Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Brad Pitt odstartuje projekt Alfa
    Filmy23. 11. 2014
    Brad Pitt odstartuje projekt Alfa

    Brad Pitt se nebojí experimentovat a pouštět se do různorodých projektů. Po nečekaném boji se zombíky usedl do nitra válečného tanku. A na příští rok plánuje "tajný" sci-fi snímek Alpha podle námětu Daniela H. Wilsona.

  2. Martin Freeman opustí Středozem i Sherlocka a zamíří na Blízký východ
    Filmy23. 11. 2014
    Martin Freeman opustí Středozem i Sherlocka a zamíří na Blízký východ

    Studio Paramount Pictures připravuje černou komedii Taliban Shuffle podle pamětí novinářky Kim Barkerové Taliban Shuffle: Strange Days In Afghanistan And Pakistan.

  3. Kingova klasika Svědectví bude podána hned ve čtyřech filmech!
    Filmy22. 11. 2014
    Kingova klasika Svědectví bude podána hned ve čtyřech filmech!

    O filmové adaptaci románu Stephena Kinga Svědectví jsme od roku 2011 neslyšeli. Nové zprávy z tábora filmařů dorazily až nyní a budí rozpaky. Režisér Josh Boone uvedl, že Svědectví bude rozděleno hned do čtyř filmů!

  4. První pohled na Bryana Cranstona jako scenáristu Trumba
    Filmy14. 11. 2014
    První pohled na Bryana Cranstona jako scenáristu Trumba

    Fanouškům zlaté éry Hollywoodu jistě udělá radost první obrázek z natáčení biografického snímku Trumbo o slavném scenáristovi Daltonovi Trumbovi.

  5. Po LEGU ožijí i panáčci Playmobilu!
    Filmy11. 11. 2014
    Po LEGU ožijí i panáčci Playmobilu!

    Snímek Lego přinesl nečekaný úspěch a jak už tomu bývá, z vítězství hodlají těžit i ostatní. Své filmové podoby se mohou dočkat i takové fenomény jako Monopoly, Minecraft, Tetris. Zatím posledním kandidátem je značka Playmobil.

  6. Druhý Mechanik zabiják Jasona Stathama má režiséra, zápletku a datum premiéry
    Filmy11. 11. 2014
    Druhý Mechanik zabiják Jasona Stathama má režiséra, zápletku a datum premiéry

    Již v únoru letošního roku se hovořilo o tom, že se svého pokračování dočká akční thriller Mechanik zabiják s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Nyní je vše potvrzené. Na postu režiséra vystřídá Simona Westa německý režisér Dennis Gansel, kterého se Hollywood snaží ulovit do svých sítí delší dobu.

  7. Mark Walhberg bude Bergovým šestimilionovým mužem
    Filmy9. 11. 2014
    Mark Walhberg bude Bergovým šestimilionovým mužem

    Režisér Peter Berg a herec Mark Wahlberg se sejdou u dalšího společného projektu. Po válečném dramatu Na život a na smrt bude tato dvojice natáčet filmovou verzi sci-fi seriálu ze 70. let s názvem The Six Million Dollar Man.

  8. Henry Cavill rozjíždí novou sérii akčních thrillerů
    Filmy5. 11. 2014
    Henry Cavill rozjíždí novou sérii akčních thrillerů

    Henry Cavill má v současnosti úspěch a tak není divu, že se kromě herectví pouští i do další oblasti filmového průmyslu. Založil vlastní produkční společnost a spolu s ní hodlá převést na plátno novou akční sérii vycházející z románů Duncana Falconera.

  9. Jake Gyllenhaal a Antoine Fuqua podruhé spolu?
    Filmy5. 11. 2014
    Jake Gyllenhaal a Antoine Fuqua podruhé spolu?

    Duo Jake Gyllenhaal a režisér Antoine Fuqua právě dokončilo natáčení očekávaného boxerského dramatu Southpaw a již připravují nový filmový projekt. Jmenuje se The Man Who Made It Snow a jedná se o kriminální thriller.

  10. SpongeBob ve filmu: Houba na suchu se představuje v traileru i na novém plakátě
    Filmy4. 11. 2014
    SpongeBob ve filmu: Houba na suchu se představuje v traileru i na novém plakátě

    SpongeBob je nevyléčitelně optimistická, bezstarostná a mluvící mořská houba, která spolu se svými přáteli žije na dně oceánu. Na milovníky tohoto kresleného hrdiny z pera Stephena Hillenburga čeká nové filmové dobrodružství.

  11. První pohled na Pýchu a předsudek a zombie
    Filmy3. 11. 2014
    První pohled na Pýchu a předsudek a zombie

    Klasický román Jane Austen Pýcha a předsudek znají snad všichni a není se čemu divit. Dočkal se řady filmových i seriálových zpracování a jeho sláva ho dostala i na palubu bájného Červeného trpaslíka. Nyní ho však čeká zpracování poněkud netradiční a pro mužskou část naší populace možná i alespoň o nějaké to procento zajímavější. Konečne do románové klasiky zavítaly zombie!

  12. Bude Seth Rogen Stevem Wozniakem a Christian Bale Stevem Jobsem? Vypadá to tak!
    Filmy2. 11. 2014
    Bude Seth Rogen Stevem Wozniakem a Christian Bale Stevem Jobsem? Vypadá to tak!

    Ještě v březnu letošního roku se v souvislosti s životopisným snímkem Stevea Jobse z produkce studia Sony hovořilo o Davidu Fincherovi a o tom, že by do hlavní role jednoho z největších vizionářů naší doby rád obsadil Christiana Balea. Tato zpráva vyvolala vlnu nadšení. Možná i proto, že film jOBS s Ashtonem Kutcherem byl více méně propadák, který si zakladatel Appleu nezasloužil. Od té doby ovšem nastala jedna zásadní změna.

  13. Scarlett Johansson skutečně přebírá hlavní roli v Ghost in the Shell
    Filmy24. 10. 2014
    Scarlett Johansson skutečně přebírá hlavní roli v Ghost in the Shell

    Na filmovém plátně rozhodně nepůsobí Scarlett Johansson jako křehká květinka, ale jako žena, která dokáže v případě potřeby každému nakopat zadnici (viz Lucy a Black Widow v marvelovkách). V tomto trendu hodlá pokračovat i nadále.

  14. Do seriálového hávu se převleče i Marley a já
    Seriály21. 10. 2014
    Do seriálového hávu se převleče i Marley a já

    Po knižních adaptacích, které byly v minulých letech vděčným základem hollywoodských blockbusterů, došlo i na seriály, konkrétně na předělávání filmových hitů do televize. Nyní v sítích uvízl další počin - Marley a já.

  15. Woody a Buzz budou mít problémy s dinosaury
    Seriály19. 10. 2014
    Woody a Buzz budou mít problémy s dinosaury

    Loni na Dušičky (v Americe o Halloweenu) jsme se s hrdiny z Toy Story báli. Premiéru měl nový kraťas s názvem Toy Story Of Terror a na letošní rok si studio Disney-Pixar připravilo něco podobného. Nový krátký film se jmenuje Toy Story That Time Forgot a druhého prosince poběží na stanici ABC.