlouvu s Amazon Prime

    HBO uzvařelo smlouvu s Amazon Prime, díky které se budou na Instant Video na Amazonu vysílat dnes již klasicé seriály HBO Rodina Sopránů, Deadwood, Odpočívej v pokoji a The Wire - Špína Baltimoru.

  10. Robert Downey Jr. oslavil narozeniny premiérou a s partou dětí
    Téma10. 4. 2014
    Robert Downey Jr. oslavil narozeniny premiérou a s partou dětí

    Dokážete si představit lepší situaci, než koukat se na novou marvelovku s jedním ze superhrdinů? Já tedy ne. A přesně to se splnilo skupině 20 dětí.

  11. Adaptace her Assassin's Creed a Splinter Cell mají nové scenáristy
    Filmy9. 4. 2014
    Adaptace her Assassin's Creed a Splinter Cell mají nové scenáristy

    Společnost Ubisoft Entertainment může být spokojená, neboť právě pracuje na filmových verzích dvou úspěšných her. Tou první je akční Splinter Cell, v níž špion jménem Sam Fisher plní jednotlivé mise s poměrně bohatou dávkou zbraní a technických vychytávek. Roli Sama hraje Tom Hardy, režíruje Doug Liman.

  12. Filmová verze Battlestar Galactica slibuje úplně nový příběh
    Filmy9. 4. 2014
    Filmová verze Battlestar Galactica slibuje úplně nový příběh

    Historie seriálu Battlestar Galactica se píše již od roku 1978, kdy vznikla první série a seznámila nás s hlavními hrdiny i jejich válkou s Cylony, jejímž následkem je lidská rasa na pokraji vyhynutí. Pokračování vyšlo v roce 1980 a nemělo úspěch. Díky tomu se seriál dočkal oživení až v roce 2004, kdy na televizní obrazovky zaútočila zmodernizovaná verze původní série. Slavila úspěch, v televizi vydržela čtyři sezóny a drží si fantastické hodnocení.

  13. Scenáristé odpovídají na otázku, proč není v Captain America 2 postava Hawkeye
    Filmy8. 4. 2014
    Scenáristé odpovídají na otázku, proč není v Captain America 2 postava Hawkeye

    Tajná organizace S.H.I.E.L.D. hraje ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera velmi důležitou roli. Není proto divu, že se většího prostoru dočkali i jednotliví agenti v čele s Nickem Furym a Black Widow. Ovšem jeden agent mohl divákům chybět - Hawkeye alias Clint Burton. Proč ve filmu není?

  14. Teorie velkého třesku si pro fanoušky připravila speciál věnovaný Star Wars
    Seriály4. 4. 2014
    Teorie velkého třesku si pro fanoušky připravila speciál věnovaný Star Wars

    Televizní stanice CBS pojila síly se společností Lucasfilm a společně natočili speciální epizodu věnovanou Dni Star Wars, jenž každý rok připadá na 4. května. Epizoda a názvem The Proton Transmogrification se bude odehrávat ve zmíněný den, ale premiéru bude mít o 3 dny dříve - tedy 1. května 2014.

  15. Scarlett Johansson a Morgan Freeman se představují v Bessonově novém akčním thrilleru 'Lucy'
    Filmy3. 4. 2014
    Scarlett Johansson a Morgan Freeman se představují v Bessonově novém akčním thrilleru 'Lucy'

    Režisér Luc Besson získal pro svůj nejnovější akční thriller s názvem 'Lucy' Scarlett Johansson a Morgana Freemana. Bude výsledek stát za to? Napovědět nám může první uvolněný trailer, který právě dorazil na internet.