Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Ben Affleck bude žít nočním životem
    Filmy8. 9. 2014
    Ben Affleck bude žít nočním životem

    Ačkoli se zbytek světa stále ještě nevyrovnal s tím, že se Ben Affleck ujme role Batmana v Snyderově snímku Batman v. Superman, Bena to nijak netrápí a nadále si připravuje budoucí projekty.

  2. Jesse Eisenberg a Shia LaBeouf se stanou obchodníky se zbraněmi
    Filmy7. 9. 2014
    Jesse Eisenberg a Shia LaBeouf se stanou obchodníky se zbraněmi

    Todd Phillips (trilogie Pařba ve Vegas) připravuje natáčení komediálního thrilleru s názvem Arms & The Dudes a opět spojí síly s hercem Bradleym Cooperem. Ten se ovšem tentokrát neujme některé z rolí, ale produkce snímku.

  3. První fotky z výpravného seriálu Marco Polo
    Seriály6. 9. 2014
    První fotky z výpravného seriálu Marco Polo

    Pravdu o Marcu Polovi a jeho cestách se již nikdy nedozvíme. I tak zůstává tento Benátčan jedním z nejznámějších cestovatelů a historických postav, jejichž životní příběh láká lidstvo již po generace. I díky tomu se životopis Marco Pola dočkal nespočtu různých zpracování - knižních, filmových i televizních.

  4. BBC připravuje další historickou podívanou s názvem Wolf Hall
    Seriály4. 9. 2014
    BBC připravuje další historickou podívanou s názvem Wolf Hall

    Jedná se o nový výpravný historický seriál vznikající na základě cenami ověnčených knih Hilary Mantel Wolf Hall a Předveďte mrtvé (Bring Up The Bodies).

  5. Režisér Lee Daniels konečně našel svého Richarda Pryora
    Filmy1. 9. 2014
    Režisér Lee Daniels konečně našel svého Richarda Pryora

    Hlavní role v životopisném snímku o svérázném americkém komikovi Richardu Pryorovi se po mnoha dohadech a měsících konkurzů ujme Mike Epps (Černý Doug z Pařby ve Vegas). Informaci ovšem neoznámilo studio The Weinstein Company, ale sám režisér Lee Daniels a producentka snímku Oprah Winfrey přes sociální sítě.

  6. Když netvor zavolá, přijde Liam Neeson i Sigourney Weaver
    Filmy23. 8. 2014
    Když netvor zavolá, přijde Liam Neeson i Sigourney Weaver

    V roce 2011 vydal spisovatel Patrick Ness dětský fantasy román Volání netvora, který vznikl na základně námětu od Siobhan Dowd. Kniha velmi záhy získala řadu literárních medailí a ocenění, včetně té za nejlepší dětskou knihu roku. A právě tato kniha se nyní dočká filmové adaptace v režii Juana Antonia Bayony.

  7. FOTO: Představuje se Maggie, zombie snímek s Arnoldem Schwarzeneggerem!
    Filmy18. 8. 2014
    FOTO: Představuje se Maggie, zombie snímek s Arnoldem Schwarzeneggerem!

    Kombinace Arnold Schwarzenegger a zombie zní pro někoho lákavě. V jiném to ale může vyvolat značené pochybnosti ohledně toho, co by měl očekávat a zda Arnie skutečně nezešílel.

  8. V roce 2016 nás čekají Želvy Ninja 2
    Filmy16. 8. 2014
    V roce 2016 nás čekají Želvy Ninja 2

    Tvůrci snímku Želvy Ninja si mnou ruce spokojeností, jejich nová verze komiksu a oblíbeného seriálu vydělala za premiérový víkend v USA a dalších zemích úžasných 97 milionů dolarů. A to želváky v řadě zemí včetně té naší premiéra teprve čeká!

  9. Tom Hiddleston se možná stane novým Benem Hurem
    Filmy15. 8. 2014
    Tom Hiddleston se možná stane novým Benem Hurem

    V roce 1959 natočil William Wyler historický velkofilm Ben Hur. Snímek získal 11 Oscarů, v hlavní roli tehdy zářil Charlton Heston. A právě tento film se nyní dočká nového zpracování.

  10. První fotky z životopisného dramatu Tima Burtona Big Eyes
    Filmy8. 8. 2014
    První fotky z životopisného dramatu Tima Burtona Big Eyes

    Fanoušci Tima Burtona by měli zbystřit. Slavný režisér v současné době natáčí životopisný snímek Big Eyes, jehož premiéra je v plánu na 5. února 2015.

  11. Studio Disney začalo natáčet pokračování Alenky v říši divů Tima Burtona
    Filmy6. 8. 2014
    Studio Disney začalo natáčet pokračování Alenky v říši divů Tima Burtona

    Tim Burton se sice tentokrát režie neujme, ale bude na projektu pracovat alespoň jako producent spolu s kolegy Joem Rothem a Jennifer a Suzanne Toddovými. Na režisérské křeslo usedl James Bobin a k ruce má naprosto úžasné herecké obsazení, které se z velké části vrátilo z původního snímku.

  12. První trailer a fotky z hvězdně obsazeného muzikálu Into the Woods
    Filmy1. 8. 2014
    První trailer a fotky z hvězdně obsazeného muzikálu Into the Woods

    Od posledních zpráv týkající se natáčení pohádkového muzikálu Into the Woods uběhl téměř rok. Premiéra nás čeká na začátku příštího roku a tak není divu, že k nám konečně dorazily první obrázky z filmu a dokonce i trailer!

  13. Podívejte se na krásný kraťas legendárního animátora Disneyho studií Glena Keana
    Filmy28. 7. 2014
    Podívejte se na krásný kraťas legendárního animátora Disneyho studií Glena Keana

    Glen Keane pracoval pro Walt Disney Studios přes 37 let a jeho rukama prošly postavičky k filmům jako Malá mořská víla, Aladin, Kráska a zvíře, Tarzan nebo Na vlásku. Když v roce 2012 Disney opustil, raději než aby odešel do důchodu, připojil se k projektu Google a Motoroly snažící se o propojení světa umění a technologií.

  14. Snímek Pixels oživí řadu herních legend jako Pac-Man, Donkey Kong a další
    Filmy26. 7. 2014
    Snímek Pixels oživí řadu herních legend jako Pac-Man, Donkey Kong a další

    Příští rok na jaře zamíří do kin snímek Adama Sandlera s názvem Pixels vycházející ze stejnojmenného krátkého snímku Patricka Jeana, v němž hrdinové počítačových her napadli náš svět a přeměnili ho na virtuální. Námět zaujal studio Sony, které se rozhodlo námět zpracovat do podoby celovečerního snímku.

  15. Jak se Avengers vyrovnávají s těhotenstvím Black Widow?
    Filmy26. 7. 2014
    Jak se Avengers vyrovnávají s těhotenstvím Black Widow?

    Natáčení Avengers 2 je v plném proudu a stejně tak i těhotenství jedné z hlavních hrdinek - Scarlett Johansson, která čeká svého prvního potomka. Black Widow však těhotná není a tak se filmaři musí s rostoucím bříškem vyrovnat po svém. Jak to zvládají? Podle režiséra Josse Whedona bez problémů.