Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Jedna z postav z Batman V Superman nás možná zavede přímo k Green Lanternovi
    Filmy14. 2. 2015
    Jedna z postav z Batman V Superman nás možná zavede přímo k Green Lanternovi

    Nový Green Lantern zamíří do kin nejdříve v roce 2020. První vodítka k němu se ale nejspíše objeví již ve snímku Zacka Snydera Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti. Do hereckého obsazení se totiž vrací malá role z Muže z oceli - majorka Carrie Farrisová (Christina Wren) a právě toto jméno je milovníkům DC komiksů a Green Lanterna dobře známé a vyvolává řadu dohadů.

  2. Dobový thriller Child 44 se představuje na prvních fotkách
    Filmy14. 2. 2015
    Dobový thriller Child 44 se představuje na prvních fotkách

    Politicky laděný snímek Child 44 se odehrává v roce 1953 v Sovětském svazu a tak jeho povaze odpovídá i zcela nový propagandistický plakát, který spolu s několika fotkami zveřejnilo studio Summit Entertainment.

  3. Máme fotky z natáčení vánočního speciálu Sherlocka!
    Seriály13. 2. 2015
    Máme fotky z natáčení vánočního speciálu Sherlocka!

    Ačkoli se celé nové série Sherlocka letošní rok nedočkáme, můžeme těšit alespoň na jeden díl - vánoční speciál, který se právě natáčí v ulicích Londýna. Mluvit se o něm začalo na podzim minulého roku, kdy jsme si mohli prohlédnout i první oficiální fotografii. Nyní jich máme k dispozici více a to přímo z placu.

  4. Projekt Robotech opět ožívá
    Filmy7. 2. 2015
    Projekt Robotech opět ožívá

    V roce 2007 se podařilo studiu Warner Bros. získat filmová práva na animovaný seriál Robotech z 80. let v produkci USA a Japonska. Americká verze seriálu měla 85 dílů a vycházela ze tří původních japonských sérií. Od začátku bylo jasné, že se studio pokusí natočit hranou verzi, pak ale bylo velmi dlouho ticho a projekt upadl v zapomnění.

  5. Oliver Stone natočí film o vlastizrádci Snowdenovi. K ruce bude mít hvězdné herecké obsazení!
    Filmy6. 2. 2015
    Oliver Stone natočí film o vlastizrádci Snowdenovi. K ruce bude mít hvězdné herecké obsazení!

    Režisér Oliver Stone by měl v krátké době začít natáčet svůj nový zatím nepojmenovaný snímek o Edwardovi Snowdenovi. Tento muž před více jak rokem zveřejnil tajné informace z americké Národní agentury pro bezpečnost (NSA), kdy poukázal na sledování milionů lidí. Americká vláda Snowdena ihned označila za vlastizrádce a od té doby žije tento muž v zahraničí.

  6. Je to tu! Anna a Elsa se vrací na obrázcích z kraťasu Frozen Fever.
    Filmy3. 2. 2015
    Je to tu! Anna a Elsa se vrací na obrázcích z kraťasu Frozen Fever.

    V královském paláci Arendelle se chystá oslava narozenin princezny Anny. A to je důvod, proč uspořádat velkolepý večírek, obléci si nové šaty a zazpívat si novou chytlavou píseň, kterou budou rodiče dětských diváků časem nesnášet stejně jako hit Najednou.

  7. K animované komedii Konečně doma vychází i kniha uměleckých návrhů
    Filmy1. 2. 2015
    K animované komedii Konečně doma vychází i kniha uměleckých návrhů

    Na konci března zamíří do kin nový animovaný snímek studia DreamWorks s názvem Konečně doma. My máme nyní šanci nahlédnout do uměleckých návrhů snímku. Ty pocházejí z nové knihy od Ramina Zaheda s názvem The Art of Home.

