Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Víme, co nás čeká v LEGO příběhu 2
    Filmy10. 1. 2015
    Víme, co nás čeká v LEGO příběhu 2

    Premiéra druhého dílu LEGO® příběhu nás sice čeká až za dlouhé tři roky, ale tvůrčí dvojice Phil Lord a Chris Miller (režiséři původního filmu) pro nás má několik detailů o ději snímku již teď. Navíc se nemusíme těšit jen na LEGO 2, ve výrobě jsou další snímky z prostředí této úžasné stavebnice.

  2. Stáhněte si oscarové scénáře, dokud je to legální!
    Filmy7. 1. 2015
    Stáhněte si oscarové scénáře, dokud je to legální!

    Ač je to neuvěřitelné, je to tak. Na stránkách Indiewire.com si nyní můžete stáhnout zdarma velkou řadu oscarových scénářů. Studia sdílejí scénáře v naději, že se tak zvýší jejich šance na nominace na filmové ceny.

  3. Dočká se seriál Impérium - Mafie v Atlantic City filmové podoby?
    Seriály5. 1. 2015
    Dočká se seriál Impérium - Mafie v Atlantic City filmové podoby?

    Vysílání kultovního seriálu Impérium - Mafie v Atlantic City na stanici HBO právě skončilo a již se objevily zvěsti, že se tato show vrátí. Ovšem nikoli na televizní obrazovky, ale v podobě celovečerního filmu. Zprávu navíc sdělil médiím jeden z producentů pořadu - sám Mark Wahlberg!

  4. Nové stylové plakáty k Inherent Vice dýchají starým Hollywoodem
    Filmy3. 1. 2015
    Nové stylové plakáty k Inherent Vice dýchají starým Hollywoodem

    V centru dění nového snímku Paula Thomase Andersona s názvem Inherent Vice je soukromé očko Larry "Doc" Sportello v podání Joaquina Phonenixe. Během vyšetřování svého případu se tento detektiv setkává s řadou rozličných a záhadných postav, kterým jsou věnovány nové charakterové plakáty.

  5. Viggo Mortensen představuje svých šest dětí
    Filmy23. 12. 2014
    Viggo Mortensen představuje svých šest dětí

    Pojďme si na prvních oficiálních fotkách z dramatu Captain Fantastic představit nový snímek režiséra Matta Rosse s Viggem Mortensenem v hlavní roli.

  6. Skončí Joss Whedon s Avengers?
    Filmy17. 12. 2014
    Skončí Joss Whedon s Avengers?

    Joss Whedon by se možná mohl odloučit od Avengers. Alespoň to vyplývá z další odhalené korespondence, zveřejněné během hackerského útoku na studio Sony.

  7. Hackeři, kteří napadli Sony, vyhrožují teroristickým útokem ve stylu 11. září!
    Téma17. 12. 2014
    Hackeři, kteří napadli Sony, vyhrožují teroristickým útokem ve stylu 11. září!

    Počítačový útok na studio Sony Pictures se začíná ubírat nebezpečným směrem. Ti, kdo jsou za útok zodpovědní, vydali oficiální zprávu, že hodlají uskutečnit útoky ve stylu 11. září na všechna kina promítající snímek The Interview!

  8. Branaghova Popelka se po traileru představuje i na charakterových plakátech a nových obrázcích
    Filmy14. 12. 2014
    Branaghova Popelka se po traileru představuje i na charakterových plakátech a nových obrázcích

    Nové zpracování Popelky nás sice nakonec do příliš nové doby nezavede (původně se mluvilo i o prvním století př. n. l.), jistě se ale bude na co koukat. Jak napověděl první trailer, čeká na diváky to, na co jsou u Disneyho zvyklí - velká barevná výprava, hudba, krásní hrdinové, zvířátka a samozřejmě kouzla.

  9. Al Pacino by si mohl zahrát někoho z těchto hrdinů marvelovského vesmíru!
    Téma13. 12. 2014
    Al Pacino by si mohl zahrát někoho z těchto hrdinů marvelovského vesmíru!

    Jakmile se světem rozletěla zpráva, že by se novou velkou rybou v marvelovském rybníčku mohl stát Al Pacino, objevily se dohady, tipy a spekulace, koho že by si tento výjimečný muž mohl zahrát. A my se na pár variant společně podíváme.

  10. Toto jsou hlasy z vaší hlavy - seznamte se se Smutkem, Radostí, Hněvem, Znechucením a Strachem
    Filmy13. 12. 2014
    Toto jsou hlasy z vaší hlavy - seznamte se se Smutkem, Radostí, Hněvem, Znechucením a Strachem

    18. června příštího roku zamíří do kin nový snímek Pixaru s názvem V hlavě. Po prvním teaseru jsme se konečně dočkali i plnohodnotného traileru a je proto nejvyšší čas seznámit se s hlavními hrdiny tohoto animovaného dobrodružství.

  11. Co by filmovému fanouškovi nemělo chybět pod stromečkem
    Téma5. 12. 2014
    Co by filmovému fanouškovi nemělo chybět pod stromečkem

    Vánoce jsou za rohem a tak není divu, že jsme se všichni vrhli na shánění nějakých těch dárečků pod stromeček. Pokud jste pro své nejbližší ještě nic nevybrali, možná najdete inspiraci v našem článku, ve kterém přinášíme několik tipů na dárky pro skutečné filmové a seriálové fanoušky. I když nutno uznat, že většina není rozhodně za pakatel a některé jsou vyloženě pro sběratele, najde se zde několik vskutku zábavných kousků, které stojí minimálně za zkouknutí. :-) A kdo ví, třeba se některé položky dočkají i českých verzí a o dárky na příští rok bude postaráno.

  12. Sandman se blíží. Práce na scénáři vrcholí.
    Filmy5. 12. 2014
    Sandman se blíží. Práce na scénáři vrcholí.

    V polovině prosince minulého roku obletěla filmový svět zpráva, že Joseph Gordon-Levitt herecky i režijně přebírá filmovou adaptaci komiksu Sandman pro studio Warner Bros. Od té doby filmaři na projektu pracují a nyní se pochlubili novinkami ze svého tábora.

  13. Jason Statham nemá na první fotce z Wild Card dobrou náladu
    Filmy2. 12. 2014
    Jason Statham nemá na první fotce z Wild Card dobrou náladu

    Gamblerství je bezesporu velký problém. Hazard ale patřil k lidstvu od nepaměti a bude patřit i dál. Není tedy divu, že se pravidelně objevuje i na filmovém plátně. Příští rok nás čekají hned dva snímky, které nás do prostředí heren zavedou. Prvním je remake krimi The Gambler (v nové verzi střídá Jamese Caana Mark Wahlberg) a druhým drsnější akční thriller Wild Card s Jasonem Stathamem.

  14. První oficiální obrázek ze speciálu Sherlocka!
    Seriály28. 11. 2014
    První oficiální obrázek ze speciálu Sherlocka!

    BBC zveřejnilo první promo obrázek ke speciálnímu dílu oblíbeného seriálu Sherlock. Samozřejmě na něm figurují ústřední hrdinové, i když v poněkud netradičních kostýmech.

  15. U2 vydávají jedinečný projekt Films of Innocence
    Filmy25. 11. 2014
    U2 vydávají jedinečný projekt Films of Innocence

    Hudba a film spolu vždy úzce souvisely a své o tom ví i skupina U2. Tito irští muzikanti letos překvapili celý svět v září, kdy všem majitelům účtu na iTunes poskytli nové album Songs of Innocence k zdarma. Nyní mají pro fanoušky další lahůdku - 11 krátkých snímků inspirovaných skladbami z této desky.