Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Dev Patel se setká s matkou až po 25 letech
    Filmy21. 4. 2015
    Dev Patel se setká s matkou až po 25 letech

    The Weinstein Company zahájilo natáčení biografického snímku Lion, vycházejícího z životních osudů muže jménem Saroo Brierley v režii Garetha Davise.

  2. VIDEO: Je toto poslední snímek kultovního studia Ghibli?
    Filmy20. 4. 2015
    VIDEO: Je toto poslední snímek kultovního studia Ghibli?

    Slavný animátor Hayao Miyazaki odešel do důchodu a studio Ghibli minulý rok oznámilo restrukturalizaci a pauzu ve výrobě. Nikdo přesně neví, co to znamená, ale je možné, že animační studio světového formátu ukončí svou činnost úplně.

  3. Po dobrodružstvích v Galaxii a s jurskými dinosaury se Chris Pratt pustí do narušování prohibice
    Filmy20. 4. 2015
    Po dobrodružstvích v Galaxii a s jurskými dinosaury se Chris Pratt pustí do narušování prohibice

    Studio Universal Pictures vyhrálo v boji proti Warner Bros. a získalo filmový projekt jménem The Real McCoy. Akční snímek zpracovává příhody skutečného pašeráka Billa McCoye zajišťujícího dodávky rumu během americké prohibice, ačkoli byl sám abstinentem.

  4. Tom Hanks se ujme bratrů Wrightových - průkopníků letectví
    Seriály19. 4. 2015
    Tom Hanks se ujme bratrů Wrightových - průkopníků letectví

    Následující informace by mohla zaujmout všechny milovníky aviatiky a Toma Hankse. Slavný herec a producent v jedné osobě se totiž rozhodl, že pro společnost HBO vytvoří novou minisérii o zakladatelích letectví - bratrech Wilburovi a Orvilleovi Wrightových.

  5. Avengers: Infinity War představí více záporáků, nejen Thanose
    Filmy19. 4. 2015
    Avengers: Infinity War představí více záporáků, nejen Thanose

    Od chvíle, kdy se Thanos objevil v titulkové scéně Avengers, bylo jasné, že s ním má studio Marvel velké plány. Ve Strážcích Galaxie se ujal okrajové role, ale to se samozřejmě změní.

  6. Matthew Vaughn režisérem nového Flashe Gordona?
    Filmy19. 4. 2015
    Matthew Vaughn režisérem nového Flashe Gordona?

    V dubnu minulého roku se začalo hovořit o novém snímku s Flashem Gordonem v hlavní roli. Postava Flashe Gordona se dočkala řady filmových i seriálových verzí, ale žádná mu nevydobila místo mezi skutečnými filmovými hrdiny. Stačí zmínit snímek Flash Gordon z roku 1980.

  7. Začátek roku se ponese ve stylu legend o mazáctví. Premiéra Kung Fu Pandy 3 se přesunula na leden
    Filmy17. 4. 2015
    Začátek roku se ponese ve stylu legend o mazáctví. Premiéra Kung Fu Pandy 3 se přesunula na leden

    Studio DreamWorks Animation se rozhodlo, že posune datum premiéry akční animované komedie Kung Fu Panda 3. K radosti všech fanoušků se tak stává směrem kupředu a oproti původnímu datu 17. března 2016 zamíří oblíbený roztomilý panda s nadváhou do kin již na konci ledna příštího roku.

  8. Garrett Hedlund a Olivia Wilde se vrátí ve snímku Tron 3
    Filmy12. 4. 2015
    Garrett Hedlund a Olivia Wilde se vrátí ve snímku Tron 3

    Snímky Tron a Tron: Legacy se dočkají dalšího pokračování. Studio Walt Disney Pictures natočí třetí díl, který by mohl do kin zamířit s podtitulem Tron: Ascension. I když oficiálně se k tomu zatím nikdo nevyjádřil.

  9. Taková normální holka se dočká nového zpracování
    Filmy11. 4. 2015
    Taková normální holka se dočká nového zpracování

    Studia The Weinstein Company a Miramax se rozhodla, že jejich romantická komedie Taková normální holka z roku 1999 se dočká remaku. Režie nové verze by se měl ujmout Kenny Leon a produkce Tonya Lewis Lee.

  10. Pozor! Avengers budou bez potitulkové scény!
    Filmy10. 4. 2015
    Pozor! Avengers budou bez potitulkové scény!

    Konec titulků a poslední scéna, která navnadí diváky na další sousto z marvelovské kuchyně. Přesně na to si fanoušci Marvelu dávno zvykli a poslušně sedí až do konce neuvěřitelně dlouhých titulků, aby si je mohli vychutnat.

  11. Perfektní doplněk do bytu milovníků Marvelu a Star Wars!
    Téma4. 4. 2015
    Perfektní doplněk do bytu milovníků Marvelu a Star Wars!

    Všichni máme rádi situaci, kdy si vylepšujeme své vlastní bydlení a je jedno jestli jde o celý dům, byt nebo jen jediný pokoj. Doplňky a detaily jsou to, na čem se můžeme skutečně vyřádit, přičemž nabídka trhu je vskutku bohatá a zahrnuje snad všechny možné koníčky, aby si každý z nás našel to své.

  12. Mortal Instruments jdou na televizní obrazovky jako seriál Shadowhunters
    Seriály3. 4. 2015
    Mortal Instruments jdou na televizní obrazovky jako seriál Shadowhunters

    Stanice ABC Family oznámila, že natočí seriál vycházející z knih Cassandry Clareové Mortal Instruments (Nástroje smrti). Pořad ponese název Shadowhunters a natáčení by mělo začít již v květnu letošního roku v kanadském Torontu.

  13. Dokument o Kurtovi Cobainovi se může ucházet o Oscary
    Filmy26. 3. 2015
    Dokument o Kurtovi Cobainovi se může ucházet o Oscary

    Kurt Cobain: Montage Of Heck, tak se jmenuje zcela nový dokumentární snímek o frontmanovi skupiny Nirvana Kurtovi Cobainovi. Jedná se o první autorizovaný dokument, který vznikal se souhlasem rodiny. Filmaři tak měli přístup ke všem rodinným materiálům a archivům, které po legendárním zpěvákovi zůstaly, včetně deníků, video záznamů, fotografií a nahrávek.

  14. Jim Parsons jako Hádankář v Batmanovi?
    Téma25. 3. 2015
    Jim Parsons jako Hádankář v Batmanovi?

    Sheldon Cooper jako Hádankář? No úplně šílená představa to zase není. Mladý fyzik v seriálu Teorie velkého třesku již několikrát dokázal, že blázen není (ostatně má na to papír, neb ho nechala maminka testovat), ale úplně normální také ne. Jistou dávku šílenství v sobě máme všichni. Možná proto herec Jim Parsons, díky němuž Sheldon Cooper ožívá na našich obrazovkách, touží po tom, aby si výše zmíněného nebezpečného komiksového šílence zahrál.

  15. Joseph Gordon-Levitt plánuje filmovou verzi Fraggle Rock
    Filmy25. 3. 2015
    Joseph Gordon-Levitt plánuje filmovou verzi Fraggle Rock

    Filmová verze loutkového muzikálového seriálu Fraggle Rock z tvůrčí dílny Jima Hensona je pro filmaře noční můrou, neboť plány na jeho zfilmování trvají již přes deset let. Přesto se do něj hodlá pustit nová a mladá krev v podobě Josepha Gordona-Levitta a dcera Jima Hensona Lisy.