  8. Pokračování hitu Sněhurka a lovec opět mění režiséra
    Filmy1. 2. 2015
    Pokračování hitu Sněhurka a lovec opět mění režiséra

    Pokračování Sněhurky a lovce se neustále odkládá, neboť filmaře provází jedna komplikace za druhou. Nejdříve studio ukončilo spolupráci s režisérem prvního snímku Rupertem Sandersem a poté našlo náhradníka ve Franku Darabontovi.

  9. S Visionem se nesetkáme jen v Avengers, objeví se i v dalších marvelovkách
    Filmy31. 1. 2015
    S Visionem se nesetkáme jen v Avengers, objeví se i v dalších marvelovkách

    Ačkoli je Paul Bettany jedním z nejstarších členů hereckého obsazení snímků z dílny studia Marvel, svého "hereckého" výstupu se dočká až s premiérou Avengers: Age of Ultron, kde se objeví jako android Vision (do téhle chvíle mluvil v Iron Manovi Jarvise - počítač Tonyho Starka). Sám herec navíc nyní potvrdil, že ho jako Visiona čeká poměrně dlouhá a zářivá budoucnost.

  10. Angelina Jolie se vrhne na natáčení Afriky, Brad Pitt si možná střihne hlavní roli
    Filmy31. 1. 2015
    Angelina Jolie se vrhne na natáčení Afriky, Brad Pitt si možná střihne hlavní roli

    V září minulého roku Angelina Jolie potvrdila, že jejím novým řežijním projektem bude snímek Africa podle scénáře zkušeného Erica Rotha o boji Richarda Leakeyho s lovci slonoviny ohrožující existenci slonů afrických.

  11. Takto by vypadali hrdinové Disneyho pohádek v hraném podání
    Téma29. 1. 2015
    Takto by vypadali hrdinové Disneyho pohádek v hraném podání
  12. FOTO: První fotka z placu Podfukářů 2
    Filmy27. 1. 2015
    FOTO: První fotka z placu Podfukářů 2

    Premiéra pokračování snímku Podfukáři nás čeká až příští rok v létě. Natáčení ale již začalo a až na Islu Fisher, která je na mateřské dovolené (i tak filmaři stále tvrdí, že se ve snímku nakonec objeví), je herecké obsazení kompletní. Díky tomu máme k dispozici první fotku z natáčení.

  13. Ian McKellen se představuje jako Sherlock Holmes v důchodu
    Filmy27. 1. 2015
    Ian McKellen se představuje jako Sherlock Holmes v důchodu

    Režisér Bill Condon právě dotočil nový snímek Mr. Holmes. A jak název napovídá, jedná se o další počin, v jehož centru nebude stát nikdo jiný než nejslavější detektiv - Sherlock Holmes. Oproti současným hitům - ať již v podání Roberta Downeyho Jr., Benedicta Cumberbatche nebo Jonnyho Lee Millera - nám ústřední postava zestárne a ze slavného vyšetřovatele bude "pouze" pan Holmes.

  14. Leonardo DiCaprio na prvních fotkách z dramatu The Revenant
    Filmy26. 1. 2015
    Leonardo DiCaprio na prvních fotkách z dramatu The Revenant

    Revenant, neboli nemrtvý či oživlá mrtvola, to je název nového snímku režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu (Birdman) s Leonardem DiCapriem v hlavní roli. Natáčení probíhá uprostřed americké divočiny a celý štáb včetně hlavní hvězdy se bude v přírodě pohybovat až do dubna letošního roku.

  15. X-Men: Apocalypse našel mladší Jean Grey, Storm a Cyclopse
    Filmy26. 1. 2015
    X-Men: Apocalypse našel mladší Jean Grey, Storm a Cyclopse

    Všichni fanoušci komiksových mutantů nedočkavě vyhlížejí další snímek v režii Bryana Singera s názvem X-Men: Apocalypse. Premiéra je v plánu na květen příštího roku a jak již víme, bude se děj točit kolem hrdinů z První třídy